+36 (1) 414-3065

Befektetés Habbal oktatócsomag 250 oldalas könyv + 7 féle befektetés tervező kalkulátor

- Befektetői észjárás a´la, Warren Buffett tanítómestere, Benjamin Graham -

csomag_latvanyterv-02

Válassz a Befektetés Habbal ALAP vagy ARANY csomag közül! 
BÓNUSZ:
1) 7 AJÁNDÉK befektetés tervező kalkulátor - köztük a Belső érték számító kalkulátor  (már csak ez bőségesen megéri a  csomagok árát, hiszen tudni fogod milyen áron érdemes megvenni egy részvényt és milyen áron nem!)

Normál ár: 26 990 Ft
A videó már eltűnt az oldalról, de a kedvezményes ár még néhány óráig él... de bármely percben megemelkedhetnek:
Befektetés Habbal ALAP csomag 19 990 Ft (26%-os kedvezmény)
Befektetés Habbal ARANY csomag 36 990 Ft (39%-os kedvezmény)

Befektetési alapismeretek nélkül megtakarításodból SOHA nem fogod kihozni azt a pénzgyarapodást (8-15%), és ezért soha nem fogsz tudni vagyont építeni, amit egyébként már csupán csak az alapvető ismeretekkel, (amit bárki megért, még egy kétéves is) könnyedén és egyszerűen megtehetsz! Sőt megtakarításod ezen alapismeretek nélkül érvről évre elolvad az infláció által, észrevétlenül!

Az oktatócsomag mind az óvatos, mind a vállalkozó szellemű befektetők (nem spekulatív úton rendkívüli hozamokat elérő) megtalálják a számukra sok pénzt hozó útmutatót KONYHANYELVEN!

Pótold be hát, ami kimaradt eddig az életedből, és biztosíts magadnak és családodnak jólétet, a vagyont és luxus nyugdíjkort!

Kinek szól ez az oktatócsomag?
Honnan tudod, hogy segítségre van szükséged
pénzügyeidhez és befektetéseidhez?

1) Kifolyik a kezedből a pénz. Ha az év során állandó küzdelmet folytatsz, hogy kijöjj a fizetésedből, és fogalmad sincs hogyan és hova folyik el a pénz a kezedből, képtelen vagy megtakarítani, és krónikusan csúszol számláid kiegyenlítésével, akkor elmondhatod magadról, hogy nem vagy képes kontrollálni pénzügyeidet és szükséged van ezen a téren továbbképzésre.

2) Pénzt vivő befektetéseid vannak. Az elmúlt évek során több olyan befektetésbe is beszálltál, amely folyamatosan viszi a pénzedet. Nem tudsz belőlük kiszállni, mert csak nagy veszteséggel tudnál és ezt nem akarod felvállalni.

3) Pénzt nem hozó portfóliód van. Többfajta részvényt vásároltál, de főleg egy iparágra koncentrálva. Ha a tulajdonodban lévő értékpapírok árfolyama együtt mozog akár felfele akár lefele van az irány, akkor hiányzik a portfóliódból a megfelelő diverzifikálást biztosító befektetési harmónia. Újra kell gondolnod portfóliódat és eszközeid allokációját.

4) Komoly veszteségeid vannak pénzügyi befektetéseidben, vagy tőzsdei kereskedéseidben. Valahogy mindig rosszul döntesz, és tőkéd már több, mint 20-30%-át elvesztetted. Nem okolhatod a végtelenségig a piacot, a szolgáltatót a csillagzatot, ami alatt születtél. Lépned kell! Valamit változtatnod kell!

5) Korszakváltásban vagy. Ha éppen most lépsz ki az iskolából, esetleg most állsz családalapítás előtt, éppen most szállnak ki a gyerekek, esetleg most mész nyugdíjba? Ezekben az esetekben életkezdési, családi alapítási vagy nyugdíj tervet érdemes készíteni. Így tudod biztosítani, hogy életminőséged olyan legyen, mint amit szeretnél.

6) Érdekel. Ha egyszerűen csak érdekelnek a befektetések. Ha a fentiek közül bármelyik esetben magadra ismertél, akkor a legjobb helyen vagy.  Ez az oktatócsomag Neked való.

Sajnos ezeket a befektetői ismereteket sehol nem tanítják és ezért ez a oktatócsomag lesz az egyik legjobb barátod, a Te kisbefektetői bibliád, amelyből azokat a legfontosabb alapelveket érted meg, amelyre alapozva és továbbfejlesztve magad, és éppen jelentős vagyonra is szert tehetsz.

Ráismertél magadra az egyik pontban?

Mert ha igen, akkor pontosan tudjuk mire van szükséged!

Most Tiéd lehet, Warren Buffett  tanítómestere, Benjamin Graham titkos módszere KONYHANYELVEN , amit Te is azonnal gyakorlatba ültethetsz és ami bizonyítottan igen jól működik, hiszen ezen alapelvek segítségével érte el Warren Buffett, befektetési eredményeit. Mégis ezt a módszert csak nagyon kevesen használják. Miért?

Talán mert túl egyszerű…

IGEN, tényleg nagyon egyszerű.  Így biztos lehetsz benne, hogy nemcsak, hogy megérted, de azonnal el tudod kezdeni alkalmazni az oktatócsomag tudásanyagát.

Tartozz hát Te is az elsők közé, akik csatlakoznak azon Intelligens befektetői körhöz, ami néhány hete kezdett el kialakulni és legyen Tied a Befektetés Habbal oktatócsomaghoz tartozó 7 befektetés tervező AJÁNDÉK kalkulátor is, amit Neked fejlesztettünk ki, hogy a kezdőtőke, havi törlesztőrészlet, hozam, infláció, a különböző kamatperiódusokkal való számolás ne legyen akadály többet Neked.

Várj! Ez még nem minden!

Ne feledd! Ha most megrendeled a vadonatúj Befektetés Habbal oktatócsomagot (250 oldalas könyv + CD a 7 befektetés tervező kalkulátorral), akkor csatlakozok ahhoz a vagyonépítői közösséghez Magyarországon, akik akár kis megtakarításból vagyont tudnak építeni. Mert lehetséges... de ha te többet tudsz félre tenni, akkor akár igen nagy vagyont is építhetsz hoszútávon! Mindenképpen érdemes hát belvágni.

Ez a befektetés 10 000 szeresét is hozhatja Neked is – ha alkalmazod az itt megszerezhető tudást a való életben. Ma már bankban vagy otthon tartani a pénzt egyenesen őrültség, ugyanis az ily módon elértéktelenedik.

Ha megtakarítasz és befektetsz (akár egy indexkövető alapba), akkor lesz pénzed és évről évre épül a vagyonod!
Ez ennyire egyszerű.

A Befektetés Habbal oktatócsomag 250 oldalas könyvének fejezetei:

 • 1

  Mit jelent az, hogy befektetni? – különbségek a spekuláció és a befektetés között.

 • 2

  Mi az, amitől profitot hoz egy befektetés?

 • 3

  Befektetési alapok – eredményei túlszárnyalják a piacot? – Hogyan válassz befektetési alapot?

 • 4

  Milyen befektető vagy és milyen akarsz lenni?

 • 5

  Óvatos befektető befektetési politikája – Milyen hozamra számíthat egy óvatos befektető?

 • 6

  A részvénykiválasztás 7 alapelve.

 • 7

  Vállalkozó szellemű befektető befektetési politikája – Milyen hozamra számíthat egy vállalkozó szellemű befektető?

 • 8

  Mennyi kockázatot vállal egy intelligens befektető?

 • 9

  Mi az, ami IGENIS számít az intelligens befektetőnek? – Tényezők, amiket figyelembe KELL venned!

 • 10

  Mi az, ami NEM számít az intelligens befektetőnek? – Pl.: elemzői vélemények számítanak?

 • 11

  Az intelligens befektetés 11 alapelve.

 • 12

  A magyar befektetési környezet és lehetőségek elemzése – Hogyan használd ki a lehetőségeket?

VÉGRE elmondhatod majd:
“Érdemes volt megtakarítanom!”

Minél előbb elolvasod a könyvet,
annál gyorsabban tudod megtervezni és
készpénzre váltani a benne rejlő tudást.

Amikor majd felbontod a Befektetés Habbal oktatócsomagot (250 oldalas könyv + CD), olyan érzésed lesz, mintha a pénzgyarapítás kincsesládáját nyitottad volna ki.  Onnantól kezdve tudni fogod melyek azok az alapelvek, amelyekről eddig nem is tudtál, és amelyekkel most végre elkezdheted a pénzedet gyarapítani. Ott ülsz majd, kezedben a könyvvel, amely segítségével eldöntötted milyen befektető akarsz lenni, és akkor eljön a pillanat, amikor ki akarod számolni, hogy a jelenlegi megtakarításaidból és bevételedből, milyen hozammal, mennyi idő alatt tudsz elérni 50-100 millió forintot és… akkor…. elakadsz.

A számításoknál elakadsz, és a frissen szerzett tudás már éppen kezdene  veszendőbe menni, mert nem tudod gyakorlatba ültetni, amikor elmosolyodsz és békésen hátradőlsz majd (különösen, ha a matek sosem volt az erősséged). Hiszen az oktatócsomaghoz tartozó AJÁNDÉK CD-n ott vannak a befektetés tervező kalkulátorok!

A 7 befektetés tervező, kincset érő kalkulátorral AZONNAL gyakorlatba ültetheted a könyvben olvasott alapelveket!

Így a megszerzett tudás nem megy veszendőbe!

Tudtam, hogy ez tetszeni fog Neked! A kalkulátorok csupán néhány adat beütésével a legbonyolultabb számításokat is egy kattintásra elvégzik helyetted!

Minél előbb elolvasod a könyvet,
annál gyorsabban tudod megtervezni és
készpénzre váltani a benne rejlő tudást.

Már csak ezért is megéri az oktatócsomag, amellett, hogy ott van 250 oldal értékes ismeret a  befektetésekről, azokról az alapelvekről, amelyeket Warren Buffett is használ… és most már TE IS! Ott lesz Nálad a kincset érő  7 kalkulátor, amellyel néhány kattintással megtervezheted befektetéseidet, és amely használata mindenki számára (nyugdíjasok számára is) gyerekjáték. Ezek néha tényleg bonyolult számítások, amelyeket csak kevesen tudnak helyesen kiszámolni. De most ezzel a segítséggel ez sem lesz akadály többet!

Nem kell ezentúl senkitől függnöd, sem a pénzintézetek számításaiban vakon bíznod, mert néhány adat beírásával, és néhány kattintással megtervezheted befektetéseidet, vagy akár ellenőrizheted meglévő befektetéseidet.

Az oktatócsomaghoz tartozó 7 befektetés tervező kalkulátorral,
MINDEN fontos számítást elvégezhetsz!

1) Intelligens Befektetés Tervező kalkulátor
2) Hogyan gyarapítsd a pénzed kalkulátor
3) Konyhapénzből 100 millió nyugdíj kalkulátor
4) Infláció kalkulátor – befektetésed infláció elleni védelméhez
5) Kamatváltó kalkulátor – kamatok és kamatperiódusok összehasonlítására
6) Belső érték számító kalkulátor
7) Kötvényérték számító kalkulátor

 

1) Intelligens Befektetés Tervező kalkulátor
Ez a kalkulátor négyféle kalkulációt is el tud végezni Neked, attól függően, hogy mire vagy kíváncsi. Kiszámolja Neked, hogy hány havi megtakarításra van szükséged ahhoz, hogy például 10 év múlva elérd a célösszeget (pl. 20-50-100 millió forintot), adott kezdőtőkét, és adott hozamú befektetést tekintve.

Ehhez a kalkulátorhoz tartozó másik kalkulátor egy gombnyomásra kiszámolja, hogy 10 év múlva mennyi pénzed lesz, ha 10 éven keresztül fizetsz havi X összeget, a befektetésedet egy Y kezdőösszeggel kezded, és a befektetésed hozama pedig mondjuk Z%.  Hasonló módon kiszámolja, mennyi kezdőtőkére van szükséged egy bizonyos célösszeg eléréséhez adott havi megtakarítás és hozam esetén, és végül, hogy mennyi idő múlva éred el a kívánt összeget adott kezdőtőke, havi megtakarítás és adott hozam mellett.

2) Hogyan gyarapítsd a pénzed kalkulátor
Ez a kalkulátor különböző hozamok és kamatperiódusok esetén számolja ki Neked, hogyan gyarapodik a pénzed. Megmutatja, hogy adott kezdőtőke, havi és éves megtakarítás és adott időtartam alatt mennyi lesz a befektetés végén a pénzed, és az milyen arányban tevődik össze a befizetett pénzedből és annak kamataiból. A kalkulátor az adóval számol, azonban az inflációval nem. Az infláció figyelembevételére külön kalkulátort találsz a CD-n.

3) Konyhapénzből 100 millió nyugdíj kalkulátor
Ez a kalkulátor összehasonlítja Neked, hogyan gyarapodik a pénzed
1) banki lekötés esetén,
2) normál tőkeszámlán, valamint
3) Tartós Befektetési Számlán vagy Nyugdíjszámlán,
adott kezdőtőkét, havi megtakarítást, éves kamatot és adót (kamatadót 16% és EHO-t 6%) figyelembe véve.

4) Infláció kalkulátor
Az Infláció kalkulátor háromféle kalkulátort tartalmaz, amelyek befektetésed infláció elleni védelmére lettek kifejlesztve. A befektetések esetén az infláció egy olyan tényező, amit előre nem ismerünk, mégis az előrejelzések alapján figyelembe kell venni, mert felemésztheti befektetésed hozamát.  Az infláció meglopja a befektetőket és mindenkit azzal, hogy növeli az árakat tényleges értéknövekedés nélkül. Tehát ahogy előzőleg is tárgyaltuk, többet fizetsz kevesebbért.

A széfben vagy fiókban tartott 100 000 forint 3%-os infláció mellett egy év múlva már csak 97 000 forintot fog érni.  Az infláció igen is számít, és befektetési döntéseidben számításba kell venned, méghozzá úgy, hogy befektetéseidet mindig az infláció figyelembevételével számított reálhozam szerint értékeld.

5) Kamatváltó kalkulátor – kamatok és kamatperiódusok összehasonlítására
A befektetések egyik fő jellemzője a kamat. A kamat mértékét éves szinten szokták megadni, még akkor is, ha a befektetés futamideje rövidebb, mint egy év.  Az éves kamat azt jelenti, hogy egy év során összesen mennyi kamatot termel a befektetésünk. Havi kamatperiódus esetén minden hónapban kamatot kapunk a befektetésünk után, és ezek összege lesz a tőkénk éves kamata. A hónapok során jóváírt kamatokat ha nem vesszük ki, hanem ezeket is befektetjük, akkor év végéig ezek a kamatok további kamatot termelnek nekünk (kamatos kamat).  

Az egyik legfontosabb és sokak által befektetéseik esetében figyelmen kívül hagyott tényező a különböző kamatperiódusokkal való számítás. Ez a kalkulátor abban segít Téged, hogy átszámold például azt, hogy a havi kamatozású befektetésed mennyi kamatot jelent évente, vagy fordítva, az éves kamatozású befektetésed mennyi kamatot termel havonta.

Így megtudhatod, hogy egy évenkénti kamatozású, évi 6%-os kamat mekkora éves kamattal egyenértékű havi kamatperiódus esetén. Egy klikk, és megjelenik a válasz 5,8811 %. De azt is megtudhatod, hogy a havi kamatozású, éves 6%-os kamat mennyi éves kamatozású éves kamattal egyenértékű.

Egy klikk, és már ki is számolja a kalkulátor, hogy 6,1678 %. A kalkulátorral a következő kamatperiódusokra megállapított kamatokat tudod ide-oda átváltani: havi -, negyedéves -, 6 havi – és éves kamatokat, havi -, negyedéves -, 6 havi – és éves kamatokra.

6) Belső érték kalkulátor - ÚJDONSÁG!
Ezzel a kalkulátorral azt tudod kiszámolni, hogy egy részvényt mennyiért érdemes megvenni bármilyen részvény esetén, akár amerikai, német, magyar, stb.  A részvények ára állandóan ingadozik, ezért egy részvény ára sokszor túlértékelt, de előfordul, hogy alulértékelt. Ez pont olyan, mint a boltban vagy a piacon. Ott is diszkont áron szeretsz vásárolni, azaz szívesebben vásárolsz zoknit 20-30%-kal olcsóbban, mint, amennyi a valódi értéke.

Csak egy a kalkulátor bőven megéri az ARANY csomag többszörösét is.   Miért? Azért, mert már pár részvény vásárlása esetén visszajön Neked az ára. Pl. Egy Apple részvényt 2016-ban megvehettél 118 dollárért, de 95 dollárért is. Azonban a kérdés, hogy a 95 dollár még drága vagy már olcsó? Ez a kalkulátor megadja a választ neked.

Gondolj csak bele. Csak ezen  két ár között 23 dollár a különbség, azaz 6800 Ft. 5 Apple részvény vásárlása esetén (5*6800=34 000Ft) már megtérült az ARANY csomag ára. Nem beszélve a jövőbeni többi részvényvásárlásodról. A profit mindig a vásárlásnál keletkezik.

7) Kötvényérték számító kalkulátor -  ÚJDONSÁG!
Amikor kötvényt vásárolsz, annak az ára a lejáratig folyamatosan változik. Ezzel a kalkulátorral könnyen kiszámolhatod a kötvényed jelenlegi értékét, így tudni fogod mennyiért érdemes eladni, vagy éppen mennyiért érdemes megvenni egy kötvényt.

Mindegyik kalkulátort megtalálod az oktatócsomaghoz mellékelt CD-n.

Hasznosítsd őket számításaid során, hogy segítsenek Téged a kívánt hozamokat hozó befektetések kiválasztásában!

Kinek való a Befektetés Habbal oktatócsomag?

A Befektetés Habbal oktatócsomag azoknak készült, aki nem fillérekkel, hanem rendes vagy akár rendkívüli hozammal akarják gyarapítani pénzüket, és készek arra, hogy megismerjék az ehhez szükséges tudást.  A hozam rajtad múlik.  Neked való tehát ez az oktatócsomag, ha

 • elmúltál 18 éves
 • családalapítás előtt állsz
 • gyermekeid egyetemi évei előtt állnak
 • gyermekeid most fognak kirepülni
 • nyugdíjas kor előtt állsz
 • nyugdíjas vagy

Az egyik legjobb dolog a befektetés Habbal oktatócsomagban hogy:

 • Nem kell hozzá semmilyen pénzügyi előképzettség.
 • Egyáltalán nem kell semmit sem tudnod a befektetésekről.
 • Ez egy olyan oktatócsomag, amely konyhanyelven, szakszavak nélkül, gyakorlati példákkal együtt ismerteti azokat a befektetési alapokat, amelyeket mindenkinek, NEKED is tudnod kell!

Nem kell rengeteg tanfolyamra elmenned, szakszavakkal és bonyolult számításokkal teli szakkönyveket megvenned és rengeteg pénzt költened, mert most végre megszerezheted a befektetések IGAZI TITKAIT KONYHANYELVEN. Ráadásul 7 kalkulátort is kapsz, így néhány kattintással a befektetéseid megtervezéséhez szükséges minden számítást magad elvégezhetsz.

De a legeslegjobb az egészben, hogy a könyvben leírt ismeretek megvilágosító hatással lesznek Rád és nagyon fogod élvezni a megtakarított pénzed befektetésének megtervezését. Nem utolsó sorban végre magad mögött hagyhatod azt a sok tévhitet és bizonytalanságot, amelyek eddig elbizonytalanítottak és összezavartak Téged.

Nem kell Neked hozzá semmilyen pénzügyi előképzettség!

NÉZZÜK mit kapsz a
Befektetés Habbal  könyvből!

Kukkants bele, mit találsz benne!

segítő kérdések

1) Segítő kérdések

A segítő kérdések vezetnek Téged, hogy meg tudd állapítani: milyen befektetési lehetőségeid vannak, és hogyan érdemes befektetni a pénzed, hogy azok akár rendkívüli hozamokat hozzanak Neked.

alapismeretek

2) Alapismeretek

Különböző befektetések jellemzőinek összehasonlítása, amelyből megtudhatod melyik befektetésnek mi az előnye és hátránya, és milyen kockázat jellemzi.

3) Elgondolkodtató tények

Tudd meg az igazságot a befektetési alapokról! Vajon eredményeik túlszárnyalják a piacot? Milyen szempontok alapján válassz befektetési alapot, és mi alapján döntsd el, hogy mikor kell kiszállni egy befektetési alapból.

 

4) Fogjuk a kezedet!

Ismerd fel és döntsd el milyen befektető akarsz lenni! Ha ezt megtetted, akkor továbbra is fogjuk a kezedet, és elmagyarázzuk, hogy mi alapelvek alapján dönt egy óvatos, és egy vállalkozó szellemű befektető.

5) Gyakorlati útmutató

Gyakorlati és  lépésről lépésre követhető útmutatót és magyarázatot kapsz befektetési portfóliód összeállítására – mint egy IKEA használati utasítás a befektetéseid összeállításához, hogy könnyű legyen követni!

 

6) Hasznos tippek

Minden fejezet végén összefoglalás és hasznos tipp segít Neked a legfontosabb alapelvek és ismeretek megértésében,  hogy tudd mik azok a gondolatok, koncepciók  vagy tippek, amelyeket feltétlenül érdemes magadévá tenni.

 

7) Warren Buffett és tanítómesterének tanácsai

Minden fejezethez tartozik egy-egy útmutató idézet és azok magyarázata és gyakorlati példákon való bemutatása  Warren Buffettől vagy tanítómesterétől Benjamin Grahamtől, hogy egyszerű legyen elsajátítanod és gyakorlatba ültetned az ő gondolkodásmódjukat.

 

8) Pontos útmutatást az intelligens befektetéshez

A könyv végén megtalálod a 11 pontos összefoglalását az intelligens befektetésnek,  hogy tudd mire kell feltétlenül figyelned.

 

Elso_millio_tarsas_web_psd

9) Befektetés Habbal mini lexikon

A Befektetés Habbal könyv végén találsz egy mini lexikont is, hogy ne legyen olyan szó vagy fogalom, amit nem értesz pontosan. Itt minden könyvben szereplő pénzügyi kifejezés meghatározását megtalálod.

Kell ez Nekem?

Nézd meg mit mondtak azok, akik már kipróbálták!

"A könyv sok hasznos alap információt tartalmaz, és valóban, nagyon-nagyon érthetően megfogalmazva."

"Én a Befektetés Habbal c. CD+könyv kiadványt választottam. Eddig a 3/4-ét olvastam el, mert nagyon szoros határidejű munkáim vannak, de alig várom, hogy legyen olyan fél órám, amikor folytatni tudom az olvasást. A könyv sok hasznos alap információt tartalmaz, és valóban, nagyon-nagyon érthetően megfogalmazva. Újra értékeltem a konferencián elhangzott: - Te melyik befektető típus vagy? - kérdésre adott válaszomat. Ott lelkesen az aktív, vállalkozó szellemű befektetők között tettem fel a kezem. A könyvet elolvasva azonban rájöttem, hogy  én az aktív, óvatos befektető vagyok inkább. Konferencia elindított egy úton, s lehet, hogy most még nem lépek túl nagyokat, hiszen sok tanulni valóm van még, de lépek! És ez az, ami a legnagyobb változás. Úgy döntöttem, hogy teszek valamit!  Magamért, a családomért, a gyermekeimért. Ezt kaptam a konferenciától és Alkér Orsolya befektetés Habbal című oktatócsomagjától."

Pálfi Zsuzsa

"Megvásároltam szombaton a könyvedet. Tegnap el is olvastam. Hát, mit is mondjak?
Több dolog jut eszembe:


1) Gratulálok a végeredményhez.

2) Megdöbbentettél. Nekem írtad a könyvet. Egész nap tettem-vettem közben, de a könyv végig a kezemben volt. Nem tudtam letenni. Úgy érzem, mintha itt lettél volna velem. Általában az én gondolkodásom nehezen értik. Érzelemmentesen, és üzletiesen gondolkodok mások szerint. Magamra ismertem a könyvben.  Értettem a gondolatiságod. Nagy örömöt okoztál.

3) A könyv tartalma megdöbbentő. Pár éve Forex piacon több milliót buktam az üzlettársammal. Elolvasva a könyvet, rájöttem, hogy címeres ökör voltam. De sebaj, túléltük. Megnyugtattál, hogy van módszer arra, hogy a bukást rendbe tegyem, és a jövőm is megtervezzem. "

Kiss Cs.

"Nagyon világos, jól érthető. Betekintést ad arra, hogy milyen formái vannak annak, hogy egy átlagember mit tegyen és hogyan kezelje okosabban a pénzügyeit.

Nagyon sajnálom, hogy 50 éve nem tanultam ilyesmiről, soha nem találkoztam befektetési ismeretekkel,legfeljebb a rendszerváltás után kezdett érdekelni ez a téma. Előtte nem is volt szükségem rá.

Ma úgy gondolom, hogy valóban szükség van már a kisiskolásoknál oktatni.
Közepesen nagy vállalkozás tulajdonosa voltam, bizonyára nem csináltam volna butaságokat, ha előbb találkozunk."

Tóth Béla

A szerzőről

hazi_penzgyar_2014_eloadok_kor_alker_orsolyaAlkér Orsolya, a Magánpénzügyi Akadémia megalapítója, Az első millió oktatócsomag, a Te is lehetsz milliomos könyv, a Tőzsde Habbal oktatócsomag, Az első millió társasjáték, a Richfort gyerekpénzügyi táborok, Családi Pénzügyi Szemináriumok, tőzsdetáborok, és a Házi Pénzgyár konferenciák létrehozója.

Alkér Orsolya és cége szakmai munkáját a gyermekek és szülők pénzügyi oktatása és a tudatos nevelés terén a VOSZ (Vállalkozók Országos Szövetsége) és az ERSTE Bank Hungary által létrehozott szakmai zsűri kimagaslónak ítélte meg, amely elismeréseképpen - Budapest vállalkozása 2013 - díjjal tüntették ki mikrovállalati kategóriában. A megye vállalkozása  szakmai díjat a Vállalkozók Országos Szövetsége és az ERSTE Bank Hungary közösen hozta létre, amelyek   neves Prima Primissima díjak mellett a helyi regionális Prima díjkiosztó gálán kerülnek kiosztásra minden megyében.

Kik kapják ezt a díjat?
Minden megyében, így Budapesten is azon vállalkozások kaphatják ezt meg, akik a társadalom, az oktatás, az egészségügy, az innováció vagy a munkahelyteremtés területén értek el kimagasló eredményt.

Mennyibe kerül a Befektetés Habbal oktatócsomag?
Megéri ez nekem?

Ha  a fentiek után még mindig hezitálsz, akkor gondolj csak bele! Egy olyan komplett pénzügyi tudást tartalmazó oktatócsomagot kapsz (elmélet konyhanyelven + 7 kalkulátor), amellyel miután megismerted, Warren Buffett tanítómesterének, Benjamin Graham-nek alapelveit konyhanyelven, megértetted mi alapján kell döntened a befektetések között, megismerted a magyar környezetben lévő lehetőségeket egyszerű nyelvezettel, eldöntötted milyen befektető akarsz lenni, és hogyan és hova akarod tenni a pénzedet, hogy azon az alapon tudjon gyarapodni, mint ahogy Warren Buffett és Benjamin Graham javasolja. Nem buksz el a számítások útvesztőiben!

Tehát, amikor már érted az elméletet, akkor a befektetéseid megtervezésénél nem akadsz majd el,  mert nem jelent gondot a számítások elvégzése!   Hiszen ott van az 7 kalkulátor, amely hatalmas (talán mondhatom így is: felbecsülhetetlen értékű) segítséget jelent Neked befektetéseid megtervezéséhez. Ugye, hogy igazam van?

CSAK maguk a kalkulátorok visszahozhatják az oktatócsomag árát!

Innentől fogva a pénzintézetetek által mondott kusza számok hirtelen értelmet nyernek, mert pontosan tudni fogod melyik konstrukció mennyit hoz Neked a konyhára. Így egyedül is el tudod dönteni majd melyikbe érdemes belevágni és akár súlyos veszteségektől tudod megkímélni magadat.

...és akkor még ott van a titok, amelyet Warren Buffett tanítómesterétől, Benjamin Grahamtől tanult, és a mai napig is alkalmaz... és most már Te is!
Megint óriási érték.
Nem értem, mire várnál tovább!?

Ha Te minden olyan tanfolyamra elmennél, és könyvet megvennéd amelyen ezt a tudást megszerezheted, és kifejlesztetnéd az 7 befektetés tervező kalkulátort, akkor az sok százezer forintodba kerülne, nem beszélve az időd befektetéséről! Egyszerűen nem találok rá más szót:
NEVETSÉGESEN ALACSONY az ÁR,
ahhoz az értékhez képest, amit kapsz!

Azonban én küldetésemnek érzem ezeket az információkat minél szélesebb körben elterjeszteni. Ezért készítettem el, és teszem most közzé egyszerű konyhanyelven a már bizonyítottan működő befektetési alapelveket  az
7 befektetés tervező kalkulátorral. Ne várj hát tovább!

Válaszd ki melyik csomagot szeretnéd!

A) Befektetés Habbal
ALAP csomag

1) Befektetés Habbal oktatócsomag
250 oldalas könyv + CD - 7 kalkulátorral

A kalkulátorok segítséget nyújtanak Neked befektetéseid számításaihoz:
- Intelligens Befektetés Tervező kalkulátor
- Hogyan gyarapítsd a pénzed kalkulátor
- Konyhapénzből 100 millió nyugdíj kalkulátor
- Infláció kalkulátor – befektetésed infláció elleni védelméhez
- Kamatváltó kalkulátor – kamatok és kamatperiódusok összehasonlítására
- Belső érték számító kalkulátor
- Kötvényérték számító kalkulátor

Már csak a kalkulátorok, különösen a VADONATÚJ, most debütáló Belső érték kalkulátor, mert segítségével megtudhatod milyen áron érdemes megvásárolni egy részvényt és milyen áron nem, mert túl drága, legyen szó akár amerikai, német, magyar, stb. részvényről.

Normál ár: 26 990 Ft
Rendeld meg a Befektetés Habbal ALAP
csomagot MOST 19 990 forintért!

B) Befektetés Habbal
ARANY csomagcsomag_latvanyterv-01

1) Befektetés Habbal oktatócsomag
250 oldalas könyv + CD - 7 kalkulátorral
+
2) Vagyonteremtő Szuperkonferencia
2016 felvétele (normál ár: 32 990 Ft)
Téma:
Hogyan teremts akár kis
megtakarítással vagyont?

A konferencia 6 előadója nulláról épített vagyont:
Alkér Orsolya - Vagyonteremtési terv az alapoktól
Hild Imre - Befektetés, ami kamatozik mint a kisangyal
Sólyomi Dávid - "100 helyről fizetés"
Alkér Orsolya - Így tedd a gyermeked pillecukorállóvá!
Birger Schäfermeier - Nézd meg hogyan csinál pénzt egy profi tőzsdei kereskedő
Mészáros Zoltán - Az amerikai nagybácsi aranyszabályai

Normál ár: 59 980 Ft
Rendeld meg a Befektetés Habbal ARANY
csomagot MOST 36 990 forintért!
Ez a csomag éri meg jobban!

FONTOS!

Külföldre is vállalunk szállítást, amely költsége a szomszédos országokba 12 EUR.
(Nem szomszédos országok esetén a szállítási költségről érdeklődj az info@maganpenzugyiakademia.hu email címen!)

A Befektetés Habbal ALAP és ARANY csomaggal megszerzed azokat az információkat, amelyek nélkül nem érdemes befektetned, és amelyek nélkül garantáltan nem tudod kihozni befektetéseidből a legjobb hozamot.

Mit tartalmaz a Befektetés Habbal ARANY csomagban lévő Vagyonteremtő  Szuperkonferencia 2016 felvétele?
(A konferencia felvételének normál ára: 32 990 Ft volt)

2016_12_vagyonteremto_szuperkonf_latvany_felvetel-01Tudod miért lesznek a gazdagok egyre gazdagabbak a szegények pedig egyre szegényebbek?

Nagyon egyszerű. Azért mert a gazdagok MEGTAKARÍTANAK és BEFEKTETNEK. A befektetéssel gyorsabban nő a pénzük vagy tőkéjük mint a gazdaság egésze nő és ily módon az átlag ember fizetése. Óriási a különbség.  Tehát a gazdagok nem azért lesznek egyre gazdagabbak mert a jelenlegi rendszer nem tökéletes és minden rossz irányba megy. Neeem. Na jó persze nem tökéletes de semmi nem tökéletes.   A gazdagok azért lesznek egyre gazdagabbak mert MEGTKARÍTANAK és BEFEKTETNEK.

Az egyetlen egy út arra hogy ne legyenek anyagi gondjaid és vagyont építs nem más mint ha eddig nem tetted akkor megtakaríts és ha eddig nem tetted akkor fektess be. Ha pedig már vannak megtakarításaid akkor képes legyél minél nagyobb hozamú befektetést tudj kiválasztani.

Akik nem takarítanak meg csak fizetésükből élnek és azt hiszik hogy pusztán a jó fizetésből gazdagok lesznek és azt vesznek majd amit akarnak akkor egy nagy HIBÁT követnek el.  A jó fizetéssel akkor lehetsz csak gazdag ha egy nagy részét megtakarítod és befekteted.  Minél nagyobb részét. Ha ezt teszed akkor nagy vagyont építhetsz!

A szegények NEM TAKARÍTANAK MEG  és NEM FEKTETNEK be...

Te NE kövesd el ezt a hibát! Nézd meg a konferencia felvételét és ha még nem tetted kezdd el építeni a vagyonodat 2017-ben!

vagyonteremto_konf_ppt_eloadok_kicsi

A Vagyonteremtő Szuperkonferencia felvételének 6 előadása:

1) Vagyonteremtési terv az alapoktól - előadó: Alkér Orsolya

A vagyonteremtés sokban hasonlít ahhoz ahogyan az elvetett magból gyümölcsfa később bőven termő gyümölcsös lesz. Pont így lesz a megtakarításból gyümölcsöző befektetés majd a befektetésből vagyon. Az előadásban esettanulmányokon keresztül pontosan megtudhatod hogy mennyi idő alatt és hogyan építhetsz fel akkora vagyont amire vágysz.

A vagyonteremtés onnan indul hogy nincs egy kanyi vasad sem majd tied a világ összes pénze. Te hol vagy ezen az úton? 100 millió forintig bárki el tud jutni aki kevesebbet költ mint amennyit keres és időben elkezd megtakarítani és befektetni.  Magyarországon a középosztálynak megfelelő jövedelme van ehhez csak nem tanította meg senki a vagyonteremtés alapjait. Bárki képes ide eljutni aki rendszeresen megtakarít és befektet.

2) Befektetés ami kamatozik mint a kisangyal -  előadó: Hild Imre

A legnagyobb hozamot egyszer majd óriásira növő de ma még kis startupokba való befektetéssel lehet elérni. A Facebook az Apple és a Prezi is valamikor garázsból kollégiumi szobából induló startup volt. Az angyal befektető ilyen egyszer majd sikeres kezdő cégekbe fektet be. A hozam akár sok százszoros is lehet persze a kockázatot tudni kell kezelni. Igen ám de honnan lehet tudni hogy melyik startupba érdemes befektetni? Hogyan ismerd fel az ígéretes céget és hogyan akit el kell kerülni? Hogyan és mennyit fektess be? Mikor és hogyan érdemes kiszállni? Erről beszél Magyarország egyik legtapasztaltabb startup szakértője és angyal befektetője Hild Imre.

Légy angyalbefektető és légy részese csodás sikereknek! Hallgasd meg Hild Imrét arról hogy hogyan tudod felismerni melyik startup-ba érdemes befektetni és mennyiért!

3) "100 helyről fizetés"- előadó Sólyomi Dávid

Szeretnél világcégektől fizetést kapni? Mit szólnál ha olyan világcégtől kapnál fizetést mint a Coca-Cola a McDonald's a Microsoft vagy éppen az iPhone gyártója az Apple - és anélkül hogy be kellene járni dolgozni...

Sólyomi Dávid már tízéves korában arról álmodozott hogy egyszer sok pénze lesz és simán megél a kamataiból. Ma 34 évesen mindez valóság. 

Dávid már az egyetem alatt a portfolio.hu-nál dolgozott. 2008-ban saját céget alapított de egyre jobban érdekelték a befektetések: minden fellelhető angol szakkönyvet elolvasott többek között Warren Buffett összes Letters to Shareholders azaz részvényeseknek írt levelét egészen 1965-től napjainkig! 2014-ben vette az első osztalékalapú részvényét és mára csak a befektetéseinek osztalékaiból él. Szerzője az első magyar nyelvű osztalékportfólióról szóló könyvnek. A tények magukért beszélnek. Dávid pedig arról fog beszélni hogyan építs fel osztalékalapú portfóliót.

Miért jó dolog az osztalékot fizető cégbe fektetni? Mert stabil világcégek nyereségéből részesedhetsz osztalék fizetés formájában évente többször is. Te milyen cégektől szeretnél "fizetést" kapni?

4) Így tedd a gyermeked pillecukorállóvá! - előadó: Alkér Orsolya

A hatvanas években a Stanfordi egyetemen végezték el a világ egyik leghíresebb pszichológiai kísérletét. Óvodás gyermekeknek adtak egy szem pillecukrot azzal hogy ha nem eszi meg rögtön és vár akkor kap kettőt. Majd magára hagyták a gyerekeket a pillecukorral. Szerinted mi történt? Évekkel később megvizsgálták a kísérletben részt vevő gyermekeket és nagyon érdekes dolgot tapasztaltak: akik nem ették meg a pillecukrot sikeresebbek lettek és több pénzük lett felnőtt korukra mint akik azonnal megették.

A mai gyerekeknek nem pillecukornak kell ellenállni hanem iPhone-nak Nike cipőnek és még ezernyi csábításnak. És a pénzügyi siker alapja is ez: ne edd meg azonnal a pillecukrot azaz ne költsd el azonnal az összes pénzed és akkor kapsz még egyet. A jó hír hogy a "pillecukorállóság" tanulható. Orsolya bemutatja hogyan tedd pillecukorállóvá a gyermeked és hogyan alakíts ki benne olyan szemléletet amivel soha nem lesz gondja a pénzzel - legfeljebb az hogy hová tegye.

Az előadásból kiderül hogyan tanítsd meg okosabban bánni a pénzzel gyermeked. Tippek esettanulmányok óvodás iskolás és egyetemista gyermekeknek. Útmutató önállósodó de még támogatásra szoruló "nagygyerekhez"... Minden sikeres ember életében elérkezik a pillanat amikor ellen tud állni a pillecukornak. Hozd elérhető közelségben ezt a pillanatot a gyermekednek.

5) Nézd meg hogyan csinál pénzt egy profi tőzsdei kereskedő - Birger Schäfermeier 10 perces videója

Aki tőzsdézik annak nem kell bemutatni Birger Schäfermeiert aki Európa egyik legelismertebb tőzsdei kereskedője. De ha még nem értesz a tőzsdéhez akkor is érdemes megnézni ezt a 10 percet mert egy nagyon hasznos és mindenki által ingyenesen elérhető eszközt mutat be. 

6) Az amerikai nagybácsi aranyszabályai - előadó: Mészáros Zoltán

Mészáros Zoltán a tavalyi konferencia egyik legnépszerűbb előadója volt. Ezer dollárral a zsebében vándorolt ki Amerikába 21 évesen. A Miamiban élő magyar származású befektető aki megvalósította az amerikai álmot. 21 évesen 1000 dollárral a zsebében minimális angol nyelvtudással szállt le a repülőről New Yorkban.

Focista múltja segített az indulásban de hamarosan az üzleti életben találta magát. A Lotto Sport Italia amerikai leányvállalatánál kapott állást az első évben. Kereskedelmi Képviselőként az USA-ban a legnagyobb forgalmat érte el a Lotto-val így megbízták a Kelet-Európai piac felépítésével. 10 év után ekkor jött haza Magyarországra ahol bevezette a Lotto sportruház márkát. Ezután visszatért Amerikába ahol ma is él. Mára amerikai mércével is sikeres vállalkozó vállalkozások finanszírozásával és befektetésekkel foglalkozik. Igazi self-made man. Ő sem gondolta volna akkor még hogy  egyike lesz azoknak akik megvalósítják  az amerikai álmot és dollármilliomos befektető és vállalkozó lesz.

Most elmondta hogyan csinálta. Mit tegyen egy kezdő befektető? Hogyan építhető fel egy portfólió? És hogyan védhető meg egy nagyobb piaci esés esetén - ami bármikor bekövetkezhet. Erről beszél előadásában. Meg arról hogy vajon megéri-e aranyba fektetni? Tizenöt év aranykereskedési tapasztalatát osztja meg veled.

Amikor a befektetésekről van szó akkor kevesen beszélnek hitelesen: a többség a szavak embere. Mészáros Zoltán nem ilyen. Ő a tettek embere: csinált mesés nyereséget és nagy veszteséget. Végigjárta a siker útját a szegénységtől dollármilliókig. Ennek az útnak a tapasztalatait osztja meg Veled. Lépj a nyomába!

Befektetés Habbal oktatócsomagKérd hát a Befektetés Habbal ARANY csomagot mert ezzel kapod legtöbb tudásanyagot!
Értéke: 59 980 Ft
Kedvezményes ára: 36 990 Ft

Hogyan kapod kézhez a megrendelésedet?

Akár az ALAP, akár az ARANY csomagot választod, azokat a GLS futárszolgálat szállítja majd házhoz hétköznap 9-17 óráig.  A kívánt kiszállítás napját kérlek a Megjegyzés rovatba tüntesd fel! Amikor összekészítettük a csomagodat egy értesítő e-mailt kapsz majd a csomagod érkezéséről.

Személyes átvételre is van lehetőség 9:30-18:00-ig a XV. kerületi bemutatótermünkben.

Cím: 1155 Budapest, Wesselényi utca 35. MONTEL irodaház. Szeretettel váruk bemutatótermünkben a többi termékeink és képzéseink esetében bemutatótermi árainkkal!

100%-os pénzvisszafizetési garancia -
egy nem mindennapi garancia

Amikor elolvasod a Befektetés Habbal című könyvet, és megnézed a Vagyonteremtő Szuperkonferenica 2016 felvételét, majd a kalkulátorokkal megtervezed a befektetéseidet, és mindezek hatására nem változik meg alapvetően a befektetésekkel kapcsolatos gondolkodásmódod, akkor kérlek küldd vissza az oktatócsomagot 30 napon belül és mi visszafizetjük annak teljes árát.  Így minden kockázat a mienk! Te CSAK NYERHETSZ!

tablaFIGYELEM!  A  Befektetés Habbal könyv + CD, egy igen különleges oktatócsomag, amellyel nagy értékű tudásanyagot szerezhetsz most meg, 
és amellyel rendkívüli hozamokat érhetsz el, és így megalapozhatod akár saját, akár 18+ éves gyermeked JOBB JÖVŐJÉT.

El tudod képzelni milyen óriási előnyt jelent ez most Neked?
Elsők között csatlakozhatsz az Intelligens befektetői közösséghez!

Kérjük válassz egy terméket!
Egy kis türelmet kérnénk...

Külföldre is vállalunk szállítást, amely költsége a szomszédos országokba 12 EUR.
(Nem szomszédos országok esetén a szállítási költségről érdeklődj telefonon, hívj minket a + 36 (1) 414-3065 telefonszámon vagy írj nekünk emailt az info@maganpenzugyiakademia.hu e-mail címre!