mpa_logo_fekvo_szines

logo-tradac

Regisztrálj Birger Schäfermeier heti piaci elemzésére! 

Mit szólnál, ha mostantól a világ egyik legprofibb mester trédere
súgná füledbe a heti piaci elemzéseket?

  • Mi a jelenlegi piac mozgások iránya?
  • Milyen termékkel érdemes most kereskedni?
  • Milyen összefüggéseket lehet felfedezni a piacon?
  • Milyen trend várható a piacon? Mikor fordul a piac?
  • Melyik az a stratégia, amellyel 34.3%-os profitot lehetett elérni 4 hónap alatt? (és amelyik, annyira egyszerű, hogy egy gyerek is meg tudja tanulni)

Regisztrálj MOST és máris elküldjük Neked
a legfrissebb elemzést!

"Annyira egyszerűen magyaráz! Nem lehet elmondani milyen jól használható a tudás amit közvetít. Sok előadást láttam másoktól, de a különbség óriási. Őszintén kitér mindenre amire szükségünk lehet a kereskedéshez. Drága, de minden perce megéri. Annyira fontos, hogy profitól tanuljunk meg mindent, mert úgy is elveszítjük azt a pénzt amit megspórolunk az oktatáson".

Balla Gyöngyi

"Mindenkinek ajánlom, akár kezdő akár haladó szinten szeretne foglalkozni a tőzsdék világával."

Babenyec Bálint

 "... gyereknek és felnőttnek egyaránt ajánlom, mert ma nincs olyan ember a földön, akinek ne lenne erre szüksége."

Juhász Zita

 

Birger Schäfermeier

Birger Schäfermeier 20 éve nyereségesen kereskedik képzései alatt, élőben hallgatósága előtt is, és így elsősorban oktatási tevékenysége által vált ismertté egész Európában. Kereskedési stílusát Németországban,Franciaországban, Spanyolországban, Lengyelországban, Magyarországon és számos más pénzügyi központban brókerek, befektetési tanácsadók és a kereskedés után érdeklődők tömegei igyekszenek elsajátítani.

Az általa használt sikeres kereskedési rendszerrel számos élő kereskedési versenyen ért el kiemelkedő teljesítményeket, és mutatta meg a világnak, hogy mitől sikeres egy valódi tőzsdei kereskedő.

2007-ben Birger Schäfermeier megkapta a German Traders Awardot. Ezzel a címmel Németországban a magán- és hivatásos kereskedők kiemelkedő teljesítményét jutalmazzák. A Magánpénzügyi Akadémiával 2015. május óta dolgozik együtt. Ez idő alatt 4 szintes képzési rendszerének első 3 szintjén több száz érdeklődő vett részt, és lépett rá a sikeres kereskedők Birger által kitaposott útjára.

Regisztrálok a Heti elemzésre
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos pénzügyi  tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Copyright © 2017 Magánpénzügyi Akadémia: http://maganpenzugyiakademia.hu/penzugyiblog/