+36 (1) 414-3065

Richfort Pénzmágusképző Tábor
12-23 éveseknek

3 napos gyerekpénzügyi táborok
két korosztályra bontva

5kids-1 Richfort Pénzmágusképző tábor 12-23 éveseknek

Időpont:
2018. nyár - időpontok hamarosan

Normál ár: 24 990 Ft

Kuponkóddal: 19 990 Ft/fő
39 980 Ft/ 2 fő

 

Nézd meg a Richfort tábort végzett gyerekek bemutató videóját!

A mai világban már a legjobb egyetemről kilépő fiatalok is csak egyik-napról a másikra élnek. Ha nem akarod, hogy a Te gyermeked is anyagi bizonytalanságban kezdjen a felnőttkornak, akkor a következő 11 perc nagy segítségedre lesz, hiszen…

Kitalálod, mi az egyik
leggyakrabban hangoztatott szülői jó tanács?

Nem, nem a „Vigyázz a fejedre!”.
– Hanem a „Fiam, lányom, ha majd nagyok lesztek, minden hónapban tegyetek félre egy kevéske pénzt, és akkor nem lehet baj.”
– Csakhogy manapság ezek a pénzügyi jó tanácsok mit sem érnek. A világ gazdaságai összeomlóban, az emberek eladósodtak, sokszor már annak is örülni kell, ha ki tudják fizetni a havi számlákat.

De mit tehet azért egy szülő, hogy a gyermekének
ezeket az idegtépő problémákat ne kelljen átélnie?

Mit tehetsz ez ellen Te, mint szülő?
Sokkal többet, mint elsőre gondolnád...

“Mire gyermeked eléri a 13 éves kort Te már több mint 1 millió forintot fektettél különböző különórákba”

 Az évek alatt rengeteg pénzt adunk ki a gyerek edzéseire zeneóráira nyelvóráira és egyéb különórákra. Ez az összeg az évek alatt akár sok százezer vagy inkább sok millió forintra is rúghat.

Számolj csak utána!

És megérte?

Természetesen. Azonban a világ arrafelé halad hogy ez ma már nem lesz elég ahhoz hogy gyermeked anyagi jólétben éljék le teljes felnőtt korukat. Ahhoz valami egészen másra lesz szükségük…

Eljött az ideje, hogy gyermeked a pénzzel is megtanuljon bánni!

Néhány résztvevő szülői véleménye a táborról

“Te megőrültél? Szegény gyerekek még a nyáron is tanulniuk kell?! – kérdezte egy ismerősöm, amikor meghallotta, hogy két tinilányomat befizettem a Gyerekpénzügyi táborba. Na ezek a “szegény gyerekek” már az első nap olyan lelkesedéssel és ötletekkel telve jöttek haza, hogy alig bírtam velük. Megkérdezték tőlem, hogy vezetője, menedzsere vagy dolgozója vagyok-e vállalkozásomnak, és azonnal tisztázni akarták azt is, hogy milyen jellegű holmik vannak a padláson, amikre már nincs szükségünk, mert ők akkor eladnák azokat..Másnap újabb ötletek és kérdések:-) Még hogy “szegény gyerekek”?!
Olyan alapvető pénzügyi ismeretekkel gazdagodtak játszva 3 nap alatt, amelyek tanítását már felsőben kötelezővé tenném! Csak azoknak a szülőknek ajánlom, akik nem ijednek meg attól, ha gyerekeik hamarabb lesznek pénzügyileg függetlenek tőlük, mint azt a szülők akarták volna.”

Dalnoki Dóra 3 gyerekes anyuka

“Jól érezte magát Olivér (12 éves) a táborban, pozitív véleménnyel jött haza. Az ő pénzügyi szemlélete már akkor megkezdődött mikor Az első millió társasjátékkal megismerkedett még otthon. Úgy érzem hasznos dolgokat tanult. Pl. Megtanulta, hogy fontos, hogy a pénzt kezeljük, a bevételek elosztását megértette, és hogy legyen hosszú-távú és rövid-távú befektetésünk. Az első millió társasjátékkal azóta is játszunk.”

Lantos Béla Suli.INFO Internet Kft

“Nekem nagyon pozitív a véleményem, radikális szemléletváltáson ment
keresztül. Ezerrel megváltozott a pénzszemlélete, és online üzletet akar
beindítani, azon töri a fejét, hogy teremtse meg az első millióját, hogy befektesse. Feltétlenül hasznosnak tartom. Másoknak is ajánlanám.
Azt tanulta, hogy nem fogyasztási cikkekre kell költeni a pénzt, hanem
befektetésekbe, csak olyan dolgokra lehet hitelt felvenni amivel aztán
pénzt lehet keresni. Nagyon tetszett neki a társas is, jó játék.”

Dr. Várvölgyiné Tóth Tünde

„Neki tetszett. Azt mondta hasznos volt, tisztában van olyan dolgokkal
amikkel korábbiakban nem volt, fogalmakkal: infláció, kamat, ilyenekkel.
Vikire nagyobb hatással volt, azóta teljesen bezsongott, azóta azon töri a fejét,
hogyan tudna önállóan pénzhez jutni. Élvezte a gyerekem, jól érezte magát. Jobban érti a pénzüggyel kapcsolatos beszédet.
Ajánlanám másoknak is, persze.
Ahhoz képest, hogy mennyire utálja a
társasokat, ez sokkal jobb volt. Azt gondolom azért, mert vele egykorúakkal játszott.”

Sándorné Tóth Dóra

Mikor érdemes elkezdeni
gyermeked pénzügyi tanítását?

Manapság már 8-10 éves korú gyermek sem túl fiatal ahhoz, hogy beszéljünk neki a pénzről, hiszen nap, mint nap találkozik a család pénzügyi döntéseivel és problémáival. 10-12 éves korban a szülők is egyre merészebben adnak pénzt a gyermek kezébe. A kor előrehaladtával egyre több zsebpénzt és “szülinapi” pénz landol a gyermekek kezében, amit pénzügyi tudás hiányában sokszor igen helytelenül használnak fel: ugyanis sem az azonnali elköltésről, sem a “párnába” rakásról nem mondható el, hogy pénzügyileg intelligens döntés lenne.

Nézzünk szembe a tényekkel!
A mi pénzügyi neveltetésünk eredménye:

Eladósodás, felelőtlen költekezés, rosszul beosztott pénz, az élet indításához hitel, megélhetési gondok… Ismerősen hangzik?

Jövőkép gyermeked számára pénzügyi ismeretek HIÁNYÁBAN

 1. Pénzherdálás és pazarlás
 2. Adósságok
 3. Hitellel vásárolt autó és lakás
 4. Kifizetetlen számlák
 5. Küzdés, elégedetlenség, boldogtalanság

Jövőkép gyermeked számára pénzügyi ISMERETEKKEL

 1. A pénz megtartásának művészete
 2. A pénz gyarapítási képessége
 3. Lakáshoz és autóhoz jutás hitelfelvétel nélkül
 4. Utazás, szórakozás, család, boldog élet

arrow

arrow

ELADÓSODÁS
SZEGÉNYSÉG
ANYAGI GONDOK

JÓLÉT
BŐSÉG, GAZDAGSÁG
ANYAGI BIZTONSÁG

problem

fgggy

“Csak attól félek, hogy a több mint 10 éve gyűjtögetett pénz
egy perc alatt eltűnik a semmibe.”
– mondta Kovács anyuka

Nemrég egy anyuka mesélte nekem, hogy úgy döntött, odaadja 16 éves fiának az eddig megtakarított kétszázezer forintot. Csak attól félek – folytatta – hogy a több, mint 10 éve gyűjtögetett pénz egy perc alatt eltűnik a semmibe. És az az igazság, hogy joggal fél ettől. Hiszen pénzügyi felkészítés és tudás nélkül mi mást tudna gyermeke, mint elkölteni a pénz?

A 3 legnagyobb
pénzügyi nevelési hiba

1) Nincs tudatos pénzügyi nevelés. Ezért teljes pénzügyi tudatlanságban kerülnek ki a gyerekek az életbe.
Ezt ahhoz a helyzethez tudnám hasonlítani, amikor az egér éhes, és a rengeteg egércsapda között kell megszereznie az ételt. Ha az egér nem ismeri fel a csapdákat, akkor az egyikbe biztos beleesik. Hasonló veszély fenyegeti gyermekedet is, ha nem ismeri a pénz működésének a szabályait, és ezért nem ismeri fel a pénzügyi csapdákat.

2) Jelenleg a leggyakrabban alkalmazott két pénzügyi nevelő eszközök az elköltésre adott zsebpénz és a bankszámla.
Ezzel a kettővel az a gond, hogy a gyermek ezekből semmit nem tanul meg. A bankban tartott pénzre semmilyen hatással sincsen, az elköltésre adott zsebpénzből pedig maximum azt tanulja meg, hogy hogyan kell fizetnie vele a boltban. Emlékszel az anyuka jogos félelmére, hogy mi lesz az évek alatt összegyűjtött kétszázezer forinttal?

3) A legtöbben nem gondolnak bele, hogy gyermekük pénzügyi neveléséhez éppúgy tudatos tanításra és évekre van szükség, mint a matek megtanulásához.
A matekot 12 évig tanulják a gyerekek, míg leteszik az érettségi vizsgát. Ahhoz is jó pár évre van szüksége gyermekednek, hogy a megfelelő pénzügyi felkészültséget megszerezze.

És van még egy hiba!

A szülők többsége azt gondolja, hogy pénzügyileg leginkább a fiúkat kell felkészíteni. Ez azonban egy tévhit. 10 házasságból 6 végződik válással. A nőnek válás után radikálisan csökken az életszínvonala, hiszen egy fizetésből kell eltartania a gyerekeket.

Tovább kell hát lépni!

Mert, ha most nem gondoskodsz arról, hogy gyermeked megkapja a megfelelő pénzügyi alapokat, akkor pénzügyi intelligenciája csak a pénz elköltésében és az eladósodás gyorsaságának mértékében lesz mérhető. Pedig nem kellene, hogy ez így legyen!

Éppen ezért hoztuk létre a
RICHFORT 3 napos Pénzmágusképző  tábort,
amelyben gyermeked végre olyan
pénzügyi alapokat kaphat, amelyhez
MA jelenleg SEHOL másol nem juthat.

Milyen pénzügyi alapokról lesz szó
RICHFORT 3 napos táborban?

kiyosakival A Richfort – pénzvarázslási titkok feltárása tinédzsereknek gyerekpénzügyi táborban egy olyan újfajta pénzügyi szemléletmódot és gondolkodásmódot kap gyermeked amely hatására megérti a pénz működését a mai világunkban és képes lesz jó pénzügyi döntéseket hozni a tábor után AZONNAL.

Az általunk tanított pénzügyi szemlélet Robert Kiyosaki gondolkodásmódjának alapjain nyugszik. E szemléletmódot a gyerekek nyelvére lefordítva adjuk át és kiegészítjük azokkal az elemekkel amelyek gyermeked mindennapi életében ahhoz szükségesek hogy ne folyjon ki a kezéből a pénz egy pillanat alatt.

Ha nem ismered Robert Kiyosakit akkor elmondom neked hogy ma ő az egyik legnagyobb pénzügyi tanító akivel jómagamnak 2010 júniusában személyesen is alkalmam volt találkozni a londoni konferenciáján.

A 3 napos tábor alatt a gyermeked megismeri:

 • Hogyan teremtheti meg boldog életének alapjait?
 • Hogyan érheti el 23 éves korára akár több millió forint vagyont, miközben mások ennyi idősen üres zsebbel, minimálbéres állások után kapálózva lépnek ki az egyetem kapuján?
 • Hogyan érdemes felosztani és beosztani a pénzét/zsebpénzét, hogy 24 évesen megvehesse első saját autóját?
 • Milyen gondolkodásmód szükséges ahhoz, meg tudja valósítani amit akar?
 • Milyen pénzügyi szemlélete van jelenleg és mi a sikeres emberek pénzügyi szemlélete?
 • Mi alapján döntsön arról, hogy mit vehet meg a pénzedből és mit nem?
 • Milyen pénzügyi alapfogalmak ismerete szükséges a jó pénzügyi döntésekhez? (kamatos kamat, jó hitel és rossz hitel fogalma, bakszámla, hitel kamat, betéti kamat, stb.) Mindezeket a dögunalmasnak kinéző fogalmakat emberi nyelven, színes, érdekes példákkal mutatjuk be gyermeked számára.
 • Mik a gazdagság eddig fel nem fedett titkai?
 • Mi a pénzügyi intelligencia három legfontosabb része? Hogyan tartsa meg gyermeked a pénzed, hogyan gyarapítsa, és azt már gyermekedre bízzuk, hogyan élvezze annak a gyümölcsét.
 • Milyen pénzügyi döntéseket hoz egy pénzügyileg intelligens ember?
 • Hogyan kell pénzügyi célokat kitűzni és azokat megvalósítani?
 • Miért okos dolog a fogyasztási cikkek helyett először befektetésekbe tenni a pénzt?
 • Milyen befektetési lehetőségek vannak, amelyek nemcsak ígéreteket de pénzt is hoznak?
 • Honnan ismeri fel a jó és a rossz pénzügyi tanácsadót?
 • Mik az első millió megteremtéséhez szükséges gondolkodásmód alapjai?
 • Hogyan szerzi meg gyermeked néhány év alatt az első millióját?
 • A tábor végére mindenki saját „első millió tervvel megy haza”!

Kinek való a gyerekpénzügyi tábor?

Ezt a tudást, amit itt kap gyermeked, valójában MINDEN 12-23 évesnek gyermeknek meg kellene kapnia, és ezt az iskolában kellene oktatni.

Azonban az iskolában jelenleg nincs pénzügyi képzés, gyermekednek pedig egyre nagyobb szüksége van a pénzügyi tudásra már a puszta fennmaradáshoz is!

Az, hogy ez a téma ilyen „szűz” Magyarországon, azért van, mert régebben a te gyermekkorodban még más tudásra volt szükség a fennmaradáshoz és a boldoguláshoz. De a világ mára megváltozott. Üdv a modern világban!

Mennyibe kerül A RICHFORT 3 napos tábor?

Az a gyerek, aki nem tud jól bánni a pénzzel, a családját is folyamatosan szegényíti, aminek hatását te is nap mint nap érzed a pénztárcádon, amikor jön és sorolja: Kérek egy ezrest erre, 500 forintot arra, stb. És ennek soha sincs vége.

Gyermeked megfelelő pénzügyi szemlélet és gondolkodásmód nélkül mindig pénzkiadó automatának néz majd és SOHA nem fog tudni jó pénzügyi döntéseket hozni. Ezért sok százezer, sőt sok millió forintba fog kerülni pénzügyi tudatlansága neki és nektek.

HarmanA Richfort tábor oktató: Tóvölgyi Sarolta, Alkér Orsolya, S. Nagy Ágnes

A RICHFORT tábor vezető oktatója Alkér Orsolya mellett,
Tóvölgyi Sarolta:

Tóvölgyi Sarolta, okleveles műszaki menedzser, 7 éve a BME Ergonómia és Pszichológia Tanszékének is munkatársa, aki jelenleg doktori disszertációját írja.
2010-ben a Műegyetem több száz tanára közül a 8. legjobbnak ítélték hallgatói.
 
Több mint 10 éve táboroztat gyermekeket, 3 éve már a Magánpénzügyi Akadémia keretein belül is. Tréneri készségeit többek között a SOTE Mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakán, posztgraduális képzés keretein belül, valamint EU-s pályázatok során fejleszti folyamatosan tovább.
 
Több nemzetközi projektet vezetett: nem egy Európai Uniós, Youth in Action és Leonardo Partnerség Program sikeres tréning fűződik nevéhez. Tréneri készségei mellett 5 nyelven beszél.
 
Egyik legnagyobb erőssége, hogy a fiatalokkal könnyen szót ért. Tanulói, Saroltát empatikusnak, segítőkésznek tartják, aki odafigyel tanulói különböző készségeire és személyiségüknek megfelelően ösztönzi őket. Oktatási, tréneri stílusa motiváló: a tanulókat gondolkodásra, önálló és csoportban végzett munkára sarkallja.Hisz a „learning by doing”-ban, és abban; lényeges, hogy a fiatalok megtanulják, miként tudnak helyt állni ebben a gyorsan változó világban; fontos, hogy képesek legyenek rugalmasan alkalmazkodni az őket körülvevő körülményekhez, merjenek vállalkozni és saját álmaikat megvalósítani.

A RICHFORT tábor oktatója:

http://maganpenzugyiakademia.hu/wp-content/uploads/2017/04/márki_nóra.pngMárki Nóra a Pécsi Tudományegyetemen diplomázott, kommunikáció és médiatudományok szakon.  Készségfejlesztő tréneri képzettségét a BME Ergonómia és Pszichológia Tanszék és a Magyar Pszichológiai Társaság együttesen szervezett képzésén szerezte. Jelenleg a Hageni Egyetem pszichológia szakán képzi tovább magát.

Felnőttként is imád különböző egyetemek kurzusaira beülni; főleg pedagógiai témákban mélyíti tudását.

Nyitott a világra; egyetemi évei előtt Svájcban, Olaszországban, Angliában, Belgiumban és Ausztriában élt. Eddig négy nyelvet sajátított el.

Gyerekekkel és fiatalokkal több mint nyolc éve kezdett foglalkozni. Olyan általános iskolásoknak szervezett csoportokat vagy egyéni foglalkozásokat, akik tanulási nehézségekkel küzdöttek.

Nem általánosít, nem ítélkezik. A fiatalok egyéni képességeit, lehetőségeit figyelembe véve terelgeti őket. Célja, hogy a gyerekek számára ablakot nyisson a világra, hogy magabiztosan, céltudatosan lépjenek az életbe úgy, hogy a felmerülő nehézségekkel merjenek és tudjanak megküzdeni.

A jó hír, hogy ez a sok pénzt hozó és
sok jó pénzügyi döntést megalapozó
3 napos RICHFORT tábor csupán 24 990 forint,
3-4 különóra ára.

Pénzügyi képzés nélkül  azonban nem fogja tudni kellően hasznosítani gyermeked az így megszerzett tudását.  Mert igenis egy művész is vagy egy tanár ember, de akár egy szoba festő is élhet bőségben! Nézd csak körül milyen kevesen vannak, akik ezekkel a szakmákkal bőségben élnek.

Várj, ez még nem minden!

Ebben az árban benne van a 3 napos tábor alatt a gyermekednek az ebédje is A gyerekeket hozni és vinni kell, tehát ez egy nem “ottalvós” tábor.

Helyszín: Montel irodaház 1155 Budapest, Wesselényi utca 35.

  100% azonnali készpénzvisszafizetési garancia!

Ha nem vagy biztos még teljesen abban, hogy azonnal el kell küldened gyermekedet, hogy megszerezze azt a tudást, amely nélkül sok rossz pénzügyi döntést hoz majd és jó sok pénzt veszít, akkor – ahogy szoktam – hadd vállaljam át minden kockázatodat! Ha nem vagy teljesen elégedett a 3 napos gyerekpénzügyi tábor anyagával, mert úgy érzed, hogy nem jöttek be a várakozásaid, akkor kérlek jelezd ezt nekünk a tanfolyamot követő egy órán belül, és mi 100%-ban visszafizetjük a tábor árát.

 

Ahhoz hogy gyermekedet megfelelően felkészíthesd az életre, a pénzügyi képzés nem maradhat el.

Egyben biztosan egyetértünk

Az, hogy mit gondolsz és mit tanítasz a pénzről, az jelentősen meghatározza azt, hogy végül mennyire lesz gyermeked pénzügyileg felkészült és ezért mennyi pénze lesz. Azt gondolom, hogy igenis megvalósítható az, hogy milliomos tinédzsereket neveljünk. Hogy hogyan tudod ezt elérni? Hát úgy, hogy elküldöd őt a RICHFORT táborba! Szeretettel várjuk.

Jelentkezés

Jelentkezni a tábor díjának bankszámlánkra történő befizetésével vagy átutalásával, és az alábbi űrlap kitöltésével lehet. Átutalás esetén kérjünk, hogy a közlemény rovatban add meg a résztvevő(k) nevét és az e-mail címedet. A pénz beérkezését követően a regisztrációról e-mailben visszaigazolást küldünk. Lemondás esetén a tábor díját a tábor megkezdése előtt 3 héttel való lemondás esetén áll módunkban visszatéríteni.

Számlatulajdonos: Csodasuli Kft.
Bankszámlaszám: 11703006-20476425 (OTP Bank)
Az IBAN szám: HU10117030062047642500000000
Swift kód: OTPVHUHB

 

Töltsd ki az alábbi mezőket MOST!

Kérjük válassz egy terméket!
Egy kis türelmet kérnénk...