+36 (1) 414-3065

Vajon mi az a 3 dolog, amit gyermekednek
muszáj megtanítani a pénzről?

INGYENES VIDEÓ (41 PERC), több, mint 25 000 megtekintés
Limitált ideig elérhető

  • Mi az a 3 dolog, amit ha Te nem tanítasz meg gyermekednek a pénzről, akkor eladósodásra, kis bevételre és szegényes életre számíthat?
  • Az, hogy a te gyermekednek mennyi pénze lesz felnőttkorában, az a pénzről való ismereteitől és a gondolkodásmódjától függ majd, ami most, gyermekkorában (6-16 éves korban) dől el.
  • Hogyan tudod megállapítani mi a jó befektetés 2 egyszerű kérdéssel?
  • Mi a kudarcos, átlagos és sikeres életvitel? Te vajon melyiket éled?
arrow
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos gyereknevelési tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Alkér Orsolya

“Gyermekeinknek meg kell tanulni bánni a pénzzel."– vallja Orsolya. "Ehhez olyan egyszerű pénzügyi tapasztalatokra van szükségük, amelyeket minden gyermek akár már kiskorától megszerezhet. Fontos, hogy mielőbb megértessük a különbséget a hitel és a betét valamint az adósság és a vagyon között.”

„Alkér Orsolya és cége szakmai munkáját, a gyermekek és szülők pénzügyi oktatása és a tudatos nevelés terén, a VOSZ (Vállalkozók Országos Szövetsége) és az ERSTE Bank Hungary által létrehozott szakmai zsűri kimagaslónak ítélte meg, amely elismeréseképpen Budapest vállalkozása 2013 díjjal tüntették ki mikrovállalati kategóriában, amelyet a Prima díjkiosztó gálán vehetett át.

Letöltöm az ingyenes anyagot
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos pénzügyi  tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Copyright © 2017 Magánpénzügyi Akadémia: http://maganpenzugyiakademia.hu/penzugyiblog/