Először jársz nálunk? Akkor kezdj itt és tudj meg többet a Magánpénzügyi Akadémiáról!.

Rolunk

Küldetésünk közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére 10 ezer ember előtt megnyitva a vagyonteremtés útját.

Alkér Orsolya, a Magánpénzügyi Akadémia megalapítója, családi, ifjúsági és gyerekpénzügyi tanácsadó

 Alkér Orsolya“Gyermekeinknek meg kell tanulni bánni a pénzzel."– vallja Orsolya. "Ehhez olyan egyszerű pénzügyi tapasztalatokra van szükségük, amelyeket minden gyermek akár már kiskorától megszerezhet. Fontos, hogy mielőbb megértessük a különbséget a hitel és a betét valamint az adósság és a vagyon között. A jelenlegi válság rávilágított arra, hogy eladósodás vár gyermekeinkre, ha nem tanulnak meg bánni a pénzzel.”

 Az első millió – garantáltan működő pénzügyi nevelési módszerek szülőknek című publikációja 2009-ben jelent meg magyarul.

Orsolya az elmúlt két évben 8 ízben szervezett konferenciát, amelyeken ő maga is előadott gyerekpénzügyek témában. A 2010 szeptemberi konferencia volt az első magyarországi  Gyerekpénzügyek konferencia, amelyen előadott és amelyet moderált, bemutatva több pénzügyekben jártas, meghívott szakembert.

2010 őszén jelentette meg a Magyarországon azonnal nagy sikert aratott Az első millió gyerekpénzügyi oktató társasjátékot, amelyhez oktatóvideók is készültek.

Orsolya egyik legfontosabb küldetése, hogy segítsen felkészíteni a gyerekeket, hogy a mai modern világunkban, az információs korszakban életrevaló és pénzügyileg is sikeres és boldog felnőttekké válhassanak.

2013 szakmai díj

Alkér Orsolya 2013„Alkér Orsolya és cége szakmai munkáját, a gyermekek és szülők pénzügyi oktatása és a tudatos nevelés terén, a VOSZ (Vállalkozók Országos Szövetsége) és az ERSTE Bank Hungary által létrehozott szakmai zsűri kimagaslónak ítélte meg, amely elismeréseképpen Budapest vállalkozása 2013 díjjal tüntették ki mikrovállalati kategóriában.

A megye vállalkozása szakmai díjat a Vállalkozók Országos Szövetsége és az ERSTE Bank Hungary közösen hozta létre, amelyek a neves Prima Primissima díjak mellett a helyi regionális Prima díjkiosztó gálán kerülnek kiosztásra minden megyében.

Kik kapják ezt a díjat?

CsoportKép2

Minden megyében, így Budapesten is azon vállalkozások kaphatják ezt meg, akik a társadalom, az oktatás, az egészségügy, az innováció vagy a munkahelyteremtés területén értek el kimagasló eredményt.

 

„Évekkel ezelőtt, megismerkedésünk kezdetén nem tudtam eldönteni,  hogy Orsolya pénzügyi ismeretekkel kapcsolatos oktatási tevékenységét csupán saját anyagi  helyzetének gyarapodása érdekében teszi, vagy valami más cél is vezérli? Nem kellett hosszú időnek eltelnie ahhoz, hogy rájöjjek: Alkér Orsolya egy igen komoly  küldetéstudattal szervez képzéseket, ír könyveket és folyamatosan szerkeszti át anyagait a legfrissebben megszerzett tapasztalatai alapján. Számomra, azon kevés magyar szakemberek közé tartozik, aki Magyarországot is épp úgy a lehetőségek országának tekinti, mint bármely más Nyugat-európai országot, aki számára nincs lehetetlen, csak hiányos tudás, vagy épp nem elégséges információs háttér. Szeretem lelkesedését és szemléletmódját, melyet mindenki megtapasztalhat, mikor ellátogat egy konferenciájára, vagy épp kézbe vesz egy általa megjelentetett kiadványt. Neve az évek során intézménnyé vált azon magyar családok számára, akikben megvan az érdeklődés és készség, hogy egy magasabb szintre emeljék a pénzzel való kapcsolatukat.”

Lóránt Gergő A TV2 korábbi marketing- és Pr igazgatója, a The Guidency reklámügynökség tulajdonosa.

“Orsi, hol voltál 15 évvel ezelőtt? Amikor svájci frank hitelt vettem fel, amikor küszködtem a céges és a személyes pénz szétválasztásával, amikor a gyerekeinket pénzügyre próbáltuk tanítani? Nagyon kellett Magyarországnak végre egy Alkér Orsi, aki nem csak küldetésszerűen terjeszti a pénzügyi alapműveltséget, de teszi ezt példaértékű, hiteles marketinggel."

Wolf Gábor Marketing Commando

Kapcsolat

Kérdésed vagy kérésed van?

Írj nekünk az info@maganpenzugyiakademia.hu e-mail címre, hívj minket
a +36 (1) 414 3065-ös számon,
vagy gyere el a bemutatótermünkbe!

1155 Budapest, 15. kerület, Wesselényi utca 35.
(Wesselényi utca és Őrjárat utca sarkán a vörös téglás épületben)

Nyitva tartásunk rugalmas: Mi akkor nyitunk ki, amikor szükséges és akkor zárunk be, amikor az utolsó vevő is elment.
A normál nyitva tartás : Hétfőtől péntekig mindennap 9:30-18:00.

 (Kattintásra a Google Térkép jelenik meg!)

Szállítási adatok

A megrendelt csomagodat a GLS futárszolgálat juttatja el hozzád a megrendelésedtől számított 1-2 munkanapon belül, vagy az általad megjelölt időpontban.

A szállítás költsége:
GLS futárszolgálattal: 1650 Ft

Számlázási adatok: Az utaláshoz szükséges adatok:
Csodasuli Kft.
Bankszámla szám: 11703006-20476425-00000000

Euro utaláshoz szükséges adatok:
Jogosult neve és székhelye:
Csodasuli Kft. 1155 Budapest Wesselényi utca 35.
IBAN szám: HU10117030062047642500000000
Swift kód: OTPVHUHB
Közlemény: Kérlek, itt tüntesd fel az e-mail címedet vagy a nevedet!

(Ez nagyon meggyorsítja az ügyintézést.)