Először jársz nálunk? Akkor kezdj itt és tudj meg többet a Magánpénzügyi Akadémiáról!.

termekek es kepzesek

Vagyonteremtő Szuperkonferencia 2017

A KONFERENCIA témája: Szexi pénzcsináló újdonságok és jól bevált vagyonépítő módszerek. Már a címe nagyon jól hangzik ugye? ... itt végre kinyílik a szemed és nem mész bele szexi pénzcsináló újdonságokba amiből jó esetben egy fillér nélkül jössz ki. Mert ahhoz hogy vagyonod legyen tenned változtatnod kell.  Hogyan lehet már akár kis megtakarításból is vagyont építeni? Erről szólt a konferencia.

A 2017.12.09. szombat 9:00-17:00-ig megtartott konferencia felvétele

Megnézem

Befektetés Habbal oktatócsomag

Íme Warren Buffett tanítómesterének Benjamin Graham titkos módszere. Konyhanyelven amit Te is azonnal gyakorlatba ültethetsz és ami bizonyítottan igen jól működik hiszen ezen alapelvek segítségével érte el Warren Buffett befektetési eredményeit. A Befektetés Habbal oktatócsomaghoz tartozó 5 befektetés tervező ajándék kalkulátorral egy kattintásra kiszámolhatod hogy hogyan érheted el pénzügyi célodat adott kezdőtőkével havi törlesztőrészlettel - az inflációt is figyelembe véve.

MEGNÉZEM

Az első millió oktatócsomag

Soha nem volt még ilyen fontos mint ma hogy gyermeked értse a pénzügyeket és tudjon bánni a pénzzel. Az oktatócsomag egyszerűen alkalmazható receptekkel lát el ahhoz hogy gyermekednek iránymutatást adhass az első milliójának megteremtéséhez és annak megtartásához gyarapításához.

MEGNÉZEM

richfort-tabor

A Richfort Pénzmágusképző gyerekpénzügyi táborban (2 korosztályra bontva 12+ éveseknek) egy olyan újfajta pénzügyi szemléletmódot és gondolkodásmódot kap gyermeked amely hatására megérti a pénz működését a mai világunkban és képes lesz okosan bánni a pénzzel azaz jó pénzügyi döntéseket hozni a tábor után AZONNAL.

MEGNÉZEM

kép_Birger

Tisztítsd ki a zavaros adathalmazt a fejedben váltsd le az ad hoc jellegű kereskedést egy profi által kidolgozott kulcsrakész tőzsdei kereskedési rendszerre! Tőzsde COMFORT 5 napos szeminárium Birger Schäfermeierrel profitábilis tőzsdei tudást ad kezdőknek és újrakezdőknek! A COMFORT képzés a tradAc (European Trading Academy)  4 szintű képzésének 2. szintje. Ez a képzés Európában a tőzsde Harvardja. Nem a legolcsóbb de a LEGJOBB.

MEGNÉZEM

A TŐZSDE POFONEGYSZERŰEN  1.&2. tőzsdei  oktatócsomaggal megismerheted a kereskedés legegyszerűbb technikáját amit végre készpénzre is válthatsz! Az oktatócsomag tartalma: 2 db 150&160 oldalas könyv + 1db DVD amelyen egy profi kereskedő Birger Schäfermeier  14 kereskedési napját követheted nyomon! Az oktatócsomag az exkluzív bónuszokkal rengeteg fontos ismeretet tartalmaz mindenről amit tudnod kell ahhoz hogy megalapozott alapismereted legyenek a tőzsdei pénzcsinálásról.

MEGNÉZEM

Ismerd meg és kezd el alkalmazni mielőbb a LEGEGYSZERŰBB LEGBIZTONSÁGOSABB és LEGNAGYOBB hozamot hozó befektetési stratégiát amellyel Warren Buffett a világ második leggazdagabb embere lett 52 év alatt.
Ennyi idő elég volt hozzá... évi átlag 208%-os hozam és némi tőke! Nézz bele a szeminárium felvételébe most!

 

Kérd a szeminárium felvételét

MEGNÉZEM

tozsde_habbal_konyv

A Tőzsde Habbal tőzsdei oktatócsomag kezdőknek és újrakezdőknek szól mert a tőzsde MINDENKIT érint akinek bármilyen pénzintézetben van a pénze vagy aki maga akar pénzt keresni a tőzsdén! A tőzsdei oktatócsomagból megtudhatod azt amit soha nem mondtak el a tőzsdéről.  A tőzsdei alapismereteken túl neves tőzsdei szakemberekkel és trénerekkel készült interjúkból tudhatsz meg még többet első kézből a tőzsdézésről és a tőzsde működéséről.

MEGNÉZEM

Az első millió társasjáték

Ez a társasjáték a modern pénzügyi világot modellezi le amelyben a cél az hogy minél több pénzed legyen. Az első millió társasjátékban a cél egy olyan szemléletmód és tudás elsajátítása amely alkalmazásával gyermeked jobb jövőjét alapozod meg. Ezzel a gondolkodásmóddal gyermeked megteremtheti magának mindazt az életben amire vágyik. A pénz nem lesz akadály többet.

MEGNÉZEM

te_is_lehetsz_milliomos_latvanyterv

A Te is lehetsz milliomos pénzügyi sikeralapozó tiniknek készült. A gyerekek sem- milyen pénzügyi képzést nem kapnak és ez nincs így jól! A Te is lehetsz milliomos című könyvben megmutatom tinédzser gyermekednek hogyan teremtheti meg az első millióját és milyen pénzügyi gondolkodásmóddal építheti majd fel jövőjét.

MEGNÉZEM

Birger_TradinDay4

A LIVE Trading Day szemináriumon Birger Schäfermeier mester tréder felfedte minden részletét annak a rendszernek amellyel 2665 eurós számláról 1 millió eurós számlát épített fel... Ez a tudást most a Tied is lehet! Az általa kidolgozott tőzsdei kereskedési rendszer már 16 éve bizonyít és amely Neked is megadja mindazt a tudást amellyel magabiztosan fogsz tudni pénzt csinálni a tőzsdén!

MEGNÉZEM

MPA_Birger_heti_piaci_elemzes_VIP_FB-01

Birger Schäfermeier heti tőzsdei elemzése csak itt! Kérj felvételt zárt facebook csoportba és ismerd meg hogyan elemzi és látja a piacot Birger Schäfermeier. Az elemzésekkel végig követheted a piac eseményeit amely során a tőzsdézés egy merőben új megvilágításba kerül. Egy olyan gondolkodásmódot és látásmódot ismerhetsz meg amely sorsdöntő hatással lesz arra hogyan látod  tőzsdét. Mindezt INGYEN.

MEGNÉZEM