+36 (1) 414-3065

Befektetés Habbal oktatócsomag 250 oldalas könyv + 7 féle befektetés tervező kalkulátor

- Befektetői észjárás a´la, Warren Buffett tanítómestere, Benjamin Graham -

csomag_latvanyterv-02

Válassz a Befektetés Habbal ALAP vagy ARANY csomag közül!

+BÓNUSZ:
1) 7 AJÁNDÉK befektetés tervező kalkulátor - köztük a Belső érték számító kalkulátor  (már csak ez bőségesen megéri a  csomagok árát, hiszen tudni fogod milyen áron érdemes megvenni egy részvényt és milyen áron nem!)

Normál ár: 26 990 Ft
Befektetés Habbal ALAP csomag 19 990 Ft (25%-os kedvezmény)
Befektetés Habbal ARANY csomag 32 990 Ft (45%-os kedvezmény)

Befektetési alapismeretek nélkül megtakarításodból SOHA nem fogod kihozni azt a pénzgyarapodást (8-15%), és ezért soha nem fogsz tudni vagyont építeni, amit egyébként már csupán csak az alapvető ismeretekkel, (amit bárki megért, még egy kétéves is) könnyedén és egyszerűen megtehetsz! Sőt megtakarításod ezen alapismeretek nélkül érvről évre elolvad az infláció által, észrevétlenül!

Az oktatócsomag mind az óvatos, mind a vállalkozó szellemű befektetők (nem spekulatív úton rendkívüli hozamokat elérő) megtalálják a számukra sok pénzt hozó útmutatót KONYHANYELVEN!

Pótold be hát, ami kimaradt eddig az életedből, és biztosíts magadnak és családodnak jólétet, a vagyont és luxus nyugdíjkort!

Kinek szól ez az oktatócsomag?
Honnan tudod, hogy segítségre van szükséged
pénzügyeidhez és befektetéseidhez?

1) Kifolyik a kezedből a pénz. Ha az év során állandó küzdelmet folytatsz, hogy kijöjj a fizetésedből, és fogalmad sincs hogyan és hova folyik el a pénz a kezedből, képtelen vagy megtakarítani, és krónikusan csúszol számláid kiegyenlítésével, akkor elmondhatod magadról, hogy nem vagy képes kontrollálni pénzügyeidet és szükséged van ezen a téren továbbképzésre.

2) Pénzt vivő befektetéseid vannak. Az elmúlt évek során több olyan befektetésbe is beszálltál, amely folyamatosan viszi a pénzedet. Nem tudsz belőlük kiszállni, mert csak nagy veszteséggel tudnál és ezt nem akarod felvállalni.

3) Pénzt nem hozó portfóliód van. Többfajta részvényt vásároltál, de főleg egy iparágra koncentrálva. Ha a tulajdonodban lévő értékpapírok árfolyama együtt mozog akár felfele akár lefele van az irány, akkor hiányzik a portfóliódból a megfelelő diverzifikálást biztosító befektetési harmónia. Újra kell gondolnod portfóliódat és eszközeid allokációját.

4) Komoly veszteségeid vannak pénzügyi befektetéseidben, vagy tőzsdei kereskedéseidben. Valahogy mindig rosszul döntesz, és tőkéd már több, mint 20-30%-át elvesztetted. Nem okolhatod a végtelenségig a piacot, a szolgáltatót a csillagzatot, ami alatt születtél. Lépned kell! Valamit változtatnod kell!

5) Korszakváltásban vagy. Ha éppen most lépsz ki az iskolából, esetleg most állsz családalapítás előtt, éppen most szállnak ki a gyerekek, esetleg most mész nyugdíjba? Ezekben az esetekben életkezdési, családi alapítási vagy nyugdíj tervet érdemes készíteni. Így tudod biztosítani, hogy életminőséged olyan legyen, mint amit szeretnél.

6) Érdekel. Ha egyszerűen csak érdekelnek a befektetések. Ha a fentiek közül bármelyik esetben magadra ismertél, akkor a legjobb helyen vagy.  Ez az oktatócsomag Neked való.

Sajnos ezeket a befektetői ismereteket sehol nem tanítják és ezért ez a oktatócsomag lesz az egyik legjobb barátod, a Te kisbefektetői bibliád, amelyből azokat a legfontosabb alapelveket érted meg, amelyre alapozva és továbbfejlesztve magad, és éppen jelentős vagyonra is szert tehetsz.

Ráismertél magadra az egyik pontban?

Mert ha igen, akkor pontosan tudjuk mire van szükséged!

Most Tiéd lehet, Warren Buffett  tanítómestere, Benjamin Graham titkos módszere KONYHANYELVEN , amit Te is azonnal gyakorlatba ültethetsz és ami bizonyítottan igen jól működik, hiszen ezen alapelvek segítségével érte el Warren Buffett, befektetési eredményeit. Mégis ezt a módszert csak nagyon kevesen használják. Miért?

Talán mert túl egyszerű…

IGEN, tényleg nagyon egyszerű.  Így biztos lehetsz benne, hogy nemcsak, hogy megérted, de azonnal el tudod kezdeni alkalmazni az oktatócsomag tudásanyagát.

Tartozz hát Te is az elsők közé, akik csatlakoznak azon Intelligens befektetői körhöz, ami néhány hete kezdett el kialakulni és legyen Tied a Befektetés Habbal oktatócsomaghoz tartozó 7 befektetés tervező AJÁNDÉK kalkulátor is, amit Neked fejlesztettünk ki, hogy a kezdőtőke, havi törlesztőrészlet, hozam, infláció, a különböző kamatperiódusokkal való számolás ne legyen akadály többet Neked.

Várj! Ez még nem minden!

Ne feledd! Ha most megrendeled a vadonatúj Befektetés Habbal oktatócsomagot (250 oldalas könyv + CD a 7 befektetés tervező kalkulátorral), akkor csatlakozok ahhoz a vagyonépítői közösséghez Magyarországon, akik akár kis megtakarításból vagyont tudnak építeni. Mert lehetséges... de ha te többet tudsz félre tenni, akkor akár igen nagy vagyont is építhetsz hoszútávon! Mindenképpen érdemes hát belvágni.

Ez a befektetés 10 000 szeresét is hozhatja Neked is – ha alkalmazod az itt megszerezhető tudást a való életben. Ma már bankban vagy otthon tartani a pénzt egyenesen őrültség, ugyanis az ily módon elértéktelenedik.

Ha megtakarítasz és befektetsz (akár egy indexkövető alapba), akkor lesz pénzed és évről évre épül a vagyonod!
Ez ennyire egyszerű.

A Befektetés Habbal oktatócsomag 250 oldalas könyvének fejezetei:

 • 1

  Mit jelent az, hogy befektetni? – különbségek a spekuláció és a befektetés között.

 • 2

  Mi az, amitől profitot hoz egy befektetés?

 • 3

  Befektetési alapok – eredményei túlszárnyalják a piacot? – Hogyan válassz befektetési alapot?

 • 4

  Milyen befektető vagy és milyen akarsz lenni?

 • 5

  Óvatos befektető befektetési politikája – Milyen hozamra számíthat egy óvatos befektető?

 • 6

  A részvénykiválasztás 7 alapelve.

 • 7

  Vállalkozó szellemű befektető befektetési politikája – Milyen hozamra számíthat egy vállalkozó szellemű befektető?

 • 8

  Mennyi kockázatot vállal egy intelligens befektető?

 • 9

  Mi az, ami IGENIS számít az intelligens befektetőnek? – Tényezők, amiket figyelembe KELL venned!

 • 10

  Mi az, ami NEM számít az intelligens befektetőnek? – Pl.: elemzői vélemények számítanak?

 • 11

  Az intelligens befektetés 11 alapelve.

 • 12

  A magyar befektetési környezet és lehetőségek elemzése – Hogyan használd ki a lehetőségeket?

VÉGRE elmondhatod majd:
“Érdemes volt megtakarítanom!”

Minél előbb elolvasod a könyvet,
annál gyorsabban tudod megtervezni és
készpénzre váltani a benne rejlő tudást.

Amikor majd felbontod a Befektetés Habbal oktatócsomagot (250 oldalas könyv + CD), olyan érzésed lesz, mintha a pénzgyarapítás kincsesládáját nyitottad volna ki.  Onnantól kezdve tudni fogod melyek azok az alapelvek, amelyekről eddig nem is tudtál, és amelyekkel most végre elkezdheted a pénzedet gyarapítani. Ott ülsz majd, kezedben a könyvvel, amely segítségével eldöntötted milyen befektető akarsz lenni, és akkor eljön a pillanat, amikor ki akarod számolni, hogy a jelenlegi megtakarításaidból és bevételedből, milyen hozammal, mennyi idő alatt tudsz elérni 50-100 millió forintot és… akkor…. elakadsz.

A számításoknál elakadsz, és a frissen szerzett tudás már éppen kezdene  veszendőbe menni, mert nem tudod gyakorlatba ültetni, amikor elmosolyodsz és békésen hátradőlsz majd (különösen, ha a matek sosem volt az erősséged). Hiszen az oktatócsomaghoz tartozó AJÁNDÉK CD-n ott vannak a befektetés tervező kalkulátorok!

A 7 befektetés tervező, kincset érő kalkulátorral AZONNAL gyakorlatba ültetheted a könyvben olvasott alapelveket!

Így a megszerzett tudás nem megy veszendőbe!

Tudtam, hogy ez tetszeni fog Neked! A kalkulátorok csupán néhány adat beütésével a legbonyolultabb számításokat is egy kattintásra elvégzik helyetted!

Minél előbb elolvasod a könyvet,
annál gyorsabban tudod megtervezni és
készpénzre váltani a benne rejlő tudást.

Már csak ezért is megéri az oktatócsomag, amellett, hogy ott van 250 oldal értékes ismeret a  befektetésekről, azokról az alapelvekről, amelyeket Warren Buffett is használ… és most már TE IS! Ott lesz Nálad a kincset érő  7 kalkulátor, amellyel néhány kattintással megtervezheted befektetéseidet, és amely használata mindenki számára (nyugdíjasok számára is) gyerekjáték. Ezek néha tényleg bonyolult számítások, amelyeket csak kevesen tudnak helyesen kiszámolni. De most ezzel a segítséggel ez sem lesz akadály többet!

Nem kell ezentúl senkitől függnöd, sem a pénzintézetek számításaiban vakon bíznod, mert néhány adat beírásával, és néhány kattintással megtervezheted befektetéseidet, vagy akár ellenőrizheted meglévő befektetéseidet.

Az oktatócsomaghoz tartozó 7 befektetés tervező kalkulátorral,
MINDEN fontos számítást elvégezhetsz!

1) Intelligens Befektetés Tervező kalkulátor
2) Hogyan gyarapítsd a pénzed kalkulátor
3) Konyhapénzből 100 millió nyugdíj kalkulátor
4) Infláció kalkulátor – befektetésed infláció elleni védelméhez
5) Kamatváltó kalkulátor – kamatok és kamatperiódusok összehasonlítására
6) Belső érték számító kalkulátor
7) Kötvényérték számító kalkulátor

 

1) Intelligens Befektetés Tervező kalkulátor
Ez a kalkulátor négyféle kalkulációt is el tud végezni Neked, attól függően, hogy mire vagy kíváncsi. Kiszámolja Neked, hogy hány havi megtakarításra van szükséged ahhoz, hogy például 10 év múlva elérd a célösszeget (pl. 20-50-100 millió forintot), adott kezdőtőkét, és adott hozamú befektetést tekintve.

Ehhez a kalkulátorhoz tartozó másik kalkulátor egy gombnyomásra kiszámolja, hogy 10 év múlva mennyi pénzed lesz, ha 10 éven keresztül fizetsz havi X összeget, a befektetésedet egy Y kezdőösszeggel kezded, és a befektetésed hozama pedig mondjuk Z%.  Hasonló módon kiszámolja, mennyi kezdőtőkére van szükséged egy bizonyos célösszeg eléréséhez adott havi megtakarítás és hozam esetén, és végül, hogy mennyi idő múlva éred el a kívánt összeget adott kezdőtőke, havi megtakarítás és adott hozam mellett.

2) Hogyan gyarapítsd a pénzed kalkulátor
Ez a kalkulátor különböző hozamok és kamatperiódusok esetén számolja ki Neked, hogyan gyarapodik a pénzed. Megmutatja, hogy adott kezdőtőke, havi és éves megtakarítás és adott időtartam alatt mennyi lesz a befektetés végén a pénzed, és az milyen arányban tevődik össze a befizetett pénzedből és annak kamataiból. A kalkulátor az adóval számol, azonban az inflációval nem. Az infláció figyelembevételére külön kalkulátort találsz a CD-n.

3) Konyhapénzből 100 millió nyugdíj kalkulátor
Ez a kalkulátor összehasonlítja Neked, hogyan gyarapodik a pénzed
1) banki lekötés esetén,
2) normál tőkeszámlán, valamint
3) Tartós Befektetési Számlán vagy Nyugdíjszámlán,
adott kezdőtőkét, havi megtakarítást, éves kamatot és adót (kamatadót 16% és EHO-t 6%) figyelembe véve.

4) Infláció kalkulátor
Az Infláció kalkulátor háromféle kalkulátort tartalmaz, amelyek befektetésed infláció elleni védelmére lettek kifejlesztve. A befektetések esetén az infláció egy olyan tényező, amit előre nem ismerünk, mégis az előrejelzések alapján figyelembe kell venni, mert felemésztheti befektetésed hozamát.  Az infláció meglopja a befektetőket és mindenkit azzal, hogy növeli az árakat tényleges értéknövekedés nélkül. Tehát ahogy előzőleg is tárgyaltuk, többet fizetsz kevesebbért.

A széfben vagy fiókban tartott 100 000 forint 3%-os infláció mellett egy év múlva már csak 97 000 forintot fog érni.  Az infláció igen is számít, és befektetési döntéseidben számításba kell venned, méghozzá úgy, hogy befektetéseidet mindig az infláció figyelembevételével számított reálhozam szerint értékeld.

5) Kamatváltó kalkulátor – kamatok és kamatperiódusok összehasonlítására
A befektetések egyik fő jellemzője a kamat. A kamat mértékét éves szinten szokták megadni, még akkor is, ha a befektetés futamideje rövidebb, mint egy év.  Az éves kamat azt jelenti, hogy egy év során összesen mennyi kamatot termel a befektetésünk. Havi kamatperiódus esetén minden hónapban kamatot kapunk a befektetésünk után, és ezek összege lesz a tőkénk éves kamata. A hónapok során jóváírt kamatokat ha nem vesszük ki, hanem ezeket is befektetjük, akkor év végéig ezek a kamatok további kamatot termelnek nekünk (kamatos kamat).  

Az egyik legfontosabb és sokak által befektetéseik esetében figyelmen kívül hagyott tényező a különböző kamatperiódusokkal való számítás. Ez a kalkulátor abban segít Téged, hogy átszámold például azt, hogy a havi kamatozású befektetésed mennyi kamatot jelent évente, vagy fordítva, az éves kamatozású befektetésed mennyi kamatot termel havonta.

Így megtudhatod, hogy egy évenkénti kamatozású, évi 6%-os kamat mekkora éves kamattal egyenértékű havi kamatperiódus esetén. Egy klikk, és megjelenik a válasz 5,8811 %. De azt is megtudhatod, hogy a havi kamatozású, éves 6%-os kamat mennyi éves kamatozású éves kamattal egyenértékű.

Egy klikk, és már ki is számolja a kalkulátor, hogy 6,1678 %. A kalkulátorral a következő kamatperiódusokra megállapított kamatokat tudod ide-oda átváltani: havi -, negyedéves -, 6 havi – és éves kamatokat, havi -, negyedéves -, 6 havi – és éves kamatokra.

6) Belső érték kalkulátor - ÚJDONSÁG!
Ezzel a kalkulátorral azt tudod kiszámolni, hogy egy részvényt mennyiért érdemes megvenni bármilyen részvény esetén, akár amerikai, német, magyar, stb.  A részvények ára állandóan ingadozik, ezért egy részvény ára sokszor túlértékelt, de előfordul, hogy alulértékelt. Ez pont olyan, mint a boltban vagy a piacon. Ott is diszkont áron szeretsz vásárolni, azaz szívesebben vásárolsz zoknit 20-30%-kal olcsóbban, mint, amennyi a valódi értéke.

Csak egy a kalkulátor bőven megéri az ARANY csomag többszörösét is.   Miért? Azért, mert már pár részvény vásárlása esetén visszajön Neked az ára. Pl. Egy Apple részvényt 2016-ban megvehettél 118 dollárért, de 95 dollárért is. Azonban a kérdés, hogy a 95 dollár még drága vagy már olcsó? Ez a kalkulátor megadja a választ neked.

Gondolj csak bele. Csak ezen  két ár között 23 dollár a különbség, azaz 6800 Ft. 5 Apple részvény vásárlása esetén (5*6800=34 000Ft) már megtérült az ARANY csomag ára. Nem beszélve a jövőbeni többi részvényvásárlásodról. A profit mindig a vásárlásnál keletkezik.

7) Kötvényérték számító kalkulátor -  ÚJDONSÁG!
Amikor kötvényt vásárolsz, annak az ára a lejáratig folyamatosan változik. Ezzel a kalkulátorral könnyen kiszámolhatod a kötvényed jelenlegi értékét, így tudni fogod mennyiért érdemes eladni, vagy éppen mennyiért érdemes megvenni egy kötvényt.

Mindegyik kalkulátort megtalálod az oktatócsomaghoz mellékelt CD-n.

Hasznosítsd őket számításaid során, hogy segítsenek Téged a kívánt hozamokat hozó befektetések kiválasztásában!

Kinek való a Befektetés Habbal oktatócsomag?

A Befektetés Habbal oktatócsomag azoknak készült, aki nem fillérekkel, hanem rendes vagy akár rendkívüli hozammal akarják gyarapítani pénzüket, és készek arra, hogy megismerjék az ehhez szükséges tudást.  A hozam rajtad múlik.  Neked való tehát ez az oktatócsomag, ha

 • elmúltál 18 éves
 • családalapítás előtt állsz
 • gyermekeid egyetemi évei előtt állnak
 • gyermekeid most fognak kirepülni
 • nyugdíjas kor előtt állsz
 • nyugdíjas vagy

Az egyik legjobb dolog a befektetés Habbal oktatócsomagban hogy:

 • Nem kell hozzá semmilyen pénzügyi előképzettség.
 • Egyáltalán nem kell semmit sem tudnod a befektetésekről.
 • Ez egy olyan oktatócsomag, amely konyhanyelven, szakszavak nélkül, gyakorlati példákkal együtt ismerteti azokat a befektetési alapokat, amelyeket mindenkinek, NEKED is tudnod kell!

Nem kell rengeteg tanfolyamra elmenned, szakszavakkal és bonyolult számításokkal teli szakkönyveket megvenned és rengeteg pénzt költened, mert most végre megszerezheted a befektetések IGAZI TITKAIT KONYHANYELVEN. Ráadásul 7 kalkulátort is kapsz, így néhány kattintással a befektetéseid megtervezéséhez szükséges minden számítást magad elvégezhetsz.

De a legeslegjobb az egészben, hogy a könyvben leírt ismeretek megvilágosító hatással lesznek Rád és nagyon fogod élvezni a megtakarított pénzed befektetésének megtervezését. Nem utolsó sorban végre magad mögött hagyhatod azt a sok tévhitet és bizonytalanságot, amelyek eddig elbizonytalanítottak és összezavartak Téged.

Nem kell Neked hozzá semmilyen pénzügyi előképzettség!

NÉZZÜK mit kapsz a
Befektetés Habbal  könyvből!

Kukkants bele, mit találsz benne!

segítő kérdések

1) Segítő kérdések

A segítő kérdések vezetnek Téged, hogy meg tudd állapítani: milyen befektetési lehetőségeid vannak, és hogyan érdemes befektetni a pénzed, hogy azok akár rendkívüli hozamokat hozzanak Neked.

alapismeretek

2) Alapismeretek

Különböző befektetések jellemzőinek összehasonlítása, amelyből megtudhatod melyik befektetésnek mi az előnye és hátránya, és milyen kockázat jellemzi.

3) Elgondolkodtató tények

Tudd meg az igazságot a befektetési alapokról! Vajon eredményeik túlszárnyalják a piacot? Milyen szempontok alapján válassz befektetési alapot, és mi alapján döntsd el, hogy mikor kell kiszállni egy befektetési alapból.

 

4) Fogjuk a kezedet!

Ismerd fel és döntsd el milyen befektető akarsz lenni! Ha ezt megtetted, akkor továbbra is fogjuk a kezedet, és elmagyarázzuk, hogy mi alapelvek alapján dönt egy óvatos, és egy vállalkozó szellemű befektető.

5) Gyakorlati útmutató

Gyakorlati és  lépésről lépésre követhető útmutatót és magyarázatot kapsz befektetési portfóliód összeállítására – mint egy IKEA használati utasítás a befektetéseid összeállításához, hogy könnyű legyen követni!

 

6) Hasznos tippek

Minden fejezet végén összefoglalás és hasznos tipp segít Neked a legfontosabb alapelvek és ismeretek megértésében,  hogy tudd mik azok a gondolatok, koncepciók  vagy tippek, amelyeket feltétlenül érdemes magadévá tenni.

 

7) Warren Buffett és tanítómesterének tanácsai

Minden fejezethez tartozik egy-egy útmutató idézet és azok magyarázata és gyakorlati példákon való bemutatása  Warren Buffettől vagy tanítómesterétől Benjamin Grahamtől, hogy egyszerű legyen elsajátítanod és gyakorlatba ültetned az ő gondolkodásmódjukat.

 

8) Pontos útmutatást az intelligens befektetéshez

A könyv végén megtalálod a 11 pontos összefoglalását az intelligens befektetésnek,  hogy tudd mire kell feltétlenül figyelned.

 

Elso_millio_tarsas_web_psd

9) Befektetés Habbal mini lexikon

A Befektetés Habbal könyv végén találsz egy mini lexikont is, hogy ne legyen olyan szó vagy fogalom, amit nem értesz pontosan. Itt minden könyvben szereplő pénzügyi kifejezés meghatározását megtalálod.

Kell ez Nekem?

Nézd meg mit mondtak azok, akik már kipróbálták!

"A könyv sok hasznos alap információt tartalmaz, és valóban, nagyon-nagyon érthetően megfogalmazva."

"Én a Befektetés Habbal c. CD+könyv kiadványt választottam. Eddig a 3/4-ét olvastam el, mert nagyon szoros határidejű munkáim vannak, de alig várom, hogy legyen olyan fél órám, amikor folytatni tudom az olvasást. A könyv sok hasznos alap információt tartalmaz, és valóban, nagyon-nagyon érthetően megfogalmazva. Újra értékeltem a konferencián elhangzott: - Te melyik befektető típus vagy? - kérdésre adott válaszomat. Ott lelkesen az aktív, vállalkozó szellemű befektetők között tettem fel a kezem. A könyvet elolvasva azonban rájöttem, hogy  én az aktív, óvatos befektető vagyok inkább. Konferencia elindított egy úton, s lehet, hogy most még nem lépek túl nagyokat, hiszen sok tanulni valóm van még, de lépek! És ez az, ami a legnagyobb változás. Úgy döntöttem, hogy teszek valamit!  Magamért, a családomért, a gyermekeimért. Ezt kaptam a konferenciától és Alkér Orsolya befektetés Habbal című oktatócsomagjától."

Pálfi Zsuzsa

"Megvásároltam szombaton a könyvedet. Tegnap el is olvastam. Hát, mit is mondjak?
Több dolog jut eszembe:


1) Gratulálok a végeredményhez.

2) Megdöbbentettél. Nekem írtad a könyvet. Egész nap tettem-vettem közben, de a könyv végig a kezemben volt. Nem tudtam letenni. Úgy érzem, mintha itt lettél volna velem. Általában az én gondolkodásom nehezen értik. Érzelemmentesen, és üzletiesen gondolkodok mások szerint. Magamra ismertem a könyvben.  Értettem a gondolatiságod. Nagy örömöt okoztál.

3) A könyv tartalma megdöbbentő. Pár éve Forex piacon több milliót buktam az üzlettársammal. Elolvasva a könyvet, rájöttem, hogy címeres ökör voltam. De sebaj, túléltük. Megnyugtattál, hogy van módszer arra, hogy a bukást rendbe tegyem, és a jövőm is megtervezzem. "

Kiss Cs.

"Nagyon világos, jól érthető. Betekintést ad arra, hogy milyen formái vannak annak, hogy egy átlagember mit tegyen és hogyan kezelje okosabban a pénzügyeit.

Nagyon sajnálom, hogy 50 éve nem tanultam ilyesmiről, soha nem találkoztam befektetési ismeretekkel,legfeljebb a rendszerváltás után kezdett érdekelni ez a téma. Előtte nem is volt szükségem rá.

Ma úgy gondolom, hogy valóban szükség van már a kisiskolásoknál oktatni.
Közepesen nagy vállalkozás tulajdonosa voltam, bizonyára nem csináltam volna butaságokat, ha előbb találkozunk."

Tóth Béla

A szerzőről

hazi_penzgyar_2014_eloadok_kor_alker_orsolyaAlkér Orsolya, a Magánpénzügyi Akadémia megalapítója, Az első millió oktatócsomag, a Te is lehetsz milliomos könyv, a Tőzsde Habbal oktatócsomag, Az első millió társasjáték, a Richfort gyerekpénzügyi táborok, Családi Pénzügyi Szemináriumok, tőzsdetáborok, és a Házi Pénzgyár konferenciák létrehozója.

Alkér Orsolya és cége szakmai munkáját a gyermekek és szülők pénzügyi oktatása és a tudatos nevelés terén a VOSZ (Vállalkozók Országos Szövetsége) és az ERSTE Bank Hungary által létrehozott szakmai zsűri kimagaslónak ítélte meg, amely elismeréseképpen - Budapest vállalkozása 2013 - díjjal tüntették ki mikrovállalati kategóriában. A megye vállalkozása  szakmai díjat a Vállalkozók Országos Szövetsége és az ERSTE Bank Hungary közösen hozta létre, amelyek   neves Prima Primissima díjak mellett a helyi regionális Prima díjkiosztó gálán kerülnek kiosztásra minden megyében.

Kik kapják ezt a díjat?
Minden megyében, így Budapesten is azon vállalkozások kaphatják ezt meg, akik a társadalom, az oktatás, az egészségügy, az innováció vagy a munkahelyteremtés területén értek el kimagasló eredményt.

Mennyibe kerül a Befektetés Habbal oktatócsomag?
Megéri ez nekem?

Ha  a fentiek után még mindig hezitálsz, akkor gondolj csak bele! Egy olyan komplett pénzügyi tudást tartalmazó oktatócsomagot kapsz (elmélet konyhanyelven + 7 kalkulátor), amellyel miután megismerted, Warren Buffett tanítómesterének, Benjamin Graham-nek alapelveit konyhanyelven, megértetted mi alapján kell döntened a befektetések között, megismerted a magyar környezetben lévő lehetőségeket egyszerű nyelvezettel, eldöntötted milyen befektető akarsz lenni, és hogyan és hova akarod tenni a pénzedet, hogy azon az alapon tudjon gyarapodni, mint ahogy Warren Buffett és Benjamin Graham javasolja. Nem buksz el a számítások útvesztőiben!

Tehát, amikor már érted az elméletet, akkor a befektetéseid megtervezésénél nem akadsz majd el,  mert nem jelent gondot a számítások elvégzése!   Hiszen ott van az 7 kalkulátor, amely hatalmas (talán mondhatom így is: felbecsülhetetlen értékű) segítséget jelent Neked befektetéseid megtervezéséhez. Ugye, hogy igazam van?

CSAK maguk a kalkulátorok visszahozhatják az oktatócsomag árát!

Innentől fogva a pénzintézetetek által mondott kusza számok hirtelen értelmet nyernek, mert pontosan tudni fogod melyik konstrukció mennyit hoz Neked a konyhára. Így egyedül is el tudod dönteni majd melyikbe érdemes belevágni és akár súlyos veszteségektől tudod megkímélni magadat.

...és akkor még ott van a titok, amelyet Warren Buffett tanítómesterétől, Benjamin Grahamtől tanult, és a mai napig is alkalmaz... és most már Te is!
Megint óriási érték.
Nem értem, mire várnál tovább!?

Ha Te minden olyan tanfolyamra elmennél, és könyvet megvennéd amelyen ezt a tudást megszerezheted, és kifejlesztetnéd az 7 befektetés tervező kalkulátort, akkor az sok százezer forintodba kerülne, nem beszélve az időd befektetéséről! Egyszerűen nem találok rá más szót:
NEVETSÉGESEN ALACSONY az ÁR,
ahhoz az értékhez képest, amit kapsz!

Azonban én küldetésemnek érzem ezeket az információkat minél szélesebb körben elterjeszteni. Ezért készítettem el, és teszem most közzé egyszerű konyhanyelven a már bizonyítottan működő befektetési alapelveket  az
7 befektetés tervező kalkulátorral. Ne várj hát tovább!

Válaszd ki melyik csomagot szeretnéd!

A) Befektetés Habbal
ALAP csomag

1) Befektetés Habbal oktatócsomag
250 oldalas könyv + CD - 7 kalkulátorral

A kalkulátorok segítséget nyújtanak Neked befektetéseid számításaihoz:
- Intelligens Befektetés Tervező kalkulátor
- Hogyan gyarapítsd a pénzed kalkulátor
- Konyhapénzből 100 millió nyugdíj kalkulátor
- Infláció kalkulátor – befektetésed infláció elleni védelméhez
- Kamatváltó kalkulátor – kamatok és kamatperiódusok összehasonlítására
- Belső érték számító kalkulátor
- Kötvényérték számító kalkulátor

Már csak a kalkulátorok, különösen a VADONATÚJ, most debütáló Belső érték kalkulátor, mert segítségével megtudhatod milyen áron érdemes megvásárolni egy részvényt és milyen áron nem, mert túl drága, legyen szó akár amerikai, német, magyar, stb. részvényről.

Normál ár: 26 990 Ft
Rendeld meg a Befektetés Habbal ALAP
csomagot MOST 19 990 forintért!

B) Befektetés Habbal
ARANY csomag

 1) Befektetés Habbal oktatócsomag
250 oldalas könyv + CD - 7 kalkulátorral
+
2) Vagyonteremtő Szuperkonferencia
2017 felvétele (normál ár: 32 990 Ft)
Téma:
Szexi pénzcsináló újdonságok és
jól bevált vagyonépítő módszerek

A konferencia 5 előadója nulláról épített vagyont:

Alkér Orsolya - A világ legnagyobb
befektetőinek észjárása
Máté Ferenc - Ingatlanbefektetés
egy bennfentes szemével
Mogyorósi Attila - Bitcoin és a többi kriptovaluta:
minden, amit a virtuális valutáról tudni érdemes

Sándor Zsolt -A becsületes bróker
Sólyomi Dávid - Stresszmentes befektetés:
biztos pénz osztalékból

Normál ár: 59 980 Ft
Rendeld meg a Befektetés Habbal ARANY
csomagot MOST 32 990 forintért!
Ez a csomag éri meg jobban!

FONTOS!

Külföldre is vállalunk szállítást, amely költsége a szomszédos országokba 12 EUR.
(Nem szomszédos országok esetén a szállítási költségről érdeklődj az info@maganpenzugyiakademia.hu email címen!)

A Befektetés Habbal ALAP és ARANY csomaggal megszerzed azokat az információkat, amelyek nélkül nem érdemes befektetned, és amelyek nélkül garantáltan nem tudod kihozni befektetéseidből a legjobb hozamot.

Mit tartalmaz a Befektetés Habbal ARANY csomagban lévő Vagyonteremtő  Szuperkonferencia 2017 felvétele
(A konferencia felvételének normál ára: 32 990 Ft)

Tudod miért lesznek a gazdagok egyre gazdagabbak a szegények pedig egyre szegényebbek?

Nagyon egyszerű. Azért mert a gazdagok MEGTAKARÍTANAK és BEFEKTETNEK. A befektetéssel gyorsabban nő a pénzük vagy tőkéjük mint a gazdaság egésze nő és ily módon az átlag ember fizetése. Óriási a különbség.  Tehát a gazdagok nem azért lesznek egyre gazdagabbak mert a jelenlegi rendszer nem tökéletes és minden rossz irányba megy. Neeem. Na jó persze nem tökéletes de semmi nem tökéletes.   A gazdagok azért lesznek egyre gazdagabbak mert MEGTKARÍTANAK és BEFEKTETNEK.

Az egyetlen egy út arra hogy ne legyenek anyagi gondjaid és vagyont építs nem más mint ha eddig nem tetted akkor megtakaríts és ha eddig nem tetted akkor fektess be. Ha pedig már vannak megtakarításaid akkor képes legyél minél nagyobb hozamú befektetést tudj kiválasztani.

Akik nem takarítanak meg csak fizetésükből élnek és azt hiszik hogy pusztán a jó fizetésből gazdagok lesznek és azt vesznek majd amit akarnak akkor egy nagy HIBÁT követnek el.  A jó fizetéssel akkor lehetsz csak gazdag ha egy nagy részét megtakarítod és befekteted.  Minél nagyobb részét. Ha ezt teszed akkor nagy vagyont építhetsz!

A szegények NEM TAKARÍTANAK MEG  és NEM FEKTETNEK be...

Te NE kövesd el ezt a hibát! Nézd meg a konferencia felvételét és ha még nem tetted kezdd el építeni a vagyonodat 2017-ben!

A Vagyonteremtő Szuperkonferencia felvételének 5 előadása:

1) A világ legnagyobb befektetőinek észjárása - előadó: Alkér Orsolya

Van valami ami mindannyiukban ami közös és amit mindenkinek követni kellene aki vagyont akar építeni. Az előadásból ellesheted az észjárásukat.

Hogyan lettek gazdagok? Milyen szokásaik vannak? És milyenek nincsenek? Mibe fektetnek? Mit kerülnek? Hogyan viszonyulnak az új befektetési formákhoz? Hogyan csökkentik a kockázatukat? És milyen egyszerű dolgot másolnak le tőlük a sikeres befektetők? - és másolj le Te is.

Orsolya végigvezet Téged azon a befektetési folyamaton, aminek a legtöbb esetben pénzügyi áttörés a vége. Egyszerű lépések a részvény-kiválasztástól a részvény megvásárlásig - amit otthon már csak le kell másolnod.

2) Ingatlanbefektetés egy bennfentes szemével -  előadó: Máté Ferenc

A 2017-es év lehet a válság utáni legforgalmasabb időszak az ingatlanpiacon. De vajon mi mozgatja a piacot? Az újra reneszánszát élő újépítésű szektor? A lankadni nem látszó befektetői körök? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk választ az előadásból, illetve arra, milyen új befektetési lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik nem akarnak kimaradni az ingatlanpiac fellendüléséből.

Máté Ferenc Kelet-Közép -Európa legnagyobb ingatlanközvetítői csoportja a Duna House vezérigazgató-helyettese, amely 2016. novembere óta tőzsdei cég. Ha ingatlanbefektetésről van szó, keresve sem lehetne nála hitesebb szakértőt találni.

3) Bitcoin és a többi kriptovaluta: minden, amit a virtuális valutáról tudni érdemes - előadó Mogyorósi Attila

A világ legdrágább pizzája közel 30 milliárd forintba került. Igen, jó olvastad! Egy magyar informatikus, Hanyecz László ette 2010-ben, az amerikai Jacksonville-ben.

Lászlónak akkoriban volt tízezer Bitcoinja, amiért pizzát akart rendelni, de nem tudott. Majd valaki átváltotta neki 25 dollár értékben. Meg is kapta a két pizzát, olaszos ízesítésben. Mára a 25 dollárért elkótyavetyélt Bitcoin 30 milliárd forintot érne.

Ugye hihetetlen? Márpedig a Bitcoinnak ilyen extrém mértékben ment fel az ára. És ami ilyen növekedést képes produkálni, arról mindenképp érdemes többet megtudni.

Mi ez az egész virtuális pénz dolog? Hogyan működik? Megéri? Nem éri? Milyen kockázatai vannak? Erről beszél az, aki Bitcoin váltó startup céget indított.

Mogyórósi Attila közel 20 évnyi multi karrier után lett vállalkozó. Amikor megismerte Bitcoint és megértette a benne rejlő lehetőségeket, úgy érezte ez meg fogja változtatni az emberiség pénzügyekhez való viszonyát és a részese akart lenni ennek. Attila érthetővé és kézzelfoghatóvá teszi ezt a távolinak tűnő témát. Olyannyira, hogy akár a konferencián is lehet tőle Bitcoint venni - csak nehogy pizzára költsd…

4) A becsüléetes bróker - előadó: Sándor Zsolt

Sándor Zsolt megfizette a tanulópénzt. Helyetted is.

2006-ban, 24 evesen ismerkedett meg a tőzsdével. 5 milliót fektetett be a Budacash Brókerénél, amiből 1820 forintja maradt, ami már a számlavezetési díjra sem futotta. A Questorral már óvatosabb volt és egy profinak tűnő tanácsadóra hallgatva 1 milliót fektetett be, amiből végül kamatokkal együtt 130 000 forintja lett.

Ekkor lett elege és elhatározta, hogy megtanulja a tőzsdei kereskedést: hosszú évek alatt sikeres főállású tréderré vált.

Megismerte a brókerek életét is, hiszen saját maga is sikeres befektetési bank tulajdonos és vezető volt. Olyan tudást szerzett, hogy később a XM Bróker hivatalos oktatójává vált. Ezreknek tanította meg a tőzsdei kereskedést, messziről kiszúrja a felismeri a "becsületes" bórkert

Zsolt betekintést enged a brókercégek boszorkánykonyhájába, pontos útmutatást ad, hogyan szúrd ki a kutyaütőket, akik elveszítenék a pénzed és ahhoz is, hogyan ismerd fel a jó brókercéget, hogy Neked ne kelljen újra és újra súlyos tanulópénzeket kifizetni.

5) Stresszmentes befektetés: biztos pénz osztalékból - előadó: Sólyomi Dávid

Sólyomi Dávid befektetési módszere pofonegyszerű: osztalékfizető cégekbe fektet, mint a Coca-Cola, az Apple vagy McDonald's. Majd minden negyedévben felveszi az osztalékát. Ennyi. Az a titka, hogy nincs titka. Azaz, hogy valami mégis: mi alapján dönt, hogy melyik cégbe fektet? Erről fog beszélni az előadásában.

Elmondja például, hogy ne az érzelmeidnek és ne másoknak higgy, hanem a számoknak. Megmutatja, melyeknek. Így történt, hogy amíg mások kiszálltak a Microsoft és Gap részvényekből, ő vásárolt. Mert a számok mást mondtak, mint amit az újságok írtak. És míg az újságok sokszor tévednek, a számoknak szinte mindig igaza van.

Gyakorlati példákon és valós esettanulmányokon keresztül mutatja be az osztalékalapú portfólió építésének lépéseit. És nem a levegőbe beszél: a befektetéseit bárki nyomon követheti a honlapján.

Dávid egyébként már tízéves korában elhatározta, hogy a befektetéseiből fog élni. Alig múlt 30, mire sikerült is neki. Dávid fiatal kora ellenére tapasztalt szakember. Dolgozott a portfolio.hu-nál, 2008-ban alapította meg saját cégét, minden fellelhető amerikai befektetési szakkönyvet elolvasott. Szerzője az első magyar nyelvű osztalékbefektetésről szóló könyvnek.

Kérd hát a Befektetés Habbal ARANY csomagot mert ezzel kapod legtöbb tudásanyagot!
Értéke: 59 980 Ft
Kedvezményes ára: 32 990 Ft

Hogyan kapod kézhez a megrendelésedet?

Akár az ALAP, akár az ARANY csomagot választod, azokat a GLS futárszolgálat szállítja majd házhoz hétköznap 9-17 óráig.  A kívánt kiszállítás napját kérlek a Megjegyzés rovatba tüntesd fel! Amikor összekészítettük a csomagodat egy értesítő e-mailt kapsz majd a csomagod érkezéséről.

Személyes átvételre is van lehetőség 9:30-18:00-ig a XV. kerületi bemutatótermünkben.

Cím: 1155 Budapest, Wesselényi utca 35. MONTEL irodaház. Szeretettel váruk bemutatótermünkben a többi termékeink és képzéseink esetében bemutatótermi árainkkal!

100%-os pénzvisszafizetési garancia -
egy nem mindennapi garancia

Amikor elolvasod a Befektetés Habbal című könyvet, és megnézed a Vagyonteremtő Szuperkonferenica 2017 felvételét, majd a kalkulátorokkal megtervezed a befektetéseidet, és mindezek hatására nem változik meg alapvetően a befektetésekkel kapcsolatos gondolkodásmódod, akkor kérlek küldd vissza az oktatócsomagot 30 napon belül és mi visszafizetjük annak teljes árát.  Így minden kockázat a mienk! Te CSAK NYERHETSZ!

tablaFIGYELEM!  A  Befektetés Habbal könyv + CD, egy igen különleges oktatócsomag, amellyel nagy értékű tudásanyagot szerezhetsz most meg, 
és amellyel rendkívüli hozamokat érhetsz el, és így megalapozhatod akár saját, akár 18+ éves gyermeked JOBB JÖVŐJÉT.

El tudod képzelni milyen óriási előnyt jelent ez most Neked?
Elsők között csatlakozhatsz az Intelligens befektetői közösséghez!

Kérjük válassz egy terméket!
Egy kis türelmet kérnénk...

Külföldre is vállalunk szállítást, amely költsége a szomszédos országokba 12 EUR.
(Nem szomszédos országok esetén a szállítási költségről érdeklődj telefonon, hívj minket a + 36 (1) 414-3065 telefonszámon vagy írj nekünk emailt az info@maganpenzugyiakademia.hu e-mail címre!