Megtanította Neked valaki a gazdagság és a jómód alapjait?

gazdagság

Vajon mik a gazdagság és a jómód alapjai? A két első lépés: megtakarítás és befektetés. Oké, de egyik sem megy könnyen? Töltsd le a Befektetés Habbal oktatócsomag ingyen fejezetét és tudd meg a legalapvetőbb ismereteket mielőbb! Minél tovább vársz, annál kevesebb pénzed lesz! Miért? Tudd meg innen!

2014. június 09.
szerző:
Alkér Orsolya

Oszd meg mással is!

Mi a gazdagság és a jómód alapja?

Mindannyian átéltünk már olyan helyzeteket, amelyek az egész életünkre hatással voltak. Ezek az irányt adó pillanatok megváltoztatták szemléletmódunkat az emberekről, lehetőségekről, a pénzről, a gazdagságról, a világról alkotott hitünket, és jobbá vagy rosszabbá tették életünket.

Az elmúlt évek legtöbbünknek hozott ilyen élményeket a kiszolgáltatottsággal, a tehetetlenséggel, a lemondásokkal, szabadsággal, függetlenséggel, a gazdagsággal és a pénzzel kapcsolatban.

Mi tart Téged vissza attól, hogy álmaid valóra váljanak?
Mi az, ami meggátol, hogy elérd azt, amire vágysz?
Mi az, ami meggától abban, hogy gazdag legyél? Mi az?

Legtöbben olyan környezetben nőttünk fel és olyan környezetben élünk, amely nem ösztönzi a jólét kialakulását. Kormányaink is rossz példával járnak előttünk, ahogyan évről évre eladósodnak.

Iskolarendszerünk sem válaszolja meg az olyan döntő kérdéseket, mint “Hogyan lehetünk jómódúak?
“Hogyan tudunk boldogan élni?”

Azt, hogy hogyan kell osztályozni a növényeket és az állatokat a legmélyebb részletekbe menően tanultuk az iskolában, de azt hogyan tesz szert százmillióra azt sajnos nem tanítják.

Ki taníthatta volna meg Neked a gazdagság és a jómód alapjait? A szüleid?
A legtöbb ember szülője sem gazdag, így a tőlük kapott ismeretek is igencsak hiányosak, vagy félrevezetőek.

Ezért a legtöbb felnőtt és gyerek számára elveszik az a két dolog, amiknek feltétlenül a születési jogok között kellene lenniük:
ez pedig nem más, mint a boldogság és a jólét joga.

Jó HÍR: Igazságtalannak tartottam, hogy a ne legyen egy olyan hely, ahol megtanítják a jólét alapjait, ezért úgy döntöttem, hogy ezen változtatok.

Ezért alapítottam meg a Magánpénzügyi Akadémiát. Jó, hogy itt vagy!

Szólj hozzá!