+36 (1) 414-3065

*** BESTSELLER ***
Az első millió pénzügyi társasjáték!

- a család minden tagjának -

Az első millió


Az első millió pénzügyi társasjáték OKTATÓVIDEÓKKAL
- a család minden tagjának

Ajánlott korosztály: 12-99 éveseknek


"Gyermekeink semmilyen pénzügyi képzést nem kapnak az iskolában. Ez így nincs jól és nem is mehet így tovább."  Alkér Orsolya

Normál ár: 29 990 Ft
Kedvezményes ár: 22 990 Ft (23% kedvezmény)

TOVÁBBI BÓNUSZOK:
1) oktatóvideók +
2) Piaci helyzetjelentés füzet online (most először) 10 000 forint értékben

Az első millió pénzügyi társasjátékban a cél egy olyan szemléletmód és tudás elsajátítása, amely alkalmazásával gyermeked jobb jövőjét alapozod meg. Ezzel a gondolkodásmóddal gyermeked megteremtheti magának mindazt az életben, amire vágyik. A pénz nem lesz akadály többet.

Ez a befektetés az ezerszeresét is hozhatja gyermekednek és talán Neked is – ha alkalmazod az itt megszerezhető tudást a való életben.
…mert ma már a legjobb egyetem sem biztosíték gyermeked biztonságos jövőjéhez.

Sok szülőnek stresszes
olyan dolgot tanítani gyermekének,
amit valójában ő maga sem tud.

Sőt a legtöbben – talán Te is ide tartozol – be sem vallják, hogy nem értenek hozzá. Mi szülők nem akarunk szégyent vallani. A legostobább pénzügyi döntéseinket is a leghelyesebbek állítjuk be, amit gyermekünk tényleg elhisz. Úgy vezetjük félre őket, hogy közben a legjobb akarat vezet bennünket. De ez nem a Te hibád. Hiszen hol tanultad volna meg? Ezt sehol nem tanítják! Még az egyetemen se!

De most itt van végre
“Az első millió” társasjáték oktatóvideókkal,
ami pár óra leforgása alatt teljesen új alapokra helyezi gyermeked pénzügyi gondolkodását – sőt a Tiedet is!

Nézz meg egy rövid összefoglaló videót Az első millió társasjáték tesztjéről, amiből feketén fehéren kiderül, hogy milyen gondolkodásmódbeli változást tudsz elérni gyermekednél a pár óra leforgása alatt.

Ete Az első millió társasjátékkal való találkozása után 9 hónappal teremtette meg az első millióját

EteSarmasgi1-200x300A fenti videóban szereplő Sarmasági Bátor Ete, többek között „Az első millió” gyerekpénzügyi oktató társasjátékkal szerzett tudással, kilenc hónap alatt, 2011. április elsején érte el az egymilliót, egészen pontosan az 1 170 000 forintot. Míg a legtöbb fiatal azt sem tudja mi fán terem a pénz, az öt gyermekes nagycsaládban élő 18 éves fiatalember saját erejéből teremtette meg az első millióját. Ete pozitív példája bizonyítja, hogy igenis meg lehet tanulni a pénzzel bánni éppen úgy, mint bármi mást. Azonban pénzügyeket nem tanítják az iskolában, pedig ez egy nagyon fontos képesség az életben. E képesség hiánya felelős az emberek tömeges eladósodásáért.

Ete milliójának a titka

Ete pénzügyi gondolkodása „Az első millió” gyerekpénzügyi oktató társasjátékkal való találkozás után változott meg: 2010 nyarán ötezer forint kezdőtőkével kezdte, többek között a játék hatására megteremteni a saját vagyonát. Legelőbb a szabadidejét fektette be. Első milliójának egy részét úgy teremtette meg, hogy indult pénzügyi versenyeken, ahol díjakat nyert, melyet pénzzé tett.

Az ifjú milliomos üzenete kortársainak

„Arra figyeljenek oda, hogy a kicsi pénzzel is okosan bánjanak. Rossz az a hozzáállás, hogy „jaj ez csak ezer forint” , inkább elköltöm. Inkább úgy álljanak hozzá, hogy a teljes vagyonukat tekintsék, és ahhoz képest határozzák meg, hogy mennyit költhetnek el jóléti dolgokra. Én mindig a vagyonomhoz mérten nézem, hogy mennyi az amennyibe kerül valami” – fogalmaz Ete kortársainak üzenve.

Megfelelő pénzügyi gondolkodással és műveltséggel egy átlagember számára is elérhető az anyagi függetlenség. A hangsúly a gondolkodásmódon van és nem szabad az anyagi függetlenséget összetéveszteni a gazdagsággal. Az anyagi függetlenség valójában egy képesség és nem a sok millió a bankban.

Bárkiből lehet milliomos!

Mit tanul meg gyermeked?

 • 1

  Megérti a pénz működésnek szabályait a MAI világban.

 • 2

  Egészséges befektetési szemléletmódot.

 • 3

  Megérti a vagyonépítés szabályait.

 • 4

  A tőzsde mellett megismeri a DEVIZAPIAC működését is.

 • 5

  Megismeri az egyik légértékállóbb fizetőeszközt az aranyat.

 • 6

  Megtanulja elemezni az egyes pénzügyi helyzeteket és helyes pénzügyi döntéseket hozni.

 • 7

  Pontosan érteni fogja, mit tehet az első milliójával és mit tesz majd az első milliója őérte. (elköltés helyett).

 • 8

  A játékban minden körben minden játékos jön, így gyermeked nem unja, hanem izgatottan vár minden dobást.

 • 9

  Megismeri az összes befektetési lehetőség működését (ingatlan, tőzsde, devizapiac, nemesfém befektetések, vállalkozás).

 • 10

  A játékban a szerencsének csekély a szerepe. Gyermeked döntései befolyásolják a játék kimenetelét.

 • 11

  Pontos elképzelése lesz arról, hogy mit tegyen azért, hogy NE kerüljön bele a mókuskerékbe.

 • 12

  Meglátja az értelmét a megtakarításnak, és okosabban fog bánni a pénzzel.

Nem kell Neked hozzá semmilyen pénzügyi előképzettség!

Amikor majd felbontod Az első millió társasjátékot először, olyan érzésed lesz, mintha egy kincsesládát nyitottál volna ki.

Onnantól kezdve ott lesz Nálad minden pénzügyi titkokat tartalmazó eszköz. Ettől a pillanattól fogva lépésről lépésre a tulajdonotokba kerül a végén pedig a kisujjatokban lesz minden fontos pénzügyi készség és ismeret.

Az egyik legjobb dolog Az első millió pénzügyi társasjátékban hogy:

 • Nem kell hozzá semmilyen pénzügyi előképzettség
 • Egyáltalán nem kell semmit sem tudnod a pénzről.
 • Nem kell tudnod, hogyan kell befektetni
 • Ez nem egy olyan társasjáték, amely sokszor elavult nem a mai pénzügyi világnak megfelelő tudást közvetíti.

Nem kell rengeteg könyvet megvenned és pénzt költened,
mert most weben elérhető
oktatóvideókat is kapsz a társasjátékhoz,
így nem hagyunk egyedül.

De a legeslegjobb az egészben, hogy nagyon fogod élvezni gyermeked pénzügyi tanítását azzal a tudattal, hogy biztosan nem zavarod össze fejét mindenféle ostoba tévhittel.

Az első millió társasjátékkal gyermeked

 • megérti, hogyan működik a pénz a MAI világban és hogyan kell bánni vele
 • megérti azokat a legfontosabb pénzügyi alapokat, amelyeket egyébként sehol nem tanítanak meg neki
 • megtanulja, hogyan kell jó pénzügyi döntéseket hozni
 • megismeri, hogyan fordíthatja saját hasznára a különböző befektetéseket
 • világosan látni fogja, mitől lehet meggazdagodni, és mit kell érte tennie
 • megtanulja, hogyan kell bölcsen befektetni a pénzét. Hátborzongatóan jó érzés lesz átélned, ahogyan megteremteted gyermeked biztonságos jövőjét és nem kell majd őt pénzzel támogatnod sem Neked sem a kormánynak. …. és ami talán a legfontosabb, gyermeked SOHA nem fog függni anyagilag senkitől. Ezért fontos, hogy megszerezd azt az eszközt, amellyel a legbiztosabb tudást adhatod neki a pénzről.

Kell ez Nekem?

Erre hadd válaszoljanak azok, akik már kipróbálták:

"A 17 éves rajongott érte, úgy történt ahogy Orsolya mondta, átfordult a gondolkodása. Először a bankba rakta a pénzt, majd rájött máshol többre megy vele.  A 11 éves néha segítséget kért a szülőktől, de nem mindig fogadta meg a tanácsot és előfordult, hogy jobban járt.  Felnőttek is már más szemlélettel állnak hozzá a pénzügyekhez. A 17 éves élvezi, hogy jobban eligazodik a részvények világában. Összességében más lett a gondolkodásuk, olyan dolgokra jöttek rá maguktól, amiről eddig én hiába papoltam."

Gyibákné Kaczur Zita

"Nagyon szeretjük a társasjátékot. Kettesben játszunk a párommal, kitágította a látásmódunkat, mint amikor a lovakról leveszik a szemellenzőt, sokkal nyitottabbak lettünk a világ felé."

Palágyi Rita

“A gyerekek gyorsan megértették a szabályokat, rájöttek arra, mibe érdemes fektetni. Már játék után különböző befektetési stratégiákról beszélgettek, hogy mit fognak kipróbálni következő alkalommal. Rájöttek, hogy a devizapiac sokkal kockázatosabb.”

Marton Imelda

"Mi minden korban végigjátszottuk a megfelelő játékot, Gazdálkodj okosan, Takarékoskodj okosan, Monopoly. Mindegyiknél volt valami hiányérzetem, illetve olyan dolog ami nem tetszett benne, de nem tudtam pontosan mi az. Csak a játék befejezése után valamelyik gyerekem, vagy teljesen csődbe ment, vagy megsértődve távozott, vagy szerencsekártyával sok mindent nyert.Itt nem érzek ilyet, akárhányszor játszunk mindig élvezzük a játékot. Három gyermekünk van 9-12-16 évesek, és mindegyik tud vele játszani.Számomra már ez is meglepő. De az, hogy végre nem kell izgulnom, mint a régi pénzügyi játékoknál, hogy a kicsi nehogy a nagyok mezőjére lépjen, mert akkor oda az összes pénze, fizethet nekik. Hanem mindenki dönthet, önállóan mérlegelhet és csak saját maga tehet róla, hogy alakulnak a pénzügyei."

Krivan Mária

“Iszonyúan jól kitalált játék, egész izgalmas, 11 éves fiam van, teljesen bele van zúgva a játékba, és érti is. 1-2 dolgot megállapított a játék során, hogy mi a kockázatos, és mi nem, de még nem kezel pénzt az életben. Olyan alapot ad neki, amelyet később alkalmazni tud a való életben is.”

Gaálné Kerekes Tímea

A készítőről:

alker_orsi_emt_ujAlkér Orsolya és cége szakmai munkáját a gyermekek és szülők pénzügyi oktatása és a tudatos nevelés terén a VOSZ (Vállalkozók Országos Szövetsége) és az ERSTE Bank Hungary által létrehozott szakmai zsűri kimagaslónak ítélte meg,  ezért elismerésképpen - Budapest vállalkozása 2013 - díjjal tüntették ki mikrovállalati kategóriában. A megye vállalkozása  szakmai díjat a Vállalkozók Országos Szövetsége és az ERSTE Bank Hungary közösen hozta létre, amelyek neves Prima Primissima díjak mellett a helyi regionális Prima díjkiosztó gálán kerülnek kiosztásra minden megyében. Kik kapják ezt a díjat? Minden megyében, így Budapesten is azon vállalkozások kaphatják ezt meg, akik a társadalom, az oktatás, az egészségügy, az innováció vagy a munkahelyteremtés területén értek el kimagasló eredményt.

Mennyibe kerül Az első millió társasjáték?

Gondolj csak bele! Egy olyan komplett pénzügyi tudást tartalmazó csomagot kapsz, amellyel sok százezer vagy millió forintot takaríthatsz meg, ami egyébként kifolyt volna a kezéből. Ezért a mostani akcióban két nadrág és egy póló árát kell befektetned. Azt hiszem ennyit tényleg megér! Ha Te minden olyan tanfolyamra elmennél, amelyen ezt a tudást megszerezheted, akkor az minimum 150 ezer forintodba kerülne, nem beszélve az időd befektetéséről!

Ne halogasd gyermeked pénzügyi tanítását, mert minél előbb kezded el tudatosan és jól csinálni, annál kevesebb ostobaságot tanul meg és annál előbb fordíthatja a saját hasznára.

A mai korban újabb és újabb ismeretekre van szükséged, és már egyedül - ha nem is kellemes ezt átérezni - TE vagy a felelős, ha 65 éves korodban elfogy a pénzed, vagy ha gyermeked nem tud bánni majd a pénzzel és "szegény János" lesz. Éppen ezért kötelességem nekem is és Neked is, mint felelős szülőknek megtanítanunk gyermekeinket arra, hogy hogyan kell okosan bánni a pénzzel.

Mivel én ezt fontos kötelességemnek érzem, ezért hoztam létre Az első millió társasjátékot a weben elérhető oktatóvideókkal, és most már Piaci Helyzetjelentés online változatával együtt (értéke: 10 000 Ft) , amelyhez MOST igen kedvezményes áron juthatsz!

MOST VÁLASSZ!

A) Az első millió ALAP csomag

1) Az első millió társasjáték
weben elérhető OKTATÓVIDEÓKKAL,
normál ár: 29 900 Ft

Az oktatóvideók egyedülálló segítséget nyújtanak a társasjátékhoz. A 3x15 perces videóval együtt játszva könnyen és egyszerűen megérted majd a társasjáték szabályait.

A) Rendeld meg Az első millió ALAP csomagot
22 990 forintért

B) Az első millió ARANY csomag

Az első millió társasjáték

1) Az első millió társasjáték
weben elérhető OKTATÓVIDEÓKKAL,
normál ár: 29 990 Ft
+
2) Az első millió oktatócsomag
2 könyv + 4 CD
garantáltan működő pénzügyi nevelési módszerek szülőknek (3-18 éves gyerekek szüleinek kötelező!)

Normál ár: 19 000 Ft

B) Rendeld meg Az első millió ARANY csomagot
29 990 forintért

 

FONTOS! Külföldre is vállalunk szállítást, amely költsége a szomszédos országokba 12 EUR. (Nem szomszédos országok esetén a szállítási költségről érdeklődj az info@maganpenzugyiakademia.hu email címen!)

Az első millió ALAP és ARANY csomaggal
gyermeked megszerzi azokat az információkat,
amelyek nélkül a mai pénzügyi világban biztosan eltéved.

Pénzügyi képzettségre minden gyermeknek szüksége van - ezt a lehetőséget és előnyt NEM szabad, most elszalasztanod!

Hogyan kapod kézhez Az első millió társasjátékot és OKTATÓVIDEÓT?

A társasjátékot a GLS futárszolgálat szállítja majd házhoz, hétköznap 9-17 óráig. A kívánt kiszállítás napját kérlek a Megjegyzés rovatba tüntesd fel! Amikor összekészítettük a csomagodat egy értesítő e-mailt küldünk még Neked a csomagod érkezéséről. A megrendelésedet követően küldjük el a társasjátékhoz tartozó OKTATÓVIDEÓK elérhetőségét.

A XV. kerületi bemutatótermünkben a társasjátékot személyesen is átveheted. Cím: 1155 Budapest, Wesselényi utca 35. MONTEL irodaház.  Szeretettel váruk bemutatótermünkben a többi termékeink és képzéseink esetében bemutatótermi árainkkal!

"Helyes pénzügyi szemléletmód"
GARANCIA - egy nem mindennapi garancia

Amikor kipróbáljátok Az első millió társasjátékot és gyermekednek nem változik meg alapvetően a pénzügyi gondolkodásmódja vagyis még mindig azt hiszi majd, hogy sok pénze csak örökségből, jó állásából és gazdag férjből lehet, akkor kérlek küldd vissza a társasjátékot és mi visszafizetjük annak teljes árát.

Az oktatóvideókhoz való hozzáférést pedig kérlek, tartsd meg hálánk jeléül BIZALMADÉRT és mert adtál egy esélyt Az első millió gyerekpénzügyi társasjátéknak. Így minden kockázat a mienk!

Te és gyermeked CSAK NYERHETTEK!
Köszönjük, hogy foglalkozol gyermeked pénzügyi nevelésével.

Az első millió, ahogy láttad, NEM egy hétköznapi társasjáték, hanem  OKTATÓVIDEÓKKAL együtt egy komplett tudásanyag, amellyel megalapozhatod gyermeked JOBB JÖVŐJÉT.

Képzeld csak el, mekkora előnyt fog ez jelenteni gyermekednek,
mennyivel több pénze lesz így és mennyivel szebb élete?

Töltsd ki az űrlapot MOST!

Kérjük válassz egy terméket!
Egy kis türelmet kérnénk...

Külföldre is vállalunk szállítást, amely költsége a szomszédos országokba 12 EUR.
(Nem szomszédos országok esetén a szállítási költségről érdeklődj telefonon, hívj minket a + 36 (1) 414-3065 telefonszámon vagy írj nekünk emailt az info@maganpenzugyiakademia.hu e-mail címre!