Várj még!

Miért érdemes most regisztrálnod?

Kérd a 2015-ös konferencia ONLINE FELVÉTELÉT, ezt a lehetőséget a 4 éves születésnapunk alkalmával nyitottuk meg!

Ez az ajánlat 2016. április 21. éjfélig él!
Utána soha többet!

Regisztrálj MOST és bennfentes befektetési tippeket ismerhetsz meg a legkiválóbb szakemberektől!

Készülj sok élményre, készülj átlagon felüli évekre!

Regisztrálok most!

LEGUTOLSÓ LEHETŐSÉG! A 2015-ös konferencia ONLINE FELVÉTELÉHEZ
MOST juthatsz utoljára!

Kérd a Házi Pénzgyár 2015 konferencia ONLINE felvételét amely időálló, és fontos alapismereteket tartalmaz!
Ne marad je a Bennfentes Befektetési Tippekről!


2016-ban gazdasági összeomlás várható?

"Erre az évre megvan a tervünk, és az a várakozásunk, hogy ez az év nagyon hasonló lesz, mint amilyen a piac 2008-ban volt. 2008-ban mit láttunk januárban? Egy nagy esés, aztán egy nagy korrekció februártól májusig, majd az év második felében vagy az év utolsó két harmadában egy nagyon erős esés. Jelenleg semmi jelet nem látunk arra, hogy ne ezt a tervet kövessük, mert minden arra utal, hogy hasonló lesz ez az év, mint 2008 volt. Sőt még egy kicsit rosszabb." - mondta heti elemzésében a konferencia egyik előadója Birger Schäfermeier.

Persze nem tudjuk mi lesz, mert a jövőt senki sem látja. De ha tényleg lesz piaci esés, akkor  nagyon jól tudsz kijönni belőle. Tudod miért? Neeem? Akkor feltétlenül nézd meg a konferencia felvételét a 3 BÓNUSSZAL együtt és profitálj a tudásnyagból, akármi is következik be ebben az évben és a továbbiakban!

Egy gazdasági összeomlásból mindig vannak, akik nyertesen kerülnek ki és mindig vannak, akik vesztesen. A konferencia online felvételén megmutatjuk Neked a nyertes utat, ami egyszerűbb, mint gondolnád!

A konferencián elhangzottakat mindenki megérti, mert egyszerű , konyhanyelven fogalmazva mondták el az előadók  mit érdemes csinálni a pénzeddel, hova érdemes most tenni és hogyan tudsz profitálni az esetleg bekövetkező esésből!

Azokat az információkat, amiket a Házi Pénzgyár konferencia online felvételén hallhatsz, pontos útmutatót ad majd ahhoz, hogy mire érdemes figyelni, mit érdemes csinálni a pénzeddel, és ha eddig nem kezdtél el megtakarítani, akkor miért érdemes most azonnal elkezdened.

Szeretném, ha a magyar embereknek is sok pénze lenne, így Neked is. A siker nagyon kis dolgokon múlik. Gyakran árnyalatnyi a különbség...

Ha szeretnél többet tudni a pénzed gyarapításáról és a befektetésekről... úgy értem, hogy TÉNYLEG akarod, akkor melyiket választanád?

A) Elolvasol egy könyvet a témában, amit a könyvesboltban találsz.

B) Fogsz egy tapasztalt befektetőt, "odakötözöd a székhez", és addig el nem engeded, amíg mindent el nem mond Neked arról, hova tedd a pénzed, hogy az szépen gyarapodjon?

A válasz nyilvánvaló, igaz? ( Ha a B esetet választanád, akkor kezded érteni, hogy mire gondolok.)

Abban azt hiszem, egyetértünk, hogy sokkal jobb egyenesen olyan embertől meghallgatni az információkat, aki benne van a gyakorlatban, aki nap, mint nap befektetésekkel és a tőzsdével foglalkozik, mint elolvasni egy már elavult információkat tartalmazó könyvet.

Óriási a különbség aközött, amit egy könyv tud nyújtani az aktuális működő trendekről, és amikor olyan szakembereket hallhatsz, akik a nulláról indultak, dollármilliókat csináltak, most is befektetésekkel foglalkoznak, és ezért nemcsak, hogy pontosan értik a Te jelenlegi helyzetedet és problémádat, de aktuális és friss befektetési és piaci információkat,  bevált módszereket és tippeket tudnak Neked elmondani, ezzel utat mutatva Neked.

Tehát választhatod azt is, hogy veszel egy tucat könyvet  és megpróbálsz magad rájönni, hogy mi működik és mi nem, vagy sikeres üzletembereket és befektetőket kérdezni arról, hogy mondják el a legfontosabb tudnivalókat, aktualitásokat és a legféltettebb titkaikat.

Ha az utóbbi eset megdobogtatja a szívedet, akkor nagyon jó hírem van számodra:

A Házi Pénzgyár konferenciának pontosan ez volt a célja.

Nézd meg, hogyan csinálják ők, mi a jelenlegi piaci trend, mit várnak a jövőtől, és mire építették a "tégla ház befektetéseiket", és mit tegyél, hogy Te ne fából vagy szalmából építsd fel Házi Pénzgyáradat, amit az első pénzügyi fuvallat,  vagy a pénzpiac farkasai könnyedén elfújnak.

Kérd a 2015-ös konferencia felvételét és megkapod a 2014-es Házi Pénzgyár konferencia felvételét + egy értékes bónuszt, és legyenek a Tied azok a bennfentes tippeket, módszereket, amelyekkel szilárd alapokra tud épülni a Házi Pénzgyárad, és amelyekkel be tudod indítani a kellő pénzáramlást.

Kérd a konferencia ONLINE felvételét, és  készülj sok élményre, készülj átlagon felüli évekre!

2015-ös Házi Pénzgyár konferencia felvételén hallható ELŐADÁSOK

Robotpilóta befektetés szisztéma  - Nagy ötletek kisbefektetőknek

Hogyan engedheti meg magának egy egyszerű  amerikai tanár, hogy világ körüli útra induljon családjával 40 évesen? És mi a titka annak, hogy a német és amerikai emberek amikor nyugdíjba mennek, akkor javul az életszínvonaluk? Nem a jó gazdasági környezet, nem a magasabb fizetések, nem is a magasabb állami támogatás az ok.

A német és amerikai emberek a világ egyik legstabilabb és legegyszerűbb befektetésének köszönhetően élnek irigylésre méltó életet.  Ez a közép és hosszú távú befektetés nem igényel törődést, nem kell megtanulni tőzsdézni, nem kell vállalkozni, kockázatokat értékelni, mert egyszerű és biztonságos. Hozama átlagosan 10% körül van évtizedek óta. Ráadásul már havi 10 000 forint megtakarítással elkezdhető....akár számodra is.

Alkér Orsolya a Magánpénzügyi Akadémia megalapítója, családi és gyerekpénzügyi tanácsadó, számos pénzügyi oktatóanyag szerzője, szakmai cikkek szerzője, a média által szívesen megszólaltatott szakértő. 2013-ban a pénzügyi oktatói és nevelői munkájáért Budapest Vállalkozása 2013 mikrovállalati kategóriában szakmai díjjal ismerték el.

Nézd meg a Bennfentes Befektetési Tippek videók részeit!

Őrült hozam startupokból

Talán még nem tudod, hogy mi az, hogy startup, és talán még nem is gondoltál rá, hogy abból profitálj. Pedig kevés pénzzel lehet, akár őrületes hozamra szert tenni.

Talán nem is gondolnád, de az életünket meghatározó vállalatok, mint a Facebook, Google néhány éve még startupok voltak. Ma a világ legjelentősebb vállalataivá nőtték ki magukat. Lehet, hogy a szomszéd srác a garázsban éppen most indítja a következő világhíres startupot. Számodra ez azt jelenthetné, hogy ha ma befektetsz az ötletbe 50 000 forintot, az 3 év múlva akár több milliót is érhet.

Mi a startup? Érdemes-e kisbefektetőként befektetni, és ha igen akkor hogyan? Hogyan ismerd fel az ígéretes ötleteket, hogy ne maradj ki a buliból? Ha Te vagy a gyereked akar startupot csinálni, akkor mire figyelj, hogy vonzó legyél a befektetők számára?

Hild Imre, A Global Platforms ügyvezető igazgatója, a HIld Életjáradék nevű portfólió alapú cég létrehozója. Imre a Magyar Kockázati Töke Egyesület vállalkozói nagykövete, a Magyar Innovációs Szövetség választmányának tagja és a 9 tagú startup panel ügyvivője, számos nemzetközi akcelerátor mentora, partnere illetve magyar és régiós startup tanácsadója, és mentora. Mindezek mellett Imre 5 egyetemen gyakran ad elő a helyes startup gondolkodásról, a helyes befektetői magatartásról.

Imre az elmúlt időszakban közel 500 startupot és projektet látott és megosztja tapasztalatait, hogy mikor érdemes egy startup-ba magánbefektetőként beleugrani.

Birger Schäfermeier - A mesterkereskedő mesterfogásai - nem csak tőzsdézőknek!

Kíméletlenül őszinte beszélgetés a tőzsdei kereskedések világsztárjával. Birger Schafermeier az egyik legsikeresebb tőzsdei kereskedő és legkeresettebb oktató. Egyedülálló módon élesben kereskedik a tőzsdei képzésein, az általa kifejlesztett szisztémával. Ez a megtanulható és lemásolható módszer ezreknek adott magabiztos indulást a tőzsdén.

25 év tapasztalata egy előadásban: térkép a csapdákhoz, hogy elkerülhesd őket, és recept a sikerhez,  a friss piaci trendhez, hogy te is belekezdhess. És a végén rájössz, hogy mindig ugyanaz a néhány hiba felelős minden elúszott befektetésért...

Kereskedési stílusát Németországban, Franciaországban, Spanyolországban és számos más pénzügyi központban brókerek, befektetési tanácsadók és a kereskedés után érdeklődők tömegei igyekszenek elsajátítani.  2007-ben Schäfermeier megkapta a German Traders Award-ot. Ezzel a címmel Németországban a magán és hivatásos kereskedők kiemelkedő teljesítményét jutalmazzák.

"Most februárban sikerült bekerülnöm Németországban Birger újonnan kifejlesztett 4 szintű programjába.  Márciusban az 1. Bevezető, júniusban a 2. Alapképzés, és most szeptember végen fejeztem be a 3. Haladó szintet. Hatalmasat fejlődtem. Folyamatosan dokumentálni kell a trédeket, és hétről hétre Birgernek küldeni, amit ő kielemez és visszaküld. Kicsit büszke is vagyok, mert valószínűleg én vagyok az egyetlen magyar eddig ,, sajnos", aki ebben a képzési rendszerben részt vesz.  A legjobb, a legkiválóbb, struktúráltan kifejlesztett és a világon egyedi kereskedő tanfolyam, ami csak létezik! Büszke vagyok, hogy Birger a mentorom, és tőle tanulhatok, bármibe kerül is!" Sólyom Zoltán

 

Az egyre többet érő AJÁNDÉK: Életkezdési terv 

Ismerősömtől hallottam azt a történetet, hogy egy fiatal részvénycsomagot kapott az édesapjától ballagásra. Ez a részvénycsomag nagy vállaltok részvényeiből álló portfólió volt. Évek múltán, amikor a fiú elvégezte az egyetemet, hitel nélkül, ebből vette meg élete első kis lakását úgy, hogy alig kellett kiegészítenie.

Ez az apa nemcsak megkönnyítette az életkezdését a fiának, hanem egyúttal egy nagyon sikeres szemléletet is átadott.  Adj hát Te is égig érő paszulyt a gyermekednek, amin van elég babszem!

Az előadásból kiderül, hogy mit csinálj, mit taníts a pénzről gyermekednek ha óvodás, mit ha kisiskolás, ha egyetemista, és mit tegyél, ha már elkezdett dolgozni, de támogatásra szorul...

Az előadásban esettanulmányokat ismerhetsz meg, tippeket és módszereket, amelyekkel megadhatod azt, a ma még egyedinek mondható pénzügyi ismeretet gyermekednek, amit csak kevesen birtokolnak. Ezzel Te is megteremtheted gyermeked jövőjét.

MÉSZÁROS ZOLTÁN A megvalósult amerikai álom. Légy részese Te is! 

A Miamiban élő magyar származású befektető, aki megvalósította az amerikai álmot. 21 évesen 1000 dollárral a zsebében, minimális angol nyelvtudással szállt le a repülőről New Yorkban.  Focista múltja segített az indulásban, de hamarosan az üzleti életben találta magát.  A Lotto Sport Italia amerikai leányvállalatánál kapott állást és első évében. Kereskedelmi Képviselőként az USA-ban a legnagyobb forgalmat érte el a Lotto-val, így megbízták a Kelet-Európai piac felépítésével. 10 év után ekkor jött haza Magyarországra, ahol bevezette a Lotto sportruház márkát. Ezután visszatért Amerikába, ahol ma is él. Mára amerikai mércével is sikeres vállalkozó, vállalkozások finanszírozásával és befektetésekkel foglalkozik. Igazi self-made man. Előadásában többek között konkrét példákon keresztül mutatja meg, mi a különbség a magyar és a világ élvonalát jelentő amerikai befektetői szemlélet között, hogy Te is le tudd másolni azt.

NÉZD MEG MIT MONDTAK AZOK,
AKIK MÁR VOLTAK HÁZI PÉNZGYÁR KONFERENCIÁN!

Miért érdemes AZONNAL MEGRENDELNI?

 • 1

  A Házi Pénzgyár 2015 konferencia felvételét mindenkinek látnia kell!

  Ha komolyan fejlődni akarsz pénzügyeidben, és szeretnéd jó helyre befektetni megtakarításaidat, akkor itt megtalálod hozzá a legfrissebb és legfontosabb ismereteket. Neked is itt a helyed, ez nem kérdés! Te is tudod, házi pénzgyárad sikerét a friss, új és bennfentes információk jelentik – évente ennyit rászánhatsz, igaz?

 • 2

  Harvardon tanított esettanulmányt ismerhetsz meg!

  Olyan befektetési alapelveket ismerhetsz meg, amelyet a Harvardon is tanítanak. Tudd meg melyek a legfontosabb befektetési alpelvek, hogyan kezeld az árfolyam esést, mikor szállj ki... stb.

 • 3

  Időtálló, értékes alapismeretek - amelyek alapján Warren Buffett dönt!

  Ezen alapismeretek alapján dönt Warren Buffett a befektetéseiről már 60 éve és most már Te is! Ismerd meg ezeket az egyszerű alapelveket, és tudd meg azt a titkot, amellyel Warren Buffett a világ második leggazdagabb embere lett!

 • 4

  Örök érvényű tudást kapsz

  A két Házi Pénzgyár konferencia felvétellel és az értékes bónusszal örök érvényű ismeretet és tudást kapsz, amely megmutatja az utat nemcsak egy kisebb, de egy nagyobb vagyon felépítéséhez is. Ezzel Te is megszerzed a gazdagság kulcsát. Nem hiszed? Minden sikertörténet így kezdődött. Tégy hát egy próbát!

 • 5

  Megismerheted Soros György befektetési stratégiáját!

  Soros György nem szokott befektetési stratégiájáról beszélni, ezért csak igen kevesek által ismert. Most azonban eljött az a ritka alkalom, amikor Te is megismerheted és lemásolhatod!

 • 6

  Vigyázz, mert lemaradsz!

  A tavalyi évhez képest a piac megváltozott, ezért új befektetési ötletekre van szükséged. Továbbá újabb befektetési konstrukciók, új adózási szabályok és új törvények léptek életbe, amelyek mind befolyásolják a befektetéseidet. Minden változik… vedd fel a tempót, különben végleg lemaradsz!

 • 7

  Készülj átlagon felüli évekre!

  A Házi Pénzgyár konferencia felvételén olyan információkat hallhatsz, amelyeket ha megfogadsz, és gyakorlatba ültetsz, akkor átlagon felüli évekre számíthatsz. Éppen úgy, ahogyan az amerikai emberek és nyugdíjasok. Ők sem tudnak többet az átlagnál, nem tudnak többet nálad. ...de tudnak egy valamit, van egy valamijük, ami a pénzt hozza nekik...és hamarosan már Neked is

Kérd a 2015-ös konferencia felvételét amely kapui a 4 éves születésnapunk alkalmával nyitottuk meg!


Azt hiszem abban egyetértünk, hogy ritka, hogy rengeteg pénzügyi és befektetési tudást és ismeretet kapsz csupán egy konferencia áráért most.


...mert a magas színvonalú, sok konkrétumot nyújtó előadások, külön-külön is több olyan tippet és ötletet adnak majd Neked, amellyel bőven megtérül az online felvétel ára, a bónuszokról nem is beszélve...


De, ha ez még nem lenne elég, akkor hadd tegyek fel Neked egy kérdést: Ha minden kétséget kizárólag tudnád, hogy ez a 19 990 forintos csekély befektetés a százszorosát, sőt ezerszeresét hozza Neked egy éven belül, akkor megvásárolnád?


Ha a válaszod az, hogy IGEN, akkor regisztrálj mielőbb, mert mi ezért garanciát vállalunk.


100 % garancia


Ne kockáztass:  kérd a konferencia ONLINE FELVÉTELÉT!  Nincs kockázat, nálunk vagy elégedett vagy azzal, amit kaptál, vagy ragaszkodunk hozzá, hogy visszaadjuk a pénzedet! Amennyiben nem vagy elégedett a konferencia tartalmával, jelezd, írásban, az info@maganpenzugyiakademia.hu email címen, és a megfelelő adminisztrációs feladatok ellátása után a felvétel árát legkésőbb 15 napon belül visszautaljuk számodra.* (*ez a garancia a határidőre történő befizetés esetén érvényesíthető, amely akár egyéni megállapodás is lehet)


Kérd az ONLINE FELVÉTELT gyorsan! Ne maradj le ezekről az értékes információkról!

HÁZI PÉNZGYÁR

Konferenciára

Fizetendő:
Kérjük töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérjük töltsd ki ezt a mezőt is, valós e-mail címmel!

Válassz csomagot az alábbiak közül:

 
Kérjük válassz csomagot a fenti opciók közül, mennyien jönnétek!
Egy kis türelmet...

SIESS! Ne maradj le!

MOST vagy SOHA! Siess, mert ez a legutolsó alkalom, hogy a két konferencia időtálló és értékes információihoz juthatsz. Ha most lemaradsz, végleg lemaradsz!

 

MÁR CSAK EDDIG renelhető a 2015-ös konferencia felvétele ezen az áron:

2015 - MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatvédelmi nyilatkozat