+36 (1) 414-3065

Hogyan válassz befektetési alapot?
- 2 részes videó INGYENESEN LETÖLTHETŐ
-

  • Miért olyan nehéz befektetési alapot választani?
  • Mi a legnagyobb hiba, amit a kisbefektetők 99%-a elkövet, befektetési alap választásakor, és mire figyelj, hogy Te ne kövesd el!?
  • Mi az az egy dolog, amit amikor a befektetési alap pénzügyi tanácsadója mond, akkor állj fel és hagyd ott azt a befektetési alapot.
  • Mi a befektetési alapok előnye és hátránya?
  • Mi az a 3 fő szempont, amelyet feltétlenül vegyél figyelembe, amikor befektetési alapot választasz?
  • Melyik kérdéssel tudod felmérni, hogy a befektetési alap túlzott spekulációt és nagy kockázatot vállal?
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos gyereknevelési tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos gyereknevelési tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Alkér Orsolya

“Gyermekeinknek meg kell tanulni bánni a pénzzel."– vallja Orsolya. "Ehhez olyan egyszerű pénzügyi tapasztalatokra van szükségük, amelyeket minden gyermek akár már kiskorától megszerezhet. Fontos, hogy mielőbb megértessük a különbséget a hitel és a betét valamint az adósság és a vagyon között.”

„Alkér Orsolya és cége szakmai munkáját, a gyermekek és szülők pénzügyi oktatása és a tudatos nevelés terén, a VOSZ (Vállalkozók Országos Szövetsége) és az ERSTE Bank Hungary által létrehozott szakmai zsűri kimagaslónak ítélte meg, amely elismeréseképpen Budapest vállalkozása 2013 díjjal tüntették ki mikrovállalati kategóriában, amelyet a Prima díjkiosztó gálán vehetett át.

Letöltöm az ingyenes anyagot
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos pénzügyi  tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Copyright © 2017 Magánpénzügyi Akadémia: http://maganpenzugyiakademia.hu/penzugyiblog/