+36 (1) 414-3065

Töltsd le INGYEN az Anyabank/Papabank
tervezőt & útmutatót! Vedd kezedbe gyermeked pénzügyi nevelését!
INGYENESEN LETÖLTHETŐ

  • 3 borítékos módszerhez egy azonnal használtaba vehető excel táblát kapsz, amelyben egy kattintással megtudhatod mennyi pénze van gyermekednek a 3 borítékban
  • Szuper egyszerűen tudod követni gyermeked költéseit, és befizetéseit.
  • A táblázat kiszámolja az aktuális egyenleget, a befizetések után járó kamatot, és midezt egy könnyen áttekinthető formában
  • Egy részletes útmutató segít neked, hogy azonnal gyakorlatba ültethesd, és már ma megalapíthasd Anyabankodat vagy Papabankodat
  • Gyermeked játékos formában tanul meg okosan bánni a pénzzel, és így hatalmas előnnyel fog
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos gyereknevelési tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos gyereknevelési tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Alkér Orsolya

“Gyermekeinknek meg kell tanulni bánni a pénzzel."– vallja Orsolya. "Ehhez olyan egyszerű pénzügyi tapasztalatokra van szükségük, amelyeket minden gyermek akár már kiskorától megszerezhet. Fontos, hogy mielőbb megértessük a különbséget a hitel és a betét valamint az adósság és a vagyon között.”

„Alkér Orsolya és cége szakmai munkáját, a gyermekek és szülők pénzügyi oktatása és a tudatos nevelés terén, a VOSZ (Vállalkozók Országos Szövetsége) és az ERSTE Bank Hungary által létrehozott szakmai zsűri kimagaslónak ítélte meg, amely elismeréseképpen Budapest vállalkozása 2013 díjjal tüntették ki mikrovállalati kategóriában, amelyet a Prima díjkiosztó gálán vehetett át.

Letöltöm az ingyenes anyagot
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos pénzügyi  tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Copyright © 2017 Magánpénzügyi Akadémia: http://maganpenzugyiakademia.hu/penzugyiblog/