+36 (1) 414-3065

Tőzsde Habbal tőzsdei oktatócsomag

Amit soha nem mondtak el a tőzsdéről,
pedig mindenkinek ezzel kellene kezdeni

tozsde_habbal_konyvTőzsde Habbal tőzsdei oktatócsomag 240 oldalas könyv + CD

kezdőknek és újrakezdőknek, azaz NEKED, mert a tőzsde MINDENKIT érint, akinek bármilyen pénzintézetben van a pénze, vagy aki maga akar pénzt keresni a tőzsdén!

MOST: 19 990 Ft

MPA_Birger_heti_piaci_elemzes_VIP_FB-01

BÓNUSZ:  hozzáférés a zártkörű VIP fórumhoz

A VIP fórumon Birger Schäfermeier piac elemzéseit olvashatod heti több alkalommal SŐT kérdezhetsz is!

Mi a szerepe a Te életedben a tőzsdének?

Rendeled meg a Tőzsde Habbal oktatócsomagot! Görgess le!
Válaszd az ARANY csomagot! – az éri meg a legjobban

Tudom, hogy szkeptikus vagy, ezért hadd kezdjem két egyszerű kérdéssel!

 

 • Szerencsejátéknak gondolod-e a tőzsdét?
 • A pénzedet tartod-e bankban, állampapírban, befektetéssel kombinált biztosításban, befektetési alapban, vagy egyéb pénzügyi termékben?

Egyet tudnod kell:

Minden pénzintézet tőzsdére viszi a pénzt. Tehát ha te azt gondolod, hogy szerencsejáték a tőzsde, de simán odaadod a pénzedet a pénzintézeteknek, akkor észrevétlenül egy ellentmondásba kerültél önmagaddal. Mert ha szerencsejátéknak tartod a tőzsdét, akkor miért rakod be a pénzed egy olyan helyre, ahol szerencsejátékot játszanak a pénzeddel.

Ha ezt eddig nem vetted észre nem a Te hibád.
És a legjobb helyen vagy, mert most ezeket az alapfogalmakat tisztázni tudjuk.

Igen sok problémát és összességében sok milliárd forint veszteséget hozott a mai generációknak az, hogy semmilyen pénzügyi képzésben nem volt részük gyermekkorukban. A tőzsdéről sem tanítottak Neked semmit és ezért könnyen meglehet, hogy nem találtad még meg a tőzsde megfelelő helyét a saját életedben.

A Tőzsde Habbal című könyvben megmutatom a tőzsde működésének a lényegét, a gazdaságban és Te életedben betöltött szerepét, valamint azt, hogy hogyan lehet a tőzsdén pénzt csinálni és milyen gondolkodásmóddal tudod a saját magad javára fordítani a tőzsdét.

A Tőzsde Habbal oktatócsomag egyik különlegessége, hogy világhírű tőzsdei szakemberek szólalnak meg benne.

Belenézek a könyvbe>>

Hogyan hozhat Neked pénzt a tőzsde?

Rendeled meg a Tőzsde Habbal oktatócsomagot! Görgess le!
Válaszd az ARANY csomagot! – az éri meg a legjobban

Miről szól a Tőzsde Habbal oktatócsomag?

Célom, hogy visszaadjam a tőzsde gazdaságban betöltött méltó helyét, hogy ne mumusként nézzenek rá az emberek, de ne is minden kockázatkezelés nélkül kezdjenek bele. Mindig vonzott a tőzsde világa, bár nincs még egy olyan pénzügyi terület, amelyről ennyi ellentmondásos történet kering. Szerettem volna tudni az igazságot.


Ezen megmagyarázhatatlan vonzalom miatt mélyebben is elkezdtem foglalkozni a tőzsdével. Megszállottan kerestem a választ arra, hogy hogyan kell tőzsdézni. Olyan választ kerestem, amit egy hétköznapi ember is megért. Eközben magam is tőzsdéztem a magyar és nemzetközi piacon egyaránt, amely során kerestem néhány millió forintot. Több tőzsdeoktatóval dolgoztam együtt, és kapcsolatba kerültem a leghitelesebb tőzsdei szakemberekkel, köztük Szalay-Berzeviczy Attilával, aki 4 évig volt a magyar tőzsde vezetője. A megszerzett tudást sok ezer emberrel osztottam meg tőzsdetáborokban, konferenciákon, oktatóanyagainkban.


Lenyűgöző, szemet felnyitó… sőt, esetenként és egyeseket talán dühítő anyag, de az az egy biztos, hogy csöppet sem érdektelen. Nem fogod többé ugyanúgy látni sem az életedet, sem a pénzügyeidet – és ez számodra egy kedvező fordulatot jelent. Felrázó oktatócsomag. Olvasmányos, aktuális és hatásos.

Most végre megtudhatod, mi a sikeres tőzsdézés titka,
és hogy Te hogyan csinálhatsz pénzt a tőzsdén!

Kinek szól a Tőzsde Habbal könyv + CD?

 • Azoknak, akik az iskolában semmilyen pénzügyi képzést nem kaptak, így a tőzsdét sem ismerik.
 • Azoknak, akik végeztek már tőzsdetábort, de nem tudták készpénzre váltani az ott szerzett ismereteket.
 • Azoknak, akik szeretnének pénzt csinálni a tőzsdén.
 • Azoknak, akiket mindig is vonzott a tőzsde, de nem tudtak még közelebb kerülni hozzá.
 • Azoknak, akik szeretnék, ha Magyarország gazdaságilag fejlett lenne – mert minden fejlett országnak fejlett tőzsdéje van, és fordítva: a fejletlen országoknak, vagy a sötét diktatúráknak nincs, vagy igen fejletlen a tőzsdéje van.

Már CSAK a CD meghallgatása is óriási lépést jelent, mivel a rajta lévő beszélgetések alapvetően fontos, a mindennapi életbe azonnal használatba ültethető információkat is tartalmaznak és felkeltik az érdeklődést a tőzsde iránt (mindenkinek tele izgalmas tanulsággal) és kedvet csinál a könyv elolvasásához!


Belenézek a könyvbe>>

A Tőzsde Habbal oktatócsomag egyik különlegessége, hogy világhírű tőzsdei szakemberek szólalnak meg benne.

Mit tartalmaz a Tőzsde Habbal oktatócsomag?

 • 240 oldalas könyv – benne interjú Birger Schäfermeier mester tréderrel saját kereskedési rendszerének titkairól, amellyel számos élő kereskedési versenyen ért el kiemelkedő eredményt. 2007-ben German Traders Award díjjal tüntették ki. Ma már saját vagyona mellett több ember vagyonát is kezeli.
 • 1 db CD értékes hanganyagokkal és interjúkkal: – Szalay-Berzeviczy Attila, a magyar tőzsde volt vezetője beszél a tőzsde szerepéről az egyén és a gazdaság életében, és az öngondoskodás kritikus fontosságáról mai világunkban, melynek egyik eszköze lehet a tőzsde

Balázs Szilárd, tőzsdeoktató, a 2013-as párizsi tréder verseny győztese beszél az általa működtetett kereskedési rendszer alapjairól

Csanádi Csaba a kezdő tőzsdés nehézségeiről és dilemmáiról beszél, és arról, hogy hogyan győzte a kezdeti nehézségeket

Tudomásom szerint az a fajta gyakorlatias, könnyen érthető, mellébeszélés és ködös idegen szavak nélküli megközelítés a tőzsdéről és tőzsdén való kereskedésről, amelyet itt megosztok veled, kedves olvasó, eddig teljesen hiányzott a piacról.

9 ok, amiért mindenképpen érdemes elolvasnod a
Tőzsde Habbal könyvet és meghallgatnod a hozzá tartozó CD-t

 #1 Akár kezdő vagy, aki még nem hallott a tőzsdéről, akár már végeztél tőzsdei képzést, a könyv és a CD nélkülözhetetlen útmutató a pénzügyi döntéseidhez, mert az alapoktól kezdve egészen a szuper haladó szintig lépésről lépésre mutatja meg mi a tőzsde, hogyan működik, és hogyan tudsz pénzt keresni a tőzsdén akár magad is.

#2 Ha részt vettél már bármilyen tőzsdei képzésen, most végre kivilágosodik számodra, hogy miért akadtál el, miért nem tudtál továbblépni, és miért nem sikerült eddig készpénzre váltanod a tudásod. Fel fogsz lélegezni, amikor tisztán érteni fogod végre, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy végre pénzt tudj csinálni a tőzsdén, mert olyan információk birtokába jutsz, amellyel végre készpénzre válthatod eddig megszerzett tudásod, hiszen a középhaladó és haladó ismeretek mellett megszólal a könyvben Birger Schäfermeier is, aki egy olyan rendszert fejlesztett ki működő stratégiákkal, amely másolható, és amely sok pénzt termel annak, aki alkalmazza.

# 3 Ha még nem vettél részt semmilyen tőzsdei képzésen és nem is akarsz részt venni, akkor is fontos útmutató neked ez az oktatócsomag. Ugyanis fontos szempontokat ad ahhoz, hogy mit kell kérdezned, és mit kell megvizsgálnod ahhoz, hogy melyik pénzintézetbe érdemes beraknod a pénzed. Érdemes-e robotkereskedésbe beszállni? Mit vizsgálj meg, milyen kérdéseket tegyél fel, mi alapján dönts. Ezért is éri meg ez az oktatócsomag a sokszorosát, mert többé nem lehet majd rászedni téged.

# 4 A Tőzsde Habbal egy vadonatúj tartalom, amely kiegészíti a tőzsdei képzéseket bárhol is végezted azt el, valamint a Tőzsde Start oktatócsomag nélkülözhetetlen kiegészítője is.

#5 A könyv és a CD útmutatást ad számodra pénzügyi döntéseidhez és nem igényel előzetes tőzsdei tanulmányokat, ezért bármiféle előzetes pénzügyi képzettség nélkül is könnyedén értelmezhető lesz számodra.

#6 A könyv nem bonyolult pénzügyi szaknyelven van megírva, hanem olyan egyszerű nyelvezettel, tele példával és sztorikkal, amelyet még egy 10 éves is könnyen megért.

#7 Ez a könyv és a hozzátartozó hanganyag nem könyvekből összeollózott szöveg, hanem olyan szakértők tapasztalat gyűjteménye, akik a gyakorlatból ismerik a tőzsdézést, és most saját sok éves tapasztalatukat és tudásukat osszák meg veled.

#8 Mivel könnyen olvasható, ezért elolvasása és a hanganyagok meghallgatása nem vesz igénybe hosszú időt. Már csak a CD meghallgatása is óriási előrelépést fog jelenteni pénzügyi döntéseidben 2014-ben.

#9 Ezt a könyvet akár 10+ éves gyermekednek is odaadhatod, mert olyan szájbarágósan és egyszerű nyelvezettel van elmesélve a pénzügy, mint ahogy Öveges professzor a fizikát magyarázta. Egy olyan kézzelfogható és könnyen érthető segítségét kapsz a kezedbe, ami nem csak a tőzsdei döntéseidben, de minden pénzügyi döntéshez útmutatót ad.

Ezért írtam hát meg ezt a könyvet, hogy lerántsam a leplet a tőzsdét övező tévhitekről, és ködösítés nélkül, egyszerű nyelvezettel, szemléletes példákon keresztül osszam meg azokat az alapismereteket, amelyeket meggyőződésem, hogy minden embernek tudnia kellene, éppúgy, mint a négy alapműveletet matematikából. Ez a tudás csak azért nem mindenkié még, mert nem tanítják az iskolában. Pedig az alapok oly egyszerűek, akár egy rántás elkészítése.

 

Képes-e bárki megtanulni tőzsdézni?

Sokan gondolják különböző okok miatt, hogy a tőzsdén való kereskedés valami bonyolult, úri huncutság, és különleges képzettséget igénylő dolog. Legjobb bizonyíték ennek megcáfolására az a kísérlet, mely 1983 végén – 1984 elején történt.

Az ismert történet szerint Richard J. Dennis és William Eckhardt két sikeres tőzsdei kereskedő 1983-ban fogadást kötöttek. Dennis arra fogadott, hogy be tudja bizonyítani, hogy bárki képes megtanulni a sikeres tőzsdei kereskedést, míg Eckhardt úgy gondolta, hogy nem. (Dennis annak idején 5000 dollárról indította számláját, amelyet 100 millió dollárra duzzasztott.) Elindították hát a kísérletet, amelyre első lépésként olyan embereket toboroztak, akik nem rendelkeztek semmilyen tőzsdei tapasztalattal. Dennis nem húzta az időt, összesen 14 napig képezte a szerencsés jelentkezőket. Annyira biztos volt igazában, hogy saját pénzéből éles számlákat nyitott a kísérletben résztvevőknek, akik így valódi pénzzel kezdték el tőzsdei kereskedéseiket az alapján, amit Dennis tanított nekik.

A kísérletet 5 év múlva fejezték be, és a kísérleti alanyok összesen
175 millió dollár profitot értek el.

A híres fogadás neve “Teknőc kereskedők” (turtle traders) néven terjedt el, mert Dennis teknőcöknek nevezte el a kísérletben résztvevőket, ezzel utalva arra, hogy olyan gyorsan és hatékonyan képes tőzsdei kereskedőket nevelni, mint ahogyan az ifjonc teknőcök nőnek egy teknőc farmon.

Az igaz történet 3 legnagyobb tanulsága:

 • Akkor tud valaki nyereségesen kereskedni a tőzsdén, ha van egy kereskedési rendszere.
 • Viszonylag gyorsan és egyszerűen, szinte bárki el tudja sajátítani egy sikeres tőzsdei kereskedési rendszer alapjait.
 • Egyetlen módon lehetsz sikeres a tőzsdén: ha képzed magad.

Miért van az, hogy sokan lelkesen vágnak
bele a tőzsdézés megtanulásába,
de csak igen kevesen érnek célba?

Hangsúlyozom, hogy ne csak néhány szabály alapján kereskedj, mint a legtöbb olyan kereskedő, aki már a komoly veszteségei miatt rájött, hogy valami szabályrendszerre azért szükség van, és néhányat elkezdett alkalmazni azok közül, amiket a legjobbnak talált. Az ilyen tőzsdézők bizonyos belépési szignálokra gyakorlatilag akkor lépnek piacra, amikor éppen ráérnek, vagy fűti őket a kereskedési láz. Ők nem tudatosan kiválasztott termékkel kereskednek, hanem azzal, ami éppen akkor a legszimpatikusabb nekik. Ez a tőzsdei kereskedés így semmiképpen nem áll össze rendszerré, és nemcsak, hogy nem megtanulható és nem következetes, de egy teljesen véletlenszerű, össze – vissza kereskedést eredményez.

Azt is hiányosan…

Miért fontos megtalálnod a tőzsde helyét az életedben?

Rendeled meg a Tőzsde Habbal oktatócsomagot! Görgess le!
Válaszd az ARANY csomagot! – az éri meg a legjobban

Törj hát ki a tudatlanságból, és tudd meg, hogyan működik a tőzsde, és Te hogyan tudsz pénzt csinálni a tőzsdén!

Ezzel a befektetéssel magadnak is nyugodtabb jövőt és nyugdíjas kort teremtesz. Hiszen ezzel az ismeretanyaggal már jobb döntéseket hozol, így pénzügyeid is jobb irányba fordulnak. Ezt is vedd figyelembe, amikor úgy döntesz: Belevágok!

Ne habozz, mert most még piaci bevezetési áron veheted meg! Ilyen kedvező árat érdemes azonnal kihasználni.


Belenézek a könyvbe>>

Válaszd hát ki melyik csomagot kéred!

A) Tőzsde Habbal ALAP csomag

tozsde_habbal

1) Tőzsde Habbal oktatócsomag
240 oldalas könyv + CD világhírű tőzsdei szakértőkkel

+ Bónusz hozzáférés a VIP fórumhoz

A) Rendeld meg a Tőzsde Habbal ALAP
csomagot,
csupán 19 990 forintért!

 B) Tőzsde Habbal ARANY csomag

befektetes-tozsde-habbal-csomag1) Tőzsde Habbal oktatócsomag
240 oldalas könyv + CD világhírű tőzsdei szakértőkkel

+
2) Befektetés Habbal oktatócsomag
250 oldalas könyv + CD - 7 kalkulátorral

+ Bónusz hozzáférés a VIP fórumhoz

B) Rendeld meg a Tőzsde Habbal ARANY csomagot, csupán 28 990 forintért!

Kell ez Nekem?

Nézd meg mit mondtak azok, akik már kipróbálták!

"A téma érdekel, Volt komoly veszteségem brókeren keresztül. Igazából sohasem értettem, hogy reggelente mit hadar a fülembe telefonon. Eleinte komoly eredményeink voltak, de aztán január 15.-én a teljes pénzemet elveszítettük, tízmilliós befizetővé váltam.

Szerettem volna megérteni a tőzsde zsargont, és kiszámíthatóságot ezért elmentem előadásokra, tanfolyamra és elolvastam a "Tőzsde habbal" könyvet.
Jó könyv, átfogó ismereteket ad, anélkül, hogy rábeszélne bárkit is az önálló kereskedésre, és óvatosságra is int. Megéri a befektetést."

Tóth Béla

Külföldre is szállítunk, amely költsége a szomszédos országokba 12 EUR.
(Nem szomszédos országok esetén a szállítási költségről
érdeklődj az info@maganpenzugyiakademia.hu email címen!)

Személyes átvételre van lehetőség!

Ha személyesen szeretnéd átvenni az oktatócsomagot, akkor szeretettel várunk bemutató termünkben: XV. kerület, Wesselényi utca 35. MONTEL irodaházban ( Wesselényi utca és Őrjárat utca sarka). Kérlek, ha a személyes átvételt választod, akkor ezt írd be a Megjegyzés rovatba!

Mi történik, miután rákattintottál a “Megrendel” gombra,
és elküldted a megrendelést?

Pár percen belül kapsz egy megrendelést visszaigazoló üzenetet az általad megadott e-mail címre.

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?

A Tőzsde Habbal oktatócsomag átvételére a bemutatótermünkben lehetőség van!

FONTOS!

A Megjegyzés rovatba kérlek, tüntesd fel, mikorra kéred a szállítást, vagy ha úgy döntesz, hogy személyesen szeretnéd átvenni az oktatócsomagot! A kiszállítást hétköznapokon a GLS futárszolgálat végzi, ezért fontos, hogy olyan címet adj meg, amelyen át tudják venni a csomagodat! Magyarországi kiszállítás ingyenes! A csomag árakhoz nem jön hozzá szállítási költség!

Ha nem változik meg alapvetően a tőzsdéről alkotott gondolkodásmódod, vagyis még mindig azt hiszed, hogy a tőzsde szerencsejáték, és véletlenszerűen mozog, ott pénzt csinálni nem lehet, akkor kérlek küldd vissza az oktatócsomagot és mi visszafizetjük annak teljes árát.

Továbbá, ha nem kapod meg a pontos alapokat ahhoz, hogy hogyan kell elsajátítani a tőzsdézést (persze a könyv hatására dönthetsz úgy, hogy nem akarod mélyebben megtanulni azt) akkor kérlek, írj egy e-mailt Nekünk az info@maganpenzugyiakademia.hu címre, és mi visszafizetjük az általad rendelt termék árát. Ez a garancia 60 napra szól. Így minden kockázat a mienk, TE CSAK NYERHETSZ!

CSAK NYERHETSZ! Köszönjük, hogy foglalkozol saját pénzügyi képzéseddel és ezzel hozzájárulsz egy jobban élhető és boldogabb Magyarország felépítéséhez.
A Tőzsde Habbal könyv CD-vel egy komplett tudásanyag, amellyel megalapozhatod JOBB JÖVŐDET.

A Tőzsde Habbal, ahogy láttad, NEM egy hétköznapi oktatócsomag, hanem egy komplett tudásanyag, amellyel megalapozhatod a JOBB JÖVŐDET.

Képzeld csak el, mekkora előnyt fog ez jelenteni Neked, mennyivel több pénzed lesz így és mennyivel szebb életed?

Töltsd ki az űrlapot MOST!

Kérjük válassz egy terméket!
Egy kis türelmet kérnénk...

Külföldre is vállalunk szállítást, amely költsége a szomszédos országokba 12 EUR.
(Nem szomszédos országok esetén a szállítási költségről érdeklődj telefonon, hívj minket a + 36 (1) 414-3065 telefonszámon vagy írj nekünk emailt az info@maganpenzugyiakademia.hu e-mail címre!