+36 (1) 414-3065

Te is lehetsz milliomos
120 oldalas könyv + CD

Alkér Orsolya, a Magánpénzügyi Akadémia
megalapítójának könyve:


Te is Lehetsz Milliomos
120 oldalas könyv + CD Pénzügyi sikeralapozó kamaszoknak


Ajánlott korosztály: 14 +


Csupán: 3990 Ft

A gyerekek semmilyen pénzügyi képzést nem kapnak.
Ez nincs így jól, és nem is mehet így tovább!

A Te is lehetsz milliomos című könyvben megmutatom tinédzser gyermekednek, hogyan teremtheti meg az első millióját és milyen pénzügyi gondolkodásmóddal építheti majd fel jövőjét.

A könyv különlegessége, hogy tinédzser nyelven íródott.


Igen sok problémát és összességében sok milliárd forint veszteséget hozott a mai generációknak az, hogy semmilyen pénzügyi képzésben nem volt részük gyermekkorukban. Egy eladósodott nemzet lettünk. A szülők 99%-a nem tanítja meg – mert nem is tudja, hogy hogyan tanítsa meg – gyermekét a helyes pénzkezelésre. Ezért a gyerekek semmilyen pénzügyi felkészítést sem kapnak. Belenézek a könyvbe>>

Jelenleg a két pénzügyi nevelő eszközt az
elköltésre szánt zsebpénz és a
bankszámlanyitás jelentik.

A legtöbb szülő ezt a két legelavultabb és a mai világban már nem működő pénzügyi nevelési módszert alkalmazza. A legnagyobb probléma ezzel a két módszerrel az, hogy a gyermek ebből semmit sem tanul.

Miről szól a Te is lehetsz milliomos
című könyv CD-vel?

A Te is lehetsz milliomos című könyv CD-vel egy komplett pénzügyi tudástár, könnyed, tini nyelven megírva, amely segítségével gyermeked örömét leli majd az ilyen száraz témának, mint a pénzügyeknek a megismerésében.

Kinek szól a Te is lehetsz milliomos című könyv CD-vel?

  • Azoknak a tinédzsereknek, akik az iskolában semmilyen pénzügyi képzést nem kapnak.
  • Azoknak a tinédzsereknek, akik pénzügyi képzése nem nyújt segítséget a minden napokban hozott jó pénzügyi döntésekhez és a vagyonépítéshez.
  • Olyan kis tinédzsereknek, akik még csak 12 évesek, de már érdekli őket a pénz.
  • Azoknak, akik nem szeretnek olvasni. A könyv sztorikkal, humorral és párbeszédes történetek segítségével mutatja be a pénzügyi alapokat, hogy mindazok számára élmény legyen a tanulás, akik nehezebben olvasnak, vagy akiket egyáltalán nem vonzanak a pénzügyek.
  • Azoknak, akik szeretnek olvasni.

Már CSAK a CD meghallgatása is óriási lépést jelent, mivel a rajta lévő sztorik felkeltik az érdeklődést a pénzügyek iránt (felnőtteknek is tele izgalmas tanulsággal) és kedvet csinál a könyv elolvasásához!

Belenézek a könyvbe>>

Mit tartalmaz a könyv?

Ebben a könyvben 20 fejezetre bontva megtalálsz mindent pénzügyi alapismeretet, ami fontos a hétköznapi pénzügyi döntésekhez és a helyes pénzgazdálkodás kialakításához. Ez a könyv olyan lesz gyermekednek, mint egy sorsfordító üzenet, amely az évek során elkíséri és segítségére lesz az első milliójának megteremtésében.

Ne feledd!

Tekintve, hogy ahhoz, hogy gyermeked megállja a helyét a mai korban, tudatos pénzügyi oktatásra van szüksége. Az iskolában nincs pénzügyi oktatás, ezért ezt a tapasztalatot és tudást csak a Te segítségeddel és támogatásoddal tanulhatja meg.

A Te is lehetsz milliomos könyv azoknak a
14-23 éves korú tinédzsereknek és fiataloknak szól,
akiknek szülei

  • fontosnak tartják gyermekük pénzügyi képzését
  • szeretnének helyes pénzügyi alapokat okító könyvet adni gyermekük kezébe (VÉGRE itt van az első ifjúságnak szóló pénzügyi oktató anyag Magyarországon!)
  • felismerték a korai pénzügyi képzés fontosságát, és szeretnének segítséget nyújtani gyermeküknek az első milliójuk megteremtéséhez, és ezzel a biztos pénzügyi alapok letételéhez.

Neveljünk milliomos tinédzsereket!
Tartozzon a TE gyermeked is közéjük!

Ezzel a befektetéssel magadnak is nyugodtabb jövőt és nyugdíjas kort teremtesz. Hiszen akármi is lesz gyermeked foglalkozása, Neked nem lesz gondod: mert gyermeked tud bánni majd a pénzzel. Ezt is vedd figyelembe, amikor úgy döntesz: Belevágok!
Ne habozz, mert most még a piaci bevezetés áron veheted meg! Ilyen kedvező áron soha nem juthatsz majd hozzá később!

Belenézek a könyvbe>>

Hány éves kortól érdemes
tanítani a gyerekeket a pénzről?

A pszichológusok szerint a gyerekek már 4-14 éves kor között is nagyon sok döntést hoznak az életükről. Terveket szőnek és elképzelik, milyen lesz, amikor ők felnőttek lesznek. Ezért ha még 14 év alatti, de már érdeklődik a pénz iránt, akkor bátran vedd meg neki a könyvet, hogy minél előbb a megfelelő információkkal lásd el őt.

Válaszd ki melyik csomagot szeretnéd!

Fontos! Több könyv vásárlása esetén egyre nagyobb kedvezménnyel jutsz hozzá ehhez az egyedülálló kiadványhoz!

A) Te is lehetsz milliomos ALAP CSOMAG te_is_lehetsz_milliomos_latvanyterv1) Te is lehetsz Milliomos könyv+ CD 120 oldalas könyv + CD 30 perc hanganyaggal Az igazság, amit minden fiatalnak tudnia kellene a pénzről

Miről szól a Te is lehetsz Milliomos könyv CD-vel?

A Te is lehetsz Milliomos könyv tinédzsereknek szól 14 éves kortól. A könyvhöz egy CD is tartozik, amely a 14-23 éves fiataloknak szól és történetek és példák segítségével segít megérteni a pénz mivoltát és a helyes pénzkezelést. Magyarországon ez az ELSŐ tiniknek szóló pénzügyi oktatóanyag, trendi TINI nyelven!

A) Rendeld meg a Te is lehetsz milliomos
ALAP csomagot,

csupán  3990 forintért!

(A szállítási költséget az ár már tartalmazza.)

B) Te is lehetsz milliomos TURBÓ CSOMAG 

1) Te is lehetsz Milliomos könyv + CD
120 oldalas könyv + CD 30 perc hanganyaggal
Az igazság, amit minden fiatalnak tudnia kellene a pénzről
+
2) Az első millió társasjáték

Ez egy olyan társasjáték, amely NEM az elavult pénzügyi tudást közvetíti. A társasjátékhoz weben elérhető OKTATÓVIDEÓKAT is kapsz, így nem hagyunk egyedül.

B) Rendeld meg a Te is lehetsz milliomos TURBÓ csomagot, mert most 32 990 forint értéket kapsz
csupán 23 990 forintért!

(A szállítási költséget az ár már tartalmazza.)

Mi az Az első millió társasjáték?

Ez egy olyan társasjáték, amely NEM az elavult pénzügyi tudást közvetíti.
A társasjátékhoz weben elérhető OKTATÓVIDEÓKAT is kapsz, így nem hagyunk egyedül.

Mit tanít ez a társasjáték?

Az első millió pénzügyi társasjátékban a cél egy olyan szemléletmód és tudás elsajátítása, amely alkalmazásával gyermeked és saját magad jobb jövőjét alapozod meg. Ezzel a gondolkodásmóddal megteremtheti magának mindazt az életben, amire vágyik. A pénz nem lesz akadály többet.

Személyes átvételre van lehetőség!

Ha személyesen szeretnéd átvenni a könyvet, akkor szeretettel várunk bemutató termünkben: XV. kerület, Wesselényi utca 35. MONTEL irodaházban ( Wesselényi utca és Őrjárat utca sarka). Kérlek, ha a személyes átvételt választod, akkor ezt írd be a Megjegyzés rovatba!

Mi történik, miután rákattintottál a
“Megrendel” gombra, és elküldted a megrendelést?

Pár percen belül kapsz egy megrendelést visszaigazoló üzenetet az általad megadott e-mail címre.

Mikortól lehet átvenni a könyvet és
mikor történik a könyvek kiszállítása?

FONTOS! A Megjegyzés rovatba kérlek, tüntesd fel, mikorra kéred a szállítást vagy ha úgy döntesz, hogy személyesen szeretnéd átvenni a könyvet!

A kiszállítást hétköznapokon a GLS futárszolgálat végzi, ezért fontos, hogy olyan címet adj meg, amelyen át tudják venni a csomagodat!

“Helyes pénzügyi szemléletmód”
GARANCIA egy nem mindennapi garancia

Ha gyermekednek nem változik meg alapvetően a pénzügyi gondolkodásmódja, vagyis még mindig azt hiszi majd, hogy sok pénze csak örökségből, jó állásából és gazdag férjből lehet, akkor kérlek küldd vissza a könyvet vagy a társasjátékot és mi visszafizetjük annak teljes árát.

A társasjátékhoz tartozó oktatóvideókhoz való hozzáférést pedig kérlek, tartsd meg hálánk jeléül BIZALMADÉRT, és mert adtál egy esélyt a Te is Lehetsz Milliomos könyvnek. Így minden kockázat a mienk! Te és gyermeked CSAK NYERHETTEK! Köszönjük, hogy foglalkozol gyermeked pénzügyi nevelésével.

A Te is lehetsz milliomos könyv CD-vel és Az első millió társasjáték NEM egy hétköznapi társasjáték, hanem OKTATÓVIDEÓKKAL együtt egy komplett tudásanyag, amellyel megalapozhatod gyermeked JOBB JÖVŐJÉT. Képzeld csak el, mekkora előnyt fog ez jelenteni gyermekednek, mennyivel több pénze lesz így és mennyivel szebb élete?

FONTOS!

Kérlek, hogy a Megjegyzés rovatban tüntesd fel azt is, mikorra kéred a kiszállítást!

Külföldre is vállalunk szállítást. Szomszédos országokba a szállítási díj 12 EUR.

Az első millió, ahogy láttad, NEM egy hétköznapi könyv, hanem egy komplett tudásanyag, amellyel megalapozhatod gyermeked JOBB JÖVŐJÉT.

Képzeld csak el, mekkora előnyt fog ez jelenteni gyermekednek, mennyivel több pénze lesz így és mennyivel szebb élete?

Töltsd ki az űrlapot MOST!

Kérjük válassz egy terméket!
Egy kis türelmet kérnénk...

Külföldre is vállalunk szállítást, amely költsége a szomszédos országokba 12 EUR.
(Nem szomszédos országok esetén a szállítási költségről érdeklődj telefonon, hívj minket a + 36 (1) 414-3065 telefonszámon vagy írj nekünk emailt az info@maganpenzugyiakademia.hu e-mail címre!