logo-tradac

*** Tőzsde COMFORT a tőzsdei képzés Harvardja****

Tisztítsd ki a zavaros adathalmazt a fejedben, váltsd le az ad hoc jellegű kereskedést egy profi által kidolgozott kulcsrakész sémára!

Tőzsde COMFORT 5 napos szeminárium Birger Schäfermeierrel

- profitábilis tőzsdei tudás kezdőknek és újrakezdőknek -

A tanfolyam időpontja: 2018. március 5-9.
reggel 9:00-17:00
Kérdésed van?  Hívj minket most! Tel +36 1 4143065

Nézd meg mit mondtak azok, akik már részt vettek!

Tanuld a tőzsdézést profitól!

A Tőzsde COMFORT tanfolyam időpontja: 2017. november 6-10-ig, amely
MINDEN percét Birger Schäfermeier tartja!

Használd hát ki ezt a lehetőséget, mert  lehet, hogy ez az utolsó alkalom, amikor személyesen
Birger tartja
MINDEN percét a Tőzsde COMFORT képzésnek!
MOST kapod a LEGNAGYOBB értéket a pénzedért!


Lehet, hogy szkeptikus vagy ezért ezt olvasd el először!

Birger Schäfermeier a tőzsdei kereskedésből él. Saját rendszerének kidolgozása és tesztelése 9 évig tartott.  Az elmúlt 16 évben a 9 év alatt létrehozott módszerét alkalmazza nap, mint nap tőzsdei kereskedésében.

Mit jelent ez számodra?

Hát azt, hogy nem kell Neked hosszú éveket töltened stratégiák kitalálásával és tesztelésével, mert itt van egy módszer, ami MŰKÖDIK, és ami MEGTANULHATÓ mindenki számára, és amit csak le kell MÁSOLNOD!

A Tőzsde COMFORT 5 napos szeminárium során Birger Schäfermeier által kifejlesztett, könnyen használható és nyereséget hozó kereskedési eszközöket ismer majd meg és tanulja meg azt alkalmazni. Ezen oktatási program olyan széleskörű, hogy már azt követően lehetősége nyílik arra, hogy kereskedéseivel egy havi kiegészítő bevételre tegyen szert.

A sikeres kereskedésnek elengedhetetlen feltétele a helyes előkészületek elvégzése (amelyeket csak kevesen csinálnak és ezért már itt elbuknak), de Te a Tőzsde  COMFORT 5 napos szeminárium során elsajátítod, hogy hogyan kell egy egyszerű rutinnal, terv szerint haladni és önállóan jó döntéseket hozni a kereskedéseivel kapcsolatban.

Az 5 nap során elkészítheted a saját kereskedési tervét, amely alapján tudatosan tudod kiépíteni a napi kereskedési rutinját, továbbá kiválasztani a célodnak megfelelő és a személyiségeddel összhangban lévő kereskedési stratégiákat.

A szemináriumon az elmélet mellett mindennap a gyakorlati megvalósítására összpontosít Birger Schäfermeier, azaz az elméletet saját valós számlán történő kereskedéssekkel mutatja be és magyarázza el részletesen minden stratégiáját.

Ily módon  az 5 nap után pontosan érteni fogod a piacokon uralkodó szabályokat, illetve képes leszel megkülönböztetni a mérvadó piaci mozgásokat a kisebb jelentőségű kilengésektől, ezáltal jobb kereskedési döntéseket tud majd hozni és számos buktatót is elkerül majd, amelybe a legtöbb kereskedő beleesik.

Birger Schäfermeier megtanítja észrevenni a legjobb piaci beszállókat, felismerni a helyes célárakat és egyszerű eszközökkel, érzelmeket kizárva, optimálisan meghatározni pozíciózárási pontokat. A kereskedések pontos dokumentációja Birger Schäfermeier által kifejlesztett Kereskedés Naplóban történik majd.

Az 5 napot követően természetesen tisztában leszel a legfontosabb kereskedési instrumentumokkal és azzal is, hogy melyik bróker és melyik kereskedési platform felel meg leginkább az igényeidnek.

Miért  tőzsde "Harvardja" Birger Schäfermeier képzése?

Birger Schäfermeier 16 éve kezdett el nyereségesen kereskedni, amely megelőző 9 évben folyamatosan tesztelte stratégiáit, építette és alakította tőzsdei kereskedési rendszerét.  Az elmúlt 16 évben néhány ezer eurós számláról indulva építette fel a mára 1 millió eurós számláját.

Ez két dolgot jelent a számodra:

1) Tudja a kis számlával hogyan kell elindulni és naggyá tenni azt.

2) Olyan kulcsrakész rendszert kapsz a kezedbe, amelyet csak le kell másolnod. Nem kell ezt szégyellni, mert ő is pont ezt akarja..., hogy lemásold. Nem akarja magával vinni majd a sírba azt az igen sikeres módszert, amelyet kifejlesztett.  Meg akarja osztani veled.

A fentiek miatt, ha megtanulod és alkalmazod a kereskedési rendszerét, akkor a tanfolyamot követő pár hónapon (egy éven belül) belül már profitábilisan fogsz kereskedni és így vissza tudod hozni a tudásodba fektetett befektetés árát. Pont, mint a Harvardon.

Mindenki tudja, hogy aki a Harvardot végzi annak már a kezdő keresete is magasabb, mint más egyetemen végzett társaié. Igaz, hogy a Harvard nem a legolcsóbb, de az egyik legjobb egyetem, és aki befekteti a magas tandíjat a tudásába, az sokkal magasabb kezdő fizetéssel kezdheti pályafutását és anyagilag sokkal előrébb tart majd pár év múlva más egyetemeken végzett társaihoz viszonyítva.

Na ez a tőzsdei képzés esetében még inkább így van, hiszen nem sok olyan tőzsdei képzést találsz Magyarországon, amely ilyen színvonalat képvisel, amelyik egy működő kulcsrakész rendszert ad a kezedbe, amellyel a képzés után pár hónap múlva kiegészítő kereseted lehet már, és ahol éles számlán történik az elmélet bemutatása. Ez egyben a bizonyíték is arra, hogy EZ MŰKÖDIK!

Te pedig olyan tanfolyamon akarsz tanulni, amely azonnal gyakorlatba ültethető tudást ad, nem pedig csak elméletet, amely alapján Neked kell kitalálnod mindet, de mindent, tesztelned a stratégiákat, amely sok-sok évedbe telik majd.

A legjobb az egészben, hogy aki akarja megtanulhatja, vagyis   

 • NEM KELL hozzá különleges pénzügyi előképzettség
 • NEM KELL, hogy különleges képességekkel legyél megáldva
 • NEM KELL, hogy nagy tőzsdei tapasztalatod legyen
 • NEM KELL rengeteg pénz hozzá
 • NEM KELL speciális szoftver hozzá

 

Mi a bizonyíték arra, hogy Birger Schäfermeier  által létrehozott kereskedési rendszer működik?

Birger minden tanfolyamán, szemináriumán és a napi gyakorisággal tartott tőzsdeklubjain élőben kereskedik saját számláján.  Sok emberben merül fel a kérdés, hogy ha sok képzést tart, akkor mikor kereskedik?

A válasz erre, hogy a képzésein is kereskedik. Tehát nem hagy ki napot, azért mert képzést tart.

Birgernek ugyanis egy kidolgozott napirendje van, és az éppen adódó piaci helyzettől függően kereskedik a tesztelt  stratégiáival az aktuális hallgatósága előtt.  Ez azt is jelenti számodra, hogy képzésein, és így a Tőzsde Comfort szemináriumon is betekintést enged életébe, és legnagyobb titkaiba.

Ismersz hatékonyabb és értékesebb képzést, mint, amikor egy profi mellett ülhetsz és nézheted mit csinál, hallgathatod magyarázatát és tanításait, és még kérdezhetsz is tőle?  Mert én nem tudok ennél jobbat.

Azok, akik részt vesznek a Tőzsde Comfort 5 napos szemináriumon, és akik majd nap, mint nap rész vesznek a tőzsdeklubján (ami havonta összesen 99 euróba kerül) együtt léphetnek piacra vele, együtt menedzselhetik pozíciójukat, és együtt zárhatják pozíciójukat Birgerrel. Így hétről hétre, hónapról hónapra együtt csinálhatsz pénzt vele.

Milyen termékekkel kereskedik Birger Schäfermeier?

 Leginkább EURUSD, USDJPY, DAX német index, S&P500 amerikai index, BUND német kötvény termékekkel kereskedik. Azok, akik számára nem mond sokat, hogy hogyan lehet az EURUSD vagy USDJPY devizapárokkal kereskedni hadd mondjam el a lényeget.

Nap, mint nap rengeteg ember és cég váltja át saját országa pénzét egy másik pénznemre, például, amikor utaznak.  A legtöbb európai ország eurót (EUR) használ, míg Amerikában a dollárral fizetnek (USD). Tehát az amerikaiaknak euróra kell váltaniuk a pénzüket ha Európába mennek, vagy japán jenre (JPY) ha Japánba repülnek

Eddig minden világos, ugye?

A különböző pénznemek közötti átváltások a nap 24 órájában zajlanak a világon, naponta 2 trillió dollár értékben (igen trillió). A bankok, országok és nagy nemzetközi vállalatok ugyanis nagy mennyiségben váltanak pénzt napjában többször is.

Van itt valami, amit tudnod kell!

Azt tudjuk, hogy az árfolyamok folyamatosan mozognak fel- le, fel- le. Ezeket a mozgásokat kihasználva lehet a tőzsdén pénz csinálni, akár emelkedik az árfolyam, akár süllyed (igen, ezt még mindig sokan nem tudják, hogy akkor is lehet a tőzsdén pénzt csinálni, ha éppen csökken az árfolyam - ugye milyen jó hír ez?)

A múlt nyáron például a dollár gyengélkedett több más devizával szemben is. Aztán, amikor az olaj ára elkezdett zuhanni, a dollár nagy erősödésbe kezdett.  Azok a tőzsdei kereskedők, akik tudják az ilyen pillanatokban mit kell csinálni, vagyis hogyan kell egy ilyen trendet lekereskedni, MILLIÓKAT kerestek.

...és ez amire ki akartam itt lyukadni.

Mert valójában, mi is a tőzsdézéssel a legnagyobb probléma?

A legtöbb embernek, akik tőzsdéből akar pénzt csinálni, nincs egy kiforrott elképzelése, egy rendszere arról hogyan is csinálja azt. A legtöbben csak találomra adnak és vesznek minden koncepció nélkül, mert a megfelelő ismeretek és tudás hiányában bizonytalanok abban, hogyan is kellene kihasználni a piac adta lehetőségeket. Tetteiket nem a magabiztosság vezeti.  Persze a szerencse néha melléjük áll, és akkor csinálnak pénzt a tőzsdén, de azt időről időre visszaadják a piacnak...

...sőt annál többet is. Ezért van az, hogy a legtöbben hosszú távon veszítenek a tőzsdén. Mert ismeretek és tudás nélkül, találomra tőzsdéznek.

A Tőzsde COMFORT 5 napos szemináriumon azonban azt fogod megtapasztalni, hogy Birger minden egyes lépését és döntését a tudatosság és előre végig gondolt terv  vezérli.  Ez magabiztosságot sugároz, és a módszere magabiztosságot fog adni Neked is. Ezért az ő módszertanával és kereskedési filozófiájával folyamatosan és hosszú távon tudsz majd Te is pénzt csinálni. (nemcsak pillanatnyi lesz a siker!)

Mindegy tehát, hogy egy régi öreg motoros vagy-e a tőzsdén vagy egy teljesen friss kezdő

...mert a tőzsdén való pénzkereset azzal kezdődik, hogy legyen egy módszertan a kezedben egy rendszer, amellyel meg tudod állapítani az optimális belépési és kilépési pontokat, a megfelelő pozícióméretet, és amely megszünteti a félelmet és az aggodalmadat pénzed elvesztésétől.

Ha komolyan gondolod a tőzsdén való pénzkeresetet, akkor egy ilyen tesztelt, bejáratott és 16 éve bizonyítottan működő rendszerre van hát szükséged, annak érdekében hogy magabiztosan és sikeresen tudj kereskedni a tőzsdén.

Egyszerűen nincs más út, ha tőzsdei kereskedésből akarsz pénzt csinálni.

Punktum.

Kinek való a Tőzsde COMFORT 5 napos szeminárium?

 • Azoknak, akik most akarják elkezdeni megtanulni a tőzsdén való pénzcsinálást.
 • Azoknak, akik már elvégeztek egy vagy két tőzsdetanfolyamot, de még nem tudták készpénzre váltani az ott szerzett ismereteket.
 • Azoknak, akik szeretnének pénzt csinálni a tőzsdén.
 • Azoknak, akiket mindig is vonzott a tőzsde, de nem mertek még lépni.
 • Azoknak, akik csalódtak a tőzsdébe és veszítettek, mert ez valószínűleg azért következett be, mert nem volt még meg a megfelelő tudásuk.

 

Birger Schäfermeier 16 éve bizonyított módszerével nincs többé aggódás!

Amikor Birger 9 év munkája során tökéletesítette a saját rendszerét , minden megváltozott számára. Attól fogva folyamatosan épült a számlaegyenlege évről évre.

.. és ugyanez megtörténhet veled is, csak Neked nem kell beletenned azt a 9 év módszertan építési munkát. Neked csak le kell másolnod, és elsajátítanod, amit Birger csinál. Ennyi. Persze ehhez is kell idő, de nagyságrenddel kevesebb, mint amennyi időt ő beletett abba, hogy olyan életet élhessen, amire mindig is vágyott. Ennyit csak megér Neked is?!

Képzeld el egy percre, hogy egy filmcsillag vagy!

Egy sztár, akit az emberek szeretnek. Mindenki tisztelettel és szeretettel közelít feléd, az emberek kedvesek, és megértőek veled szemben és mindig mosolyognak Rád, amikor meglátnak.

Ha ez így lenne, akkor bármit kérhetnél bárkitől. Mindig magabiztos lennél, mert lassan hozzászoknál, hogy amit szeretnél azt mindig megkapod.

Nem lennének félelmeid, mert hozzászoknál, hogy a válasz mindig pozitív.

Most képzeld el ugyanezt a tőzsdei kereskedés esetén!

Hogyan éreznéd magad, ha olyan módszer lenne a kezedben, amellyel magabiztosan léphetnél piacra különböző piaci körülmények között, mert tudnád, (nem találgatnád és sejtenéd, hanem TUDNÁD) hogy a nyerési valószínűség nagyobb, mint  a vesztésé.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy soha nem lesz vesztes kereskedésed. Persze, hogy lesz, ez a tőzsdézés része.  Azonban összességében a nyereséged nagyobb lesz, mint a veszteséged, így hosszú távon folyamatosan nyersz! Ezért nem aggódsz majd!

Isten hozott a sikeres kereskedők világában!

Birger Schäfermeier rendszerével a Te világod is lehet!

  Most válassz!

Tőzsde COMFORT 5 napos képzés ALAP csomag
 • 5 napos szemináriumon való részvétel
 • Birger Schäfermeier kereskedési rendszerének részletes megismerése
 • demo vagy éles számládon együtt kereskedhetsz Birger Schäfermeierrel (ezáltal, ha van éles számlád vissza is térülhet a képzés díja)
 • TradeTracer 3 szoftver: Kockázatkezelő Kalkulátor, Kereskedési Napló, reggeli elemzés - Birger Schäfermeier által kifejlesztett, a kereskedési döntéseket biztonságossá tevő és meggyorsító szoftver
 • jegyzetfüzet, toll


Ára:
499 990 Ft

Megrendelem

Tőzsde COMFORT 5 napos képzés TURBÓ csomag
 • 5 napos szemináriumon való részvétel
 • Birger Schäfermeier kereskedési rendszerének részletes megismerése
 • demo vagy éles számládon együtt kereskedhetsz Birger Schäfermeierrel (ezáltal, ha van éles számlád vissza is térülhet a képzés díja)
 • TradeTracer 3 szoftver: Kockázatkezelő Kalkulátor, Kereskedési Napló, reggeli elemzés - Birger Schäfermeier által kifejlesztett, a kereskedési döntéseket biztonságossá tevő és meggyorsító szoftver
 • jegyzetfüzet, toll

Normál ár: 663 090 Ft
Ára:
577 990 Ft

Megrendelem

A Tőzsde COMFORT 5 napos szeminárium tananyaga

 • A kereskedő napi rutinja
 • Kereskedési törvények

   

  Elemzés

 • Grafikonok értelmezése/minták felismerése
 • Támaszok és ellenállások felismerése
 • Az ATR kiszámítása
 • Indikátorok kezelése
 • Piacközi elemzés (intermarket-analízis)

   

  Stratégiák:

 • Nyitószint stratégia
 • Kitörés a nyitó sávból stratégia
 • Trendkövető stratégiák
 • Momentum stratégia

   

  Menedzsment:

 • A pozíció méret kiszámítása
 • Scale Out
 • Kockázatkezelés
 • Kereskedés kis számlával
 • Kereskedési napló

   

  Piaci elemzések:

 • Risk Reward Ratio (hozam/kockázat arány)
 • Hogyan tehetek szert előnyre a piacokon?
 • A kitörések kereskedésének formái
 • A trenddel való kereskedés formái
 • Kockázatkezelés/Kockázati algoritmus
 • Kereskedések gyakorisága
 • Pozíciók felvétele (Entrys)
 • Visszatesztelések megértése (Retracements)
 • Kockázatkezelő rendszer
 • Egy rendszer szimulációja
 • A határidős- és a devizapiac különlegességei
 • Piramis építése (pozíció építés) a kereskedésben
 • A kereskedési mennyiség megértése (volume)
 • Inside Days

 

Most itt van a Te lehetőséged, amikor egy mester tréder, Birger Schäfermeier mutatja meg Neked az által kidolgozott stratégiákat és a tőzsdei rendszerét!

 

birger-schaefermeier2Birger nyereségesen kereskedik hallgatósága előtt és így elsősorban oktatási tevékenysége által vált ismertté egész Európában. Kereskedési stílusát Németországban, Franciaországban, Spanyolországban és számos más pénzügyi központban brókerek, befektetési tanácsadók és a kereskedés után érdeklődők tömegei igyekszenek elsajátítani.

Az általa használt sikeres kereskedési rendszerével számos élő kereskedési versenyen ért el kiemelkedő teljesítményeket és mutatta meg a világnak, hogy mitől sikeres egy valódi tőzsdei kereskedő.

2007-ben Schäfermeier megkapta a German Traders Award-ot. Ezzel a címmel Németországban a magán és hivatásos kereskedők kiemelkedő teljesítményét jutalmazzák. Ezen kiemelkedő szakmai teljesítmények lehetnek különleges szakpublikációk vagy könyvek, tudományos előadások vagy tanulmányi eredmények. Minden évben részt vesz a párizsi trader versenyen, ahol a versenyzők saját éles számlájukon kereskednek, és ahol minden évben előkelő helyen végez.


Miért van az, hogy sokan lelkesen vágnak bele a tőzsdézés megtanulásába, de csak igen kevesen érnek célba?

Ennek igen egyszerű oka az, hogy

1) általában a tőzsdei alaptanfolyamok nem elég hosszúak ahhoz az elemzés, a piacra lépés és a pozíciómenedzselés gyakorlati elsajátítására, csupán az alapok megismerésére szolgálnak.  De ha Te most élsz ezzel az exkluzív ajánlattal, (ami jó, ha egy évben egyszer van!) akkor nemcsak, hogy elsajátítasz több működő stratégiát, de azt gyakorlatba is tudod helyezni Birger mindennapi tőzsdeklubjain.

2) a legtöbb tőzsdei képzésen nem tanítanak kipróbált és bevált stratégiákat, csak a technikai elemzés alapjait mondják el. Ez olyan, mintha, amikor autóvezetést tanulnál, csak azt mondanák el, hogy hol van a fék, a kuplung stb., de nem tanítanák meg, hogy mikor és hogyan kell használni a féket és a kuplungot, és hogyan kell kormányozni az autót, akár a különböző időjárási viszonyok között... Birger által kidolgozott rendszere minden piaci környezetre megtanítja Neked, hogyan kereskedj.

3) az emberek nem elég fegyelmezettek, hogy betartsák akár egy olyan gyönyörűen letisztult kereskedési rendszer szabályait, amit Birger tanít. Birger oktatási rendszere erre is nyújt megoldást, amikor Birger saját maga ellenőrzi a kereskedéseidet és javítja ki a hibáidat! Ugye milyen nagyszerű?

Ragadd hát meg az alkalmat, amikor itt a lehetőséged arra, hogy a világ egyik legjobb tőzsdei kereskedőjével kereskedj együtt, aki saját éles számláján
mutatja be a stratégiáit.

Emlékszem, hogy annak idején 2008-ban, amikor elvégeztem egy tőzsde tanfolyamot, milyen elveszett voltam. Amikor otthon a chartokat néztem csak ültem próbáltam elemezni, de hiányzott valami. Valami, ami alapján a chartok bámulását követően tovább tudtam volna lépni.

Hiányzott egy rendszer, amely alapján megtalálom a belépést, a kilépést, kezelem a kockázatot, és hiányzott valaki... valaki, aki

bulletutat mutat nekem  a különböző piaci helyzetek felismeréséhez

bulleta kidolgozott stratégiákat ad a kezembe, amit csak gyakorlatba kell ültetnem

bulletmegmutatja, hogyan kezeljem a kockázatomat

bulletelmagyarázza, hogyan menedzseljem a pozíciómat.

bulletegy kész kereskedési napló mintát ad, amelybe belejegyezhetem a kereskedéseimet és amely révén felismerhetem a hibáimat

Ez most Neked mind itt van egy karnyújtásnyira

Nézz csak körbe! Magyarországon a legtöbb tőzsdetanfolyamon
1) NEM a saját éles számlájukon mutatják be a kereskedéseket az oktatók,
2) NEM kapod meg a bevált és működő stratégiák pontos receptjét,
3) NEM kapsz egy kulcsrakész, működő letisztult tőzsdei kereskedési rendszert, amelyet egyszerűen csak meg kell tanulnod és gyakorlatba kell helyezned.

Azonban a Birger Schäfermeier rendszerével ezt mind megkapod!
Kulcsrakész, letisztul tőzsdei rendszer, a stratégiák pontos receptjével. Semmit nem titkolunk el előled, hiszen éles kereskedési számlán mennek a kereskedések. Kell ennél több?

Mit mondanak azok, akik már kipróbálták?

"Köszönöm az érdekes oktatást. Pozitív meglepetéssel tapasztaltam, hogy milyen felkészülten és őszintén engednek betekintést a kereskedésekbe. Véleményem szerint nagyban különböztök az önmagukat kikiáltott tőzsdeguruktól, akik a „hogyan leszek gyorsan gazdag“-vonalon próbálnak oktatni. Kérem küldjétek el az említett PDF-dokumentációt a tanfolyamról!" Üdvözlettel: Krzysztof Sellner

Krzysztof Sellner

"Szeretném Neked megköszönni azt a sok tudást, tapasztalatot, megfigyelést, amit átadtál nekünk és a türelmedet, hogy újra és újra elmagyaráztad, amire kíváncsiak voltunk. Addig ismételted, amíg tényleg megtanultuk. Rendkívül érthető, világos volt minden magyarázatod. Én személy szerint nagyon sokat tanultam Tőled, sok minden letisztult és sokkal egyszerűbbé, nyugodtabbá vált számomra. Sokat profitáltam a Live Tradingroomból és a "műhelytitkokból", a gyakorlati tapasztalatokból, amiket megosztottál velünk. Nagyon örülök, hogy beneveztem a szemináriumra, maximálisan megérte az árát. Hálásan köszönöm."

B. Csilla

"Először is szeretném leszögezni, hogy teljesen kezdő vagyok ha a 3 hónapos demo gyakorlatomat vesszük alapul. Részt vettem a Webináriumi alapképzésen és most a Livetradingroomban próbálom fejleszteni, képezni magam. A webinarium meghallgatása után zsongott a fejem, annyit sem értettem mint előtte, hogy fogok én így élőben kereskedni! Túl szakszerű, túl gyors tempójú, túl sok szakszóval. A Livetradingroomtól már teljesen el is ment a kedvem. Minek? Úgy se fogok érteni semmit. Az első nap alig tudtam figyelni, elnézést a kifejezésért, de nagyon unalmasnak és feleslegesnek tartottam. Aztán megtörtént a csoda, úgy az 5. vagy a 6. nap után. Elkezdtem látni amit mondasz! A szakszavak is kellenek mert a platformon nem áll tolmács mellettem. Nagyon köszönöm még egyszer a lehetőséget!
Lenne egy ötletem. Egy nap mikor unalmas a piac, lehetne azt csinálni, hogy kinyitsz egy grafikont ami már megtörtént és mi kötünk képzeletben, utána megbeszéljük miért kellet volna short vagy long? Meg, hogy hol lenne jó a stop loss stb. Persze ez csak egy ötlet."

Matula Zita

"Mindenkinek ajánlom, akár kezdő akár haladó szinten szeretne foglalkozni a tőzsdék világával."

"... gyereknek és felnőttnek egyaránt ajánlom, mert ma nincs olyan ember a földön, akinek ne lenne erre szüksége."

"Ezt a profizmust csak élőben lehet átélni, ezért ez mindenkinek fontos, aki bármit is szeretne kezdeni a tőzsdén."

Azért jöttem el, hogy megnézhessem, hogy egy igazi profi hogyan tőzsdézik.

Igen, jól látod...

Nem a legolcsóbb, de a LEGJOBB tőzsdei képzés, amelyen megszerzett tudást alkalmazod, akkor egy éven belül megtérül a befektetett pénzed és a többi pénz, amelyet a megszerzett tudással csinálsz majd már a tiszta profitod lesz.

Olyan kivételes tudást kapsz, amellyel végre elkezdhetsz plusz bevételre szert tenni, és megteremtheted saját és családod biztonságának alapjait... elérheted amire mindig is vágytál.

Ez a befektetés sokkal jobban megéri, amit ha kihagysz és magad próbálkozol a tapasztalat szerint 99% a valószínűsége, hogy a kezdőtőkéd többszörösét a piacon hagyod (vagyis elveszted). Hozd hát meg az okos döntést, és ne a piacnak add a pénzed, hanem fektesd be olyan tudás megszerzésébe, amellyel hosszú távon magas profitot tudsz teremteni magadnak. 

A regisztráció hamarosan zárul!

 De tudod mit? Ennél sokkal többet is megér!

Tudod miért? 

Azért, mert azok a stratégiák, amiket a felvételből megtanulsz, és amelyek közül csak az egyikkel (a legegyszerűbbel) könnyen elérhetsz havi 300-400 euró (kb. 110 000 Ft) kiegészítő keresetet, ami egy évet számolva 1 323 000 Ft plusz bevételt jelent!

Igen, kell hozzá kezdőtőke is, de sokkal nagyobb probléma, ha elveszíted ezt az egyszeri lehetőséget és elszalasztod a piaci bevezetési árat!

Ne várj hát tovább! Most ez a 499 990 forint befektetéssel egy év alatt több, mint 1,3 millió forint plusz bevételt teremthetsz magadnak! Add meg az esélyt magadnak, hogy használni tudd ezt a kincset érő tudást!

Mi történik, miután rákattintottál a “Megrendelem” gombra, és elküldted a megrendelést?

 Pár percen belül kapsz egy megrendelést visszaigazoló üzenetet az általad megadott e-mail címre, amelyben benne lesznek az utalási adatok.

Bármilyen kérdés esetén írj nekünk az info@maganpenzugyiakademia.hu e-mail címre, vagy hívj minket a +36 (1) 414-3065-ös telefonszámon!

Kérlek, most töltsd ki az alábbi űrlapot!
Juss hozzá Te is ehhez az egyedülálló lehetőséghez!

Kérjük válassz egy terméket!
Egy kis türelmet kérnénk...

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, amikor egy értékes EXTRA BÓNUSSZAL jöhetsz el a Tőzsde COMFORT 5 napos szemináriumra ahol a legjobbtól tanulhasz. Ez olyan, mintha a Harvardra mennél... nem a legolcsóbb, de a LEGJOBB...ami után a többi tőzsdei tanfolyamot végzettnél magasan jobb erdménnyel  kereskedhetsz. Mert itt egy kulcsrakész kereskedési rendszert kapsz a kezedbe... nemcsak elmélet, hanem kemény gyakorlatot a kereskedésekre való felkészülés és végrehajtása során az 5 nap alatt.