+36 (1) 414-3065

* Exkluzív tudásanyag azoknak, akik magas hozamot akarsz elérni kis kockázattal *

Kérd az Értékalapú Befektetés a´la Warren Buffett ALAP és HALADÓ szeminárium felvételét
(6+6 órányi tudásanyag) 33% kedvezménnyel!

Ismerd meg és kezd el alkalmazni 2018-ban a LEGEGYSZERŰBB, LEGBIZTONSÁGOSABB és LEGNAGYOBB hozamot hozó befektetési stratégiát, amellyel Warren Buffett a világ második leggazdagabb embere lett 52 év alatt.

Ennyi idő elég volt hozzá... évi átlag 20,8%-os hozam és némi tőke!

Normál ár: 67 000 Ft/szeminárium felvétel
ALAP szeminárium: 44 500 Ft (-33%)
ALAP + HALADÓ szeminárium: 89 980 Ft (-33%)

33% kedvezmény érvényes: 2018.01.24. éjfél
Okos döntés: Kérd az ALAP és a HALADÓ szemináriumot együtt, mert úgy éri meg a legjobban!

Nézd meg, hogyan történik például az APPLE részvény
megvásárlása! Klikk a play gombra!

Az, hogy gyarapítod a pénzed  ma már nem egy szabad választás kérdése, hanem  egyszerűen MUSZÁJ... Tehát nincs mese, meg kell tanulnod befektetni. Hogy miért?

EGY ALAPVETŐ OK, ami miatt nem várhatsz tovább!

A Népességkutató Intézet felmérése szerint az aktív dolgozók és a nyugdíjasok aránya az elkövetkezendő 45 évben folyamatosan romlik, vagyis   egyre kevesebben tartanak el egyre több embert. Valójában már most sem tudnak a nyugdíjasok megélni a nyugdíjukból....és nem lesz ez másképpen Veled sem... hacsak nem gondoskodsz saját magad arról, hogy legyen megfelelő mennyiségű pénzed. Ahogy az ábrából is látszik ma 4,1 millió aktív kereső tart el 2 millió nyugdíjast, míg néhány évtized múlva 2,7 millió aktív kereső tart el 2,5 millió nyugdíjast. Ekkor a nyugdíj az átlagkereset 30%-a lesz csupán. Nem túl vonzó jövőkép.... tudom.

Ha tehát szeretnéd elérni a pénzzel megvalósítható céljaidat, utazni, szép házat, autót venni, stb., vagy ha egyszerűen csak gazdag vagy pénzügyileg szabad akarsz lenni, akkor bizony kezedbe kell venni pénzed felett az irányítást és meg kell találnod a módját, hogy szépen gyarapodjon. 

Ráadásul ha nem 20 éves vagy, hanem inkább az 40-50-60 évesek közé tartozol, akkor alacsony hozammal már nem sokra mész. Ugyanis a pénz gyarapítás mértékét két tényező határozza meg. Az egyik az IDŐ, a másik a HOZAM.

Minél hosszabb időre fektetsz be, annál több pénzed lesz adott hozam mellett. Tehát, ha IDŐBŐL kevesebb van, azaz 10-20-30 éved van a nyugdíjig, akkor a HOZAMNAK kell minél magasabbnak lenni, ahhoz hogy jól élj majd és pénzügyileg szabad lehess.

Az Értékalapú Befektetés a´la Warren Buffett egynapos szeminárium éppen ebben segít Neked. Olyan befektetési stratégiát ismerhetsz meg most, amely magas hozamot hozhat Neked kis kockázattal. Kis kockázat nagy hozam...??? Ezt eddig pont fordítva mondták Neked? Bizonyára így lehetett, mert általában azt mondják, hogy "Ha sok pénzt akarsz, akkor nagyot kell kockáztatni." ...és ez egyben azt is jelenti, hogy van itt egy nagy hazugság a pénzről!

EGY NAGY HAZUGSÁG a PÉNZRŐL

"Ha sok pénzt akarsz, akkor nagyot kell kockáztatni." - ez az egyik nagy hazugság a pénzről! Az értékalapú befektetés esetén ennek pont az ellenkezője igaz. Tehát kis kockázatvállalással magasabb hozamot érhetsz el. Ugye milyen nagyszerűen hangzik?

KIS KOCKÁZAT MAGAS HOZAM - ez az értékalapú befektetés jellemzője

A legtöbben nagyon félnek kockázatot vállalni.  Nagyon félnek a pénzük elvesztésétől.  A jó hír, hogy a kockázattól nem  félni kell, hanem kezelni. Hogy hogyan? Hát igen... ezt sem tanítják az iskolában,  ahogyan azt sem, hogy hogyan kell okosan befektetni a kemény munkával megkeresett pénzt.

De ez nem a Te hibád!

Tény: az iskolában nem volt és nincs valódi pénzügyi képzés.  Sajnos a legtöbb helyen a pénzügyi képzés kimerül a bankolás, a számlanyitás és a hitelfelvétel témakörében. Azonban arról, hogy hogyan tartsd meg és hogyan gyarapítsd a pénzed, egy szó nem esik. 

...és van itt még valami.

EGY MÁSIK NAGY HAZUGSÁG a pénzről, amit lehet, hogy Te is elhittél

A pénzintézetek és azok pénzügyi tanácsadói  sok emberrel elhitetik, hogy nem elég okosak ahhoz, hogy saját maguk kezeljék a befektetéseiket. Talán Te is elhitted ezt, és azt gondolod, hogy nagyon bonyolult. De ez nem igaz!

A világ nagyon megváltozott - néhány kattintással vásárolhatsz részvényt minimális költséggel

Egy részvény megvásárlása olyan egyszerű, mint egy könyv megvásárolása az interneten. Az pedig mindenkinek megy.  Hasonlóan a könyvvásárláshoz, egy-két kattintás, és a legnagyobb világcégek tulajdonosa lehetsz. Ugye milyen nagyszerű?

Ha tehát komolyan gondolod, hogy magas hozamot akarsz elérni.... úgy értem tényleg komolyan gondolod, és hajlandó is vagy tenni ezért, akkor az értékalapú befektetés az egyik lehetséges és legbiztonságosabb befektetési stratégia lehet számodra.

Mekkora hozamot lehet elérni  értékalapú befektetéssel? Nézzük a számokat!

Köztudott, hogy hosszú távon a részvénybefektetések a legmagasabb hozamú befektetések. Az 500 legnagyobb amerikai céget tömörítő tőzsdeindex, az S&P500 index az utolsó 50 évben átlagosan
9,7 %-os hozamot hozott (az osztalékok visszaforgatásával). Ez azt jelenti, hogy ha 50 évvel ezelőtt,  valaki befektetett az S&P500-ba 500 dollárt (ami  mai értéken 3650 dollár, azaz közel 1,1 millió forint) akkor 50 év alatt az 500 dollárból, minden további befektetés nélkül kb 51 200 dollár lenne (azaz több, mint 15 millió forint). Ez nagyon szép eredmény. Tudom, tudom, Te nem tudtál volna még 50 évvel ezelőtt befektetni 500 dollárt, de ezt csak a példa kedvéért hoztam.  Olvass tovább!

Ha ez a szóban forgó "valaki" 50 évvel ezelőtt, Warren Buffett cégébe, a Berkshire Hathawaybe fektetett volna 500 dollárt, (amely cég a múlt évben volt egyébként 50 éves), akkor átlagosan 20,8% hozamot ért volna el.  Azaz az 500 dollárból 6,3 millió dollár lenne, azaz 1,9 milliárd forint (igen, jól olvasol, nem millió, hanem milliárd).

Ez még annak ismeretében is elképesztő, hogy ez idő alatt Amerikában az infláció miatt az árak 7,3-szorosára nőttek. Ha tehát 50 évvel ezelőtt 500 dollárt fektettél volna be, ami az inflációt figyelembe véve most kb. 1,1 millió forintot érne, akkor közel...

... igen, igen, közel 1,9 milliárd forintod lenne. Azért ez a szám E L K É P E S Z T Ő... talán fel sem fogod. Pedig így van. (Az ábrán zölddel az S&P500 index vs a lila színnel Warren Buffett cégébe való befektetés növekedése látható)

Mit, és hogy csinált és csinál a mai napig Warren Buffet, hogy átlagban évi 20,8%-os hozamot ér el? Hogyan, mi alapján dönti el, hogy mibe fektet? Pontosan erről van szó az Értékalapú Befektetés a´la Warren Buffett egynapos szemináriumon.

Értéklapú befektetés - egy egyedülállóan biztonságos befektetési stratégia

Az elmúlt 50 évben, számtalan kisebb-nagyobb, az egész világon megérezhető pénzügyi válság volt: 1973-ban olajválság, a 80-as éves latin-amerikai adósságválság, a 1987-ben a híres fekete hétfő, amikor a Dow Jones Ipari Átlag 554,26 pontot, 22,6%-ot zuhant egyetlen nap alatt,  1990-ben a japán ingatlanbuborék, 1997-ben az ázsiai pénzügyi válság, 2000-es évek elején dot-com válság a híres internet-lufi, és 2008-as hitelválság, amely a nagy gazdasági világválság óta a legjelentősebbnek tartott gazdasági válság volt.

Nem volt könnyű az elmúlt pár évtized...és ennek ellenére Warren Buffett cége átlagban évi több, 20,8%-os  hozamot ért el. Azt hiszem ez a tény magáért beszél.

Miért nem csinálja akkor ezt mindenki, ha ez ennyire jó?

Warren Buffett nyiltan beszél és ír befektetői ismereteiről és tudásáról, amely alapjait egyetemi  tanáraitól Ben Grahamtől és Dave Doddtól tanulta. Ha elolvasod a Berkshire Hathaway részvényesekhez írt leveleit 1965-től napjainkig (ez több kötetnyi könyvnek felel meg angol nyelven) akkor a titok nem titok többé.

És valóban így van. Többen követték ismereteit és tapasztalatát az értékalapú befektetéseről és tettek szert számottevő vagyonra az évek alatt.

Gondolom, ezek után benned is felmerül a kérdés, ha a titok többé nem titok, és ez ennyire jól működik, akkor miért nem mindenki ezt csinálja?

Erre a kérdésre válaszként hadd idézzem magát Warren Buffett szavait:

"...A titok többé nem titok, ennek ellenére semmilyen olyan tendenciával nem találkoztam az elmúlt 35 esztendőben, amely az értékalapú befektetés előretörésére utalt volna. Úgy látszik, létezik valami perverz emberi jellemvonás, amely szereti az egyszerű dolgokat megbonyolítani. Az oktatás területén pedig az elmúlt 30 évben kifejezetten háttérbe szorult az értékalapú befektetés. Ez valószínűleg a jövőben is így lesz. Körbehajózzuk a földet, de a Lapos Föld Társasága él és virul."

Válaszd a legbiztonságosabb befektetési stratégiát! Miért kockáztatnál nagyot, ha kicsit is lehet?

Miről lesz szó?

1) Mi az az értékalapú befektetés - Az értékalapú befektetési stratégia alapjai

2) Hogyan értékelünk egy céget? - Példa egy kis cég értékének megállapítására.

3) Részvénybefektetési alapok - Mi az a mérleg?  Mi az a részvény?  Részvénybefektetés a´la Warren Buffett

4) Kötvények - Mi a kötvény?  Hogyan lehet pénzt csinálni kötvényekből? Hogyan kell meghatározni egy kötvény értékét?

5) Fundamentális alapok - Hogyan működik a gazdaság gépezete, azaz hogyan működik a gazdaság, mit kell figyelni és minek milyen hatással lehet a befektetéseidre?

6) Kockázatkezelés - Mi az a kockákat és hogyan kezeld befektetéseidnél?

 

Nem kell hozzá sem előzetes
tudás, sem különleges képesség

Tudnod kell, hogy nem kell közgazdász professzornak, sem brókernek, sem Wall Street-i varázslónak lenned, hogy jó befektető legyél.

És nem kell semmilyen előképzettséggel, sem speciális tudással rendelkezned, hogy megértsd a szeminárium anyagát. Mindent egyszerűen és szájbarágósan, sok-sok példán keresztül fogok elmagyarázni. Ha teljesen kezdő vagy a befektetések területén, akkor is rengeteget fogsz profitálni az itt megszerezhető ismeretekből.

Az egyetlen feltétel ami szükséges, hogy legyen benned tudásvágy és akarat, hogy jól fektesd be a kemény munkával megkeresett pénzt. Ennyi.

Senkit nem tud úgy odafigyelni a pénzedre és a befektetéseidre, mint Te. Tehát gyere és hozz magaddal egy nyitott elmét, és én megmutatom Neked, hogyan tudsz okos és jó befektetővé válni.

7) Warren Buffett 4 befektetési szabálya - Esettanulmányok értékalapú befektetésre

8) Belsőérték számítás módszere - Példák cégek belső értékének kiszámítására az erre kifejlesztett kalkulátorral

9) Hogyan válassz brókercéget? - A brókercég kiválasztása, számlanyitás alapjai.

10) Költségek, amelyek elvihetik a hozamod nagy részét - Mire figyelj a befektetésed költségeinél?

11) Értékalapú befektetés csekklista - Lépések, amelyekkel eldöntheted, hogy egy vállalatba be  akarsz-e fektetni, és ha igen milyen áron.

12) Esettanulmány - milyen részvények alulértékeltek most? <- csak ez a rész visszahozhatja a szeminárium árát!

Mire leszel képes a szeminárium meghallgatása után?

A szeminárium tudásanyaga sorsdöntő hatással lesz az életedre és a befektetéseidre.
Egy új világ nyílik majd meg előtted.

A szeminárium meghallgatása után képes leszel

 • Újfajta módon kezelni a befektetéseidet, vagy ha még nem fektettél be, akkor elkezdj befektetni az egyik legbiztonságosabb befektetési stratégiával úgy, ahogy soha nem gondoltad volna azelőtt.
 • Megérteni a piaci mozgásokat és azok hatásait, tehát mindazt, amit egy átlagos befektetőnek érdemes tudnia a sikeres befektetés érdekében
 • Képes leszel észrevenni, amikor egy vállalat alulértékelt vagyis, amikor diszkont áron juthatsz a részvényeihez.
 • Tudni fogod milyen pénzügyi adatokat kell figyelembe venni az adott vállalat belső értékének megállapításához.
 • Heti egy-két órát kell csak foglalkoznod befektetéseiddel és mégis jó befektetéseid lesznek mert az alapokkal tisztában leszel.

Kinek való ez a szeminárium?

  • Annak, aki a saját kezébe akarja venni pénügyeit... és okosan akar befektetni.
  • Annak, aki még teljesen kezdő befektető, azaz még soha nem fektette be a pénzét.
  • Annak, akinek már van befektetése, de nem elégedett a annak hozamával.
  • Annak, aki tudni akarja mi kell az évi átlag 20% feletti hozam eléréséhez.
  • Annak, aki nyugodtan akar aludni a jövőt illetően.

  Nézd meg néhány résztvevői véleményt!

  A szeminárium vezetője

  Alkér Orsolya, a Magánpénzügyi Akadémia megalapítója, családi, ifjúsági és gyerekpénzügyi tanácsadó

  Az általa alapított Magánpénzügyi Akadémia küldetése közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére 10 ezer ember előtt megnyitni a vagyonteremtés útját.

  Orsolya számos pénzügyi oktatóanyag szerzője, szakmai cikkek szerzője, a média által szívesen megszólaltatott szakértő. 2013-ban a pénzügyi oktatói és nevelői munkájáért Budapest Vállalkozása 2013 mikrovállalati kategóriában szakmai díjjal ismerték el.  Az elmúlt 6 évben 9 ízben szervezett konferenciát, amelyeken ő maga is előadott.

  Egyik legsikeresebb értékalapú befektetése egy év alatt 47%-os hozamot hozott. Azonban tudnod kell, hogy mindig az számít, hogy tartósan milyen eredményeket tudsz elérni évől évre.  Mert mindig vannak kiemelkedő eredmények, szóval vannak jó időszakok és rossz időszakok.

  Az értékalapú befektetés egy fókuszált befektetési stratégia, amikor, mint a vadász előre felkészülve lesed a kínálkozó alkalmat és amikor az eljön, akkor tőkéd egy jelentős részét (10%) teszed be az adott befektetésbe. Ez Warren Buffett titka. Ez tette őt a világ egyik legelismertebb befektetőjévé. Neki a már hatalmas vagyona miatt sokkal kevesebb befektetési lehetősége van. De Neked.... Neked sok lehetőséged van. Csak alkalmaznod a legbiztonságosabb befektetési módszert.


  100%-os pénzvisszafizetési garancia

  Ne kockáztass: személyes részvétel esetén csak gyere oda az ebédszünet kezdetekor hozzánk és garantáltan visszafizetjük a pénzed*.  Amennyiben a felvételét választod, akkor 60 napon belül jelezd felénk, ha nem erre számítottál. Nincs kockázat, nálunk vagy elégedett vagy azzal, amit kaptál, vagy ragaszkodunk hozzá, hogy visszaadjuk a pénzedet!

  Kérd a szemináriumok felvételét most és 3 BÓNUSZT kapsz!

  Nézd meg mit mondtak azok, akik részt vettek a
  HALADÓ szemináriumon!

  Mit kapsz a HALADÓ szeminárium felvételében?

  • Haladó értékpapír elemzés - gyakorlat
  • Mutató számok, amelyeket még feltétlenül érdemes figyelembe venni az értékalapú befektetéshez.
  • Kifinomult technikák a vállalatok belső értékének megállapításához
  • Mi a Goodwill?
  • Mi a tulajdonosi nyereség Buffett szerint?
  • Egy vadonatúj belső értéket számító kalkulátor (Diszkontált Cash flow kalkulátor) bemutatása
  • és gyakorlatok, gyakorlatok, gyakorlatok, mind az alap, mind a haladó szemináriumon tanultak elmélyítésére.

  A haladó szeminárium felvételének megnézését követően olyan eszközökkel és  tudásanyaggal fog távozni, amellyel ma csak nagyon kevés befektető rendelkezik, és amely még jobban biztosítja  számodra, hogy úgy tudj a befektesre kiválasztott cégeket elemezni, hogy kis kockázattal magas hozamot érj el.

  Sőt, ha most kéred, akkor 3 olyan cég elemzését is megismerheted, amelyek a világ legnagyobb cégei közé tartoznak és jelenleg alulértékeltek! A szeminárium résztvevői között volt olyan, aki az elemzést követően ott a szemináriumon azonnal belevásárolt ezekbe a cégekbe.

  Ugye, hogy kell Neked ez a tudás?

  Minden, de minden forint busásan megtérül, amit a szemináriumért  adsz. Sőt!

  Tudod mi erre a garancia?

  Gondolj csak bele, hány kötetnyi könyvet kellene elolvasnod angolul, hogy a szemináriumon elhangzó összes ismeretet megkapd? A szeminárium előadója mániákus önképző, akik az elmúlt években rengeteg, de rengeteg befektetéssel és vagyonépítéssel kapcsolatos ismeretet szerzett. 

  Amit a szemináriumon kapsz: Egyedülálló ismeretek és ezen ismereteknek GARANTÁLTAN EGYSZERŰ FELHASZNÁLÁSA.

  Mi biztosítja ezt?

  Először is, hogy kapsz egy csekklistát, amelyet csak végig kell mindig követned, amikor  befektetéseidről döntesz, továbbá  a belsőérték és a kötvényérték  kalkulátor, amiket  szintén megkapsz, ha most regisztrálsz.

  Másodszor pedig, hogy a szeminárium előadásai fokozatosan egymásra épülve, közérthetően (konyhanyelven) lépésről lépésre mutatják be a részvény kiválasztás menetét.  A szemináriumon ahhoz is segítsgéet kapsz, hogy ha még nincs értékpapírszámlád, akkor hogyan nyiss egyet.

  Kérd a szemináriumok felvételét a 3 BÓNUSSZAL! Most olyan kivételes és egyedi tudásanyaghoz jutsz, amelyet Magyarországon máshol nem találsz.

  Kérjük válassz egy terméket!
  Egy kis türelmet kérnénk...