+36 (1) 414-3065

Az első millió – garantáltan működő pénzügyi nevelési módszerek szülőknek
- 5-18 éves gyerekek szüleinek -

http://maganpenzugyiakademia.hu/wp-content/uploads/2017/03/emo_kep2.png

Az első millió oktatócsomag
2 könyv + 4 CD
Normál ár:
19 000 Ft
KEDVEZMÉNYES ÁR: 15 990Ft

... mert soha nem volt még ilyen fontos, mint ma, hogy
gyermeked értse a pénzügyeket, és tudjon bánni
a pénzzel ...és ezt csak Te tudod biztosítani,
mert az iskolában nincs pénzügyi képzés!


„Az a felnőtt, akinek gyermekkorában sikerült jó pénzügyi szokásokat elsajátítania, könnyebben lesz képes anyagi biztonságot teremteni maga és családja számára.” Alkér Orsolya

 Nézd meg a videót!

Akárhány szülővel találkoztam eddig, mind arról számolt be, hogy mennyire elege van abból, hogy a gyermeke állandóan nyaggatja, hogy ezt vagy azt vegye meg a nehezen megkeresett pénzből, és tanácstalan, mert nem tudja, hogy mit mondjon neki – hogyan magyarázza el, hogy megértse, a pénzkereset nem abból áll, hogy odamegyünk a bankhoz és kivesszük a falból a pénzt.


Hiába az erről innen-onnan hallottak és a felcsipegetett félinformációk az újságokból, a szülők gyakran kudarcot vallanak és frusztráltak lesznek, ha a pénzről kell magyarázniuk gyermeküknek.

Az első millió – garantáltan működő pénzügyi nevelési módszerek szülőknek csomaggal pontos útmutatót kapsz ahhoz, hogy hogyan érdemes gyermekedet a pénzről tanítani!

Nézz csak körül!


Hány olyan felnőtt van a környezetedben, aki a válság során bajba került a megnövekedett hiteltörlesztő részlete miatt vagy, mert elvesztette állását és úgy döntött feléli megtakarításait. És hány olyan van körülötted, aki bölcsen tud bánni a pénzzel, aki tudja hova fektesse be, akit nem ingatott meg a válság, és akinek évről évre igen szépen gyarapodik a vagyona, sőt talán már dolgoznia sem kell, mert elérte az anyagi függetlenséget?

Őszintén! Hány ilyen embert ismersz?


A jó hírem, hogy a Te gyermeked is éppúgy tartozhat a pénzügyileg intelligens emberek közé. Csak a megfelelő pénzügyi tanítás kell hozzá, amit Az első millió oktatócsomaggal könnyűszerrel megszerezhet.


Gondolj csak bele! Többségében sajnos önállóan boldogulni képtelen, az élet pénzügyi dolgaiban analfabéta tinédzserek kerülnek ki a nagybetűs életbe és ennek eredményeként az életben igen nehezen boldoguló felnőttekké válnak. Nem csoda, ha Te is úgy félted gyermeked ettől.

Megnézem mi van Az első millió oktatócsomag könyvében>>

 Honnan tanulják meg a gyerekek a rossz pénzügyi szokásokat?


Ne szépítsük a helyzetet! Ha nem tudod pontosan, hogy mit és hogyan kell elmondanod a pénzről az 5-18 éves korú gyermekednek, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy helytelen pénzzel való bánásmódot tanítasz neki, és a végén sokkal többe kerül majd neked a helytelen tanítás és annak kijavítása. Azonban, ha elkötelezett vagy abban, hogy gyermeked a megfelelő készségeket sajátítsa el és helyes pénzügyi döntéseket tudjon majd hozni, akkor nagyon izgalmas és jó hírem van számodra…


Nem kell hozzá előképzettség, nem kell érteni a pénzügyekhez, és mégis pénzügyileg intelligens gyermeket tudsz nevelni! Ráadásul ezt most igen kis befektetéssel érheted el!


Sok szülőnek stresszes olyan dolgot tanítani gyermekének, amit valójában ő maga sem tud. Sőt, a legtöbben – talán Te is ide tartozol – be sem vallják, hogy nem értenek hozzá. Mi szülők nem akarunk szégyent vallani, és úgy állítjuk azt a legostobább pénzügyi döntéseinkről, hogy azok a leghelyesebbek, hogy gyermekünk tényleg elhiszi.


Úgy vezetjük félre őket, hogy közben a legjobb akarat vezet bennünket. De ez nem a Te hibád! Hiszen, hol tanultad volna meg? Ezt sehol sem tanítják!


Többé nem kell aggódnod, hogy gyermeked halálra gürizi magát a semmiért, hogy csődbe megy a vállalkozása, hogy elválik, mert a pénztelenség boldogtalanságot hoz az életébe, ha megszerzi azt a pénzügyi tudást, amit Az első millió oktatócsomaggal könnyűszerrel megszerezhet. Egyszerűen, többet nem kell majd aggódnod gyermeked jövőjét illetően, és biztos lehetsz abban, hogy nem kell eltartanod 30 éves koráig. Megnézem milyen fontos pénzügyi alapokat tanítanak


Az első millió oktatócsomag könyvei>>

A legjobb dolog Az első millióban, hogy

  • nem kell pénzügyi szakértőnek lenned,
  • egyáltalán nem kell semmit sem tudnod a pénzről,
  • nem kell tudnod, hogyan kell befektetni,
  • nem kell rengeteg könyvet megvenned és drága tanfolyamokra beíratnod gyermeked, hogy a legfontosabb pénzügyi tudást megszerezze.


De a legeslegjobb az egészben, hogy nagyon
fogod élvezni gyermeked pénzügyi tanítását azzal
a tudattal, hogy biztosan nem zavarod össze
a fejét mindenféle ostoba tévhittel.

Amikor majd először belelapozol Az első millió csomag könyvébe, olyan érzésed lesz, mintha egy kincsesládát tartanál a kezedben. Onnantól kezdve ott lesz nálad minden eszköz és a pénzügyi titkokat tartalmazó könyv azzal a pénzmagocskával együtt, amelyből indulva pénzfát nevelhettek. Ettől a pillanattól fogva lépésről lépésre a tulajdonotokba kerül, a végén pedig a kisujjatokban lesz minden fontos pénzügyi készség és tudás.

Fel fogtok fedezni egy-két nagyon egyszerű pénzkereseti lehetőséget, amelyek nagy ösztönző erőt jelentenek majd gyermeked számára a legfontosabb pénzügyi ismeretek megszerzéséhez. Minden a kezedben lesz ahhoz, hogy gyorsan, egyszerűen és olcsón megtaníts gyermekednek mindent a pénzről.

Gyermeked megtapasztalja, hogyan kell pénzt keresni, hogyan kell kezelni a kiadásait, megtakarításait, hogyan kell befektetni és adakozni. Szóval biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb pénzügyi tanítást adod neki. Hátborzongatóan jó érzés lesz számodra látni, hogy hogyan gazdálkodik egyre okosabban gyermeked a pénzzel az alaptudást megszerezve.

És nem utolsó sorban: el fogod kerülni azt a hibát, amit az emberek 90%-a elkövet, amikor gazdaggá akar válni. Ezzel megteremted gyermeked biztos anyagi jövőjét, és nem kell majd őt anyagilag támogatnod sem neked, sem a kormánynak.

…és ami talán a legfontosabb, gyermeked SOHA nem fog függni anyagilag senkitől. Ezért fontos, hogy megszerezd ezt az eszközt, amellyel a legfontosabb tudást adhatod neki a pénzről.


Gondolj csak bele!

Egy olyan komplett pénzügyi tudást tartalmazó csomagot kapsz Az első millió csomaggal, amellyel többé nem zavarhatja össze semmi a gyermeked fejében kialakuló egészséges nézeteket a pénzről, és amellyel sok százezer vagy millió forintot takaríthatsz meg, ami egyébként kifolyt volna gyermeked kezéből. Ezért csupán egy tank benzin árát kell feláldoznod, vagy ha nincs autód, akkor egy-két moziról, vagy a kávé kéthavi élvezetéről kell lemondanod.


Azt hiszem, ennyit tényleg megér!

Ha Te minden olyan tanfolyamra elmennél, amelyen ezt a tudást megszerezheted, akkor az minimum 150 ezer forintodba kerülne, nem beszélve az időd befektetéséről! Én magam eddig már több mint 1,5 millió forintot fektettem be a legfontosabb pénzügyi ismeretek megszerzésébe.

DE neked nem kell már ennyit, mert itt most a legfontosabb információkat szerezheted meg egy helyen! A jó hírem számodra az, hogy a Te gyermekednek megvan a lehetősége, hogy már most megértse és megtanulja azokat a készségeket, amelyek majd megmentik a szegénységtől és az egész életen át tartó gürizéstől.

Ne halogasd elkezdeni gyermeked pénzügyi tanítását, mert minél előbb kezded el tudatosan és jól csinálni, annál kevesebb ostobaságot tanítasz meg neki a pénzről.

Hidd el, egy olyan lehetőséget tartasz most a kezedben, amellyel ha élsz, fordulópontot jelenthet nemcsak gyermeked, de a TE életedben is! Akár tetszik, akár nem, itt az ezredforduló első éveiben már érezzük, hogy a változás egyre gyorsabb és gyorsabb. Emberek milliói kerülnek egyre nyomasztóbb helyzetbe.


Ahhoz, hogy gyermeked megállja a helyét a mai korban, tudatos pénzügyi oktatásra van szüksége, és senki más, CSAK TE adhatod ezt meg neki!

Szó szerint semmi veszítenivalód nincs. De ne feledd…, minél tovább vársz, annál tovább fogja gyermeked a rossz pénzügyi szokásokat tanulni és magáévá tenni! Teljesen feleslegesen! Ne habozz!

Válassz Az első millió oktatócsomag most
KEDVEZMÉNYES csomagjaiból!

A) Az első millió ALAP csomag

EM_doboz_prez-01-600px

1) Az első millió oktatócsomag
Normál ár: 19 000 Ft
  2 könyv + 4 CD -
garantáltan működő pénzügyi nevelési módszerek szülőknek (3-18 éves gyerekek szüleinek kötelező!)
)

A) Rendeld meg az ALAP csomagot,
most csupán 15 990 forintért!
(szállítási költséget az ár már tartalmazza)

B) Az első millió ARANY csomag

1) Az első millió oktatócsomag
Normál ár: 19 000 Ft
2 könyv + 4 CD

garantáltan működő pénzügyi nevelési módszerek szülőknek (3-18 éves gyerekek szüleinek kötelező!)
+
2) Az első millió társasjáték
weben elérhető OKTATÓVIDEÓKKAL,

Normál ára: 29 000 forint

B) Rendeld meg a ARANY csomagot,
most csupán 31 990 forintért!
(szállítási költséget az ár már tartalmazza)

 

 


Szuper ajánlat:

Rendeld meg Az első millió ARANY csomagot, mert 48 000 forint értéket kapsz és CSUPÁN 31 990 forintot fizetsz! A szállítási költséget ez az ár már tartalmazza!

Most így együtt tényleg rengeteg fontos információt és komplett tudásanyagot, amely hamar visszahozza az árát.

Miről szól “Az első millió”?


“Az első millió” – Garantáltan működő pénzügyi nevelési módszerek szülőknek egyrészt felöleli a legfontosabb alapokat, amelyek gyermeked pénzügyi tanításához szükségesek, másrészt itt már tovább is lépünk, és olyan alapvető ismereteket kapsz, amelyekkel valóban hozzájárulhatsz ahhoz, hogy gyermeked “összehozza” az első millióját. Konkrétan arra gondolok, hogy ha elkezded, mondjuk 6 éves korában, legkésőbb addigra, mire 14-18 éves lesz, meglesz az első milliója.


Ez egy vadonatúj, érdekes és rettentően tanulságos csomag lesz 4 db CD-vel, amelyeket az autóban vezetés közben, vagy otthon a konyhában főzés közben is meghallgathatsz, és amellyel így az első millió létrehozása közben megteremted gyermeked anyagi biztonságát. Semmit nem fogok eltitkolni, sőt, több példán keresztül is bemutatok gyerekekkel való konkrét beszélgetéseket, amelyeket akár szó szerint lekoppinthatsz, vagy átalakíthatod a saját egyéni stílusodnak megfelelően a gyermeked pénzügyi neveléséhez.


Ezért használd ki most ezt a rendkívüli lehetőséget, amikor nagy kedvezménnyel rendelheted meg a csomagot, amelyet MOST azonnal elküldünk.


Kinek való Az első millió csomag?


Az első millió könyv és 4 db CD azokhoz a 5-18 éves korú gyerekek szüleihez szól,

  • akik már tudják, hogy gyermekük biztos pénzügyi alapjait kisgyermekkorban KELL megalapozni,
  • akik felismerték a korai pénzügyi képzés fontosságát, és szeretnének segítséget nyújtani gyermeküknek az első milliójuk megteremtéséhez és ezzel a biztos pénzügyi alapok letételéhez.
  • akik nem értenek a pénz nyelvén, de gyermeküknek meg akarják adni ezt a tudást, így biztosítva biztonságos anyagi jövőjüket.

Ezt mondták akik már kipróbálták:

“Bevezettük a 3 borítékos módszert, fantasztikus, és tudjuk is tartani. Meglepő, de működik.
Nagy tanulság volt számunkra, mikor elolvastuk az egészet, hogy a felnőtt sem tud semmit a spórolásról. De hát ilyen oktatás sincs sehol, honnan is tudnánk.”

Sz. Gabi

„A gyerekeknek is jó, hogy előrevetítjük nekik, hogy ebből mennyi lehet, akkor ez is motiválja őket.
Így látják, hogy érdemes hosszú távra gondolkodni, mert ha kitűzi a célt – ugye itt nagyobb dolgokat is tudunk, mint egy csoki -, akkor ez jó hatással lesz rájuk is. Mert amit kaptak azelőtt, azt rövidtávon el is költötték, így legalább tovább is tudnak nézni.
Bevezettem az anya banki kamatot, és nagyon imádják, és várják is mindig.”

Gátfalviné Balogh Pálma

“A meglepő az volt, hogy a gyereknek készpénzben tegyük láthatóvá a saját zsebpénzét, hogy megfogható legyen számára, mert azt hittem, hogy a számlapénz jobb megoldás.
A könyv keretbe foglalta a gyerekpénzügyekkel kapcsolatos tudást.”

Debreceni Tamás

„Nekem szükségem volt valami segítségre, mert mi nem ebben nőttünk fel. Mindenképpen olyan tanácsokat kaptam ezzel, amelyek nagyon aktuálisak. Itthoni borítékolás, bankozás, és ez jó, mert otthon kell megtanulnia a gyereknek az alapokat. Azóta, ha valamit kinézett magának és azt mondtam, hogy ott a zsebpénzed rá, akkor azt mondta, hogy nem. Azóta már magától mérlegeli, hogy a saját pénzéből félre rakjon vagy költsön!”

G. Gabriella

„Igyekszünk ezen keresztül megtanítani őket a pénz értékére, most már ők gazdálkodnak így a keretükkel, nagyobbik gyermekem nagyon rákattant, nagyon tetszik neki ez a kamat ügylet.”

Bednárik Gyula

“Megkaptam és elkezdtem olvasni. (A párom is, pedig eddig ilyen még sosem fordult elő) Úgy érzem életem egyik legjobb döntése volt ennek a kiadványnak a megvásárlása. Úgy “megindult” az agyam gondolataid olvasásának eredményére, hogy alig tudok elaludni. Köszönöm, hogy tanultál- dolgoztál- és átadod nekünk a tudásod! Mindenkinek ajánlom, aki felelősséggel gondolkodik gyermekéről és saját magáról.”

Celebrini Edit

Hány éves kortól érdemes tanítani a gyerekeket a pénzről?

A pszichológusok szerint a gyerekek már 4-14 éves kor között nagyon sok döntést hoznak az életükről. Terveket szőnek és elképzelik, milyen lesz, amikor ők felnőttek lesznek. Ezért olyan fontos, hogy már ebben a korban a megfelelő információkkal lásd el gyermekedet, hiszen 14 éves kor után már sokkal nehezebb új gondolatokat tanítani neki.

Megnézem milyen fontos pénzügyi alapokat tanítanak Az első millió oktatócsomag könyvei>>

Mi történik, miután rákattintottál a “Megrendel” gombra, és elküldted a megrendelést?

Pár percen belül kapsz egy megrendelést visszaigazoló üzenetet az általad megadott e-mail címre.

FONTOS! A Megjegyzés rovatba kérlek, tüntesd fel, mikorra kéred a szállítást! A kiszállítást hétköznapokon a GLS futárszolgálat végzi, ezért fontos, hogy olyan címet adj meg, amelyen át tudják venni a csomagodat!

penzvisszafizetesi-garanciaSEMMIT NEM VESZÍTHETSZ!
100 %-os azonnali pénz visszafizetési GARANCIA

Ha még nem vagy biztos abban, hogy mihamarabb meg kell szerezned ezt a mai világunkban elengedhetetlen tudást, amely gyermeked tudatos pénzügyi neveléséhez elengedhetetlen segítség, akkor hadd vállaljuk át minden kockázatodat. Ha úgy érzed, hogy számodra semmilyen segítséget sem jelent Az első millió csomag, akkor küldd vissza, és mi visszautaljuk a teljes vételárat a postaköltség levonása után (amely ebben az esetben 1650 forint). Nincs vita, nincs magyarázkodás. Fair, nem?

Ragadd meg az alkalmat!

Rendeld meg MOST a Neked tetsző Az első millió csomagot, hiszen egy olyan eszközhöz juthatsz most kedvező áron, amelyből megtudhatod, hogy hogyan segítsed gyermekedet, hogy megteremtse az első millióját, és aztán a következőt, és a következőt, és a következőt…Az eredményhez képest az ára egy csekély befektetésnek tűnik.

FONTOS! A Megjegyzés rovatba kérlek, tüntesd fel, mikorra kéred a szállítást! A kiszállítást hétköznapokon a GLS futárszolgálat végzi, ezért fontos, hogy olyan címet adj meg, amelyen át tudják venni a csomagodat!

Kérjük válassz egy terméket!
Egy kis türelmet kérnénk...

Külföldre is vállalunk szállítást, amely költsége a szomszédos országokba 12 EUR.
(Nem szomszédos országok esetén a szállítási költségről érdeklődj telefonon, hívj minket a
+ 36 (1) 414-3065 telefonszámon vagy írj nekünk emailt az info@maganpenzugyiakademia.hu e-mail címre!