logo-tradac

Ne bonyolítsd túl! Tőzsdézz pofonegyszerűen!

A TŐZSDE POFONEGYSZERŰEN  1. & 2. tőzsdei  oktatócsomaggal megismerheted a kereskedés legegyszerűbb technikáját,
amit végre készpénzre is válthatsz!

2016_07_tozsde_pofonegyszeruen_latvanytervek-04

Tőzsde Pofonegyszerűen 1.&2. oktatócsomag
- 2 db 150&160 oldalas könyv + 14 nap felvétel DVD -

Egyedülálló oktatócsomag, amellyel egy profi kereskedő, Birger Schäfermeier  14 kereskedési napját követheted nyomon!

Normál ár: 49 980 Ft
Most 28%-os  kedvezménnyel juthatsz hozzá!
Kedvezményes ár: 35 990 Ft

+
EXKLUZÍV BÓNUSZOK, ami a Tőzsde Pofonegyszerűen 1.&2. rész megrendeléséhez jár
40 000 forint értékben

1) Kereskedési napló MINTA  - értéke: 10 000 Ft
Ez nagy segítség lesz kereskedéseid naplózásában. Ha már kereskedsz, de nem naplózol még, akkor a siker érdekében azonnal el kell kezdened.

2) Stratégia TERVEZŐ - értéke: 15 000 Ft
Négy hónap alatt 34,3% profitot hozott Birger Schäfermeier egyik legegyszerűbb stratégiája,  amelyet most Neked is megtanítunk. Ezzel  egy olyan stratégiát kapsz a kezedbe minden részletével, amelyet az oktatócsomag ismereteinek elsajátítása közben te is begyakorolhatsz!

3) Trade menedzsment segítő KALKULÁTOR - értéke: 15 000 Ft
A Tőzsde pofonegyszerűen 1.&2. csomag mellé ingyen letöltheted a 15 000 forint értékű pozíció kezelő kalkulátort. Ez jelentősen megkönnyíti majd pozícióid menedzselését. Így biztonságot nyújt majd pozícióid megnyitásához és trade menedzsmenthez, és végre nem akadsz el rögtön a legelején.

Igen, ezt mind-mind megkapod, vagyis 89 980 Ft értéket kapsz  csupán 35 990 Ft-ért.


A Tőzsde Pofonegyszerűen 1.&2 oktatócsomag és a hozzá tartozó bónuszok tartalma:

 • 2 db 150&160 oldalas Tőzsde Pofonegyszerűen könyv 1. és 2. része, benne Birger Schäfermeier válogatott írásai és egy hosszú részlet a legújabb könyvéből most először magyarul!
 • 14 teljes kereskedési nap felvétele németül és magyarul, ami összesen 80 óra éles kereskedés (A 14 nap Livetradingroom piaci kommentárjainak felvételét az oktatócsomaghoz tartozó DVD tartalmazza, magyar fordítását pedig a könyvben találod meg. Így ha tudsz németül élvezheted az eredeti szöveget,  ha pedig nem tudsz, akkor mindent megtalálsz pontosan és könnyen követhetően leírva magyarul is! (instrumentumonként szétválasztva)
 • 3 exkluzív bónuszt, amely piacralépésedet, trade menedzsmentedet és naplózásodat segíti 40 000 Ft értékben

...ez a vadonatúj oktatócsomag az exkluzív bónuszokkal rengeteg fontos ismeretet, tartalmaz mindenről, amit tudnod kell ahhoz, hogy megalapozott alapismereted legyenek a tőzsdei pénzcsinálásról, és ahhoz, hogy továbbléphess a 2. szintre és jól felkészülten jöhess el a Tőzsde COMFORT 5 napos szemináriumra, ha úgy döntesz

 

FONTOS! Az ár/érték arány lenyűgöző.  Most a legjobbtól tanulhatsz, ami  a legköltséghatékonyabb út!

Hogy miért?

Azért mert egy 26 éves tapasztalattal rendelkező profi "kulcsrakész" működő rendszerének alapjait kapod a kezedbe, miközben a 14 nap élő kereskedés felvételén szemtanúja is lehetsz, hogyan csinálja. A több, mint 30%-ot hozó stratégiáját pedig  csak le kell másolnod, és begyakorolnod. Rendeld meg most, mert most kapod a pénzedért a legtöbbet!

 Szkeptikus vagy? Akkor feltétlenül olvasd el ezt az üzenetet!

 • IGEN, lehet a tőzsdén pénzt csinálni, DE csak tőzsdei tudással!
 • IGEN, vannak olyan emberek, akik a tőzsdézésből élnek.
 • IGEN, otthagyhatod a jelenlegi munkád, ha megtanulsz tőzsdézni.
 • IGEN, minden esélyed megvan arra, hogy Te is meg tudd tanulni. (lásd lent a híres kísérletet erről)
 • IGEN, ha ezt megtanulod 12-18 hónap múlva már jönnek az eredmények.
 • IGEN, a Tőzsde Pofonegyszerűen egy vadonatúj tőzsdei tudáscsomag, amihez hasonlót sehol sem találsz ma Magyarországon.

 Kukkants bele a könyvekbe!
A képre kattintva töltsd le 40-50 oldalas
ízelítőt a könyvekből!

2016_07_tozsde_pofonegyszeruen_1_3d2016_07_tozsde_pofonegyszeruen_2_3d 

Kinek való a Tőzsde Pofonegyszerűen  1.&2. oktatócsomag?

 • Azoknak, akik most akarják elkezdeni megtanulni a tőzsdén való pénzcsinálást.
 •  Azoknak, akik már elvégeztek egy vagy két tőzsdetanfolyamot, de még nem tudták készpénzre váltani az ott szerzett ismereteket.
 • Azoknak, akik szeretnének pénzt csinálni a tőzsdén.
 • Azoknak, akiket mindig is vonzott a tőzsde, de nem mertek még lépni.
 •  Azoknak, akik csalódtak a tőzsdébe és veszítettek, mert ez valószínűleg azért következett be, mert nem volt még meg a megfelelő tudásuk.
 • Azoknak, akik szeretnének sikeresebbek lenni a tőzsdén- IGEN, nekik feltétlenül el kell olvasniuk a könyveket!


A legjobb az egészben, hogy aki akarja megtanulhatja, vagyis

 • NEM KELL hozzá különleges pénzügyi előképzettség
 • NEM KELL, hogy különleges képességekkel legyél megáldva
 • NEM KELL, hogy nagy tőzsdei tapasztalatod legyen
 • NEM KELL rengeteg pénz hozzá
 • NEM KELL rengeteg idő hozzá
 • NEM KELL speciális szoftver hozzá

Képes-e bárki megtanulni a tőzsdézést?

Egy híres kísérlet eredménye az 1980-as évekből - avagy Richard J. Dennis és William Eckhardt híres fogadása.

Sokan gondolják különböző okok miatt, hogy a tőzsdén való kereskedés valami bonyolult, úri huncutság és különleges képzettséget igénylő dolog. Legjobb bizonyíték ennek megcáfolására az a kísérlet, mely 1983 végén - 1984 elején történt.

Richard J. Dennis és William Eckhardt két sikeres tőzsdei kereskedő 1983-ban fogadást kötöttek. Dennis arra fogadott, hogy be tudja bizonyítani, hogy bárki képes megtanulni a sikeres tőzsdei kereskedést, míg Eckhardt úgy gondolta, hogy nem. (Dennis annak idején 5000 dollárról indította számláját, amelyet 100 millió dollárra duzzasztott.) Elindították hát a kísérletet, amelyre első lépésként olyan embereket toboroztak, akik nem rendelkeztek semmilyen tőzsdei tapasztalattal. Dennis nem húzta az időt, összesen 14 napig képezte a szerencsés jelentkezőket. Annyira biztos volt igazában, hogy saját pénzéből éles számlákat nyitott a kísérletben résztvevőknek, akik így valódi pénzzel kezdték el tőzsdei kereskedéseiket az alapján, amit Dennis tanított nekik.

A kísérletet 5 év múlva fejezték be, és a kísérleti alanyok összesen 175 millió USD profitot értek el.

A híres fogadás neve "Teknőc kereskedők" (turtle traders) néven terjedt el, mert Dennis teknőcöknek nevezte el a kísérletben résztvevőket ezzel utalva arra, hogy olyan gyorsan és hatékonyan képes tőzsdei kereskedőket nevelni, mint ahogyan az ifjonc teknőcök nőnek egy teknőc farmon.

Az igaz történet 3 legnagyobb tanulsága:

Ez a kísérlet bebizonyította, hogy

 1. viszonylag gyorsan és egyszerűen, szinte bárki el tudja sajátítani a sikeres tőzsdei kereskedés alapjait.
 2. bizonyos, előre felállított és bizonyítottan működő szabályok betartásával milyen hatalmas eredményeket lehet elérni a tőzsdén.
 3. egyetlen módon lehetsz sikeres: ha képzed magad.

Tanulj Te is pofonegyszerűen tőzsdézni
egy igazi profitól!

...a fenti kísérlet óta eltelt 30 év, és most itt van a Te lehetőséged, amikor hasonlóan a fenti történethez a XXI. század világhírű tőzsdei kereskedője, egy mester tréder, Birger Schäfermeier tanítja meg Neked az általa kidolgozott stratégiákat és a tőzsdei rendszerét!

 

birger-schaefermeier2Birger Schäfermeiernak szenvedélye mind a tőzsdézés, mind a képzés. Szóval minden, ami tőzsde. Birger nyereségesen kereskedik hallgatósága előtt saját éles számláján. Ez a tény igen hitelesé teszi tanítványai előtt és kiemeli a többi tőzsde oktató közül.

Az általa használt sikeres kereskedési rendszerével számos élő kereskedési versenyen ért el kiemelkedő teljesítményeket és mutatta meg a világnak, hogy mitől sikeres egy valódi tőzsdei kereskedő.

2007-ben Schäfermeier megkapta a German Traders Award-ot. Ezzel a címmel Németországban a magán és hivatásos kereskedők kiemelkedő teljesítményét jutalmazzák. Ezen kiemelkedő szakmai teljesítmények lehetnek különleges szakpublikációk vagy könyvek, tudományos előadások vagy tanulmányi eredmények. Minden évben részt vesz a párizsi trader versenyen, ahol a versenyzők saját éles számlájukon kereskednek, és ahol minden évben előkelő helyen végez.

 

Miért van az, hogy sokan lelkesen
vágnak bele a tőzsdézés megtanulásába,
de csak igen kevesen érnek célba?

Ennek két igen egyszerű oka van:

Egyrészt általában a tőzsdei alaptanfolyamok nem adnak a kezedbe egy működő tőzsdei kereskedési rendszert, működő stratégiákkal.

Ez olyan, mintha az autóvezetési tanfolyamon csak bemutatnák az autót, és annak működését, de nem mondanák el, hogyan kell használni a kuplungot, mikor kell nyomni a gázpedált és hogyan kell kormányozni a különböző időjárási viszonyok között...

A Tőzsde Pofonegyszerűen oktatócsomag 1.&2. úgy állítottuk össze, hogy kezdőként megismered a tőzsdei kereskedés alapjait és haladóként pedig rá tudsz ébredni a hibáidra és sikeresebben tudod folytatni a kereskedést. Ha ez megvan, akkor továbbléphetsz a Tőzsde COMFORT - profitábilis tőzsdei tudás kezdőknek és újrakezdőknek 5 napos szemináriumra.

Másrészt a legtöbb ember nem elég fegyelmezett, hogy betartsa a legfontosabb szabályokat, főleg, ha rengeteg indikátort és egyéb dolgokat is figyelni kell.

A legtöbb sikertelen tőzsdei kereskedés
legnagyobb HIBÁJA, hogy...
(Vajon Te is elköveted?)

A legtöbb sikertelen tőzsdés legnagyobb hibája, hogy vagy semmilyen kereskedési rendszere nincsen, csak ad hoc lép piacra tisztán érzelmek alapján (esetleg magadra ismersz?), vagy egy nagyon bonyolult és komplex rendszert próbál működtetni statisztikák nélkül, a piacon való aktualitások hatására kialakult érzelmek alapján, azaz a félelmek és elvárások alapján, amit akármennyire is akarsz nem tudsz kizárni.

Birger az alapvető tőzsdei és kereskedési ismeretek mellett arra is megadja a választ a legújabb könyvében, hogy  mit lehet tenni az érzelmekkel.

Mert egy ilyen bizonytalan lábon álló, vagy  túl bonyolult, naplózást és statisztikákat, azaz adatvezérlést nélkülöző rendszer tényleg nem tud hosszú távon nyereséget termelni. Birger is elkövette ezeket a hibákat, amelyekről őszintén vall legújabb könyvben.

De nem adta fel.

6 év kellett ahhoz, hogy már ne bukjon a  tőzsdén, és utána még egy néhány év, hogy nyereséget is termeljen.

A nyereséget termelő rendszer titkának kutatása során jutott el Birger Schäfermeier arra a módszerre, amely során leegyszerűsítette és pofonegyszerűvé tette a tőzsdei kereskedés folyamatait, az egyébként tényleg bonyolult és kaotikus piacokon.
Ennek eredményeképpen egy olyan  kereskedési rendszert épített fel és egy olyan napi rutint alakított ki, amit mindenki könnyen le tud másolni és gyakorlatba tud ültetni.

...mert az ember ilyen. A bonyolult dolgok esetén sokszor elveszti a fonalat, de a rutinszerűen felépített folyamatokat, akár csukott szemmel is el tudja végezni, különösebb megerőltetés nélkül.

Ha megvan mit kell tenni,
akkor egyszerű és könnyű

Mint a kávéfőzés. A kávéfőzést is el lehet rontani, ha nem megfelelő sorrendben csinálod a lépéseket és nem megfelelő módon. Lehet nagyon egyszerűen és nagyon bonyolultan kávét főzni, és az eredmény mindig más lesz.

Emlékszem, hogy annak idején 2008-ban, amikor elvégeztem egy tőzsde tanfolyamot, milyen elveszett voltam. Amikor otthon a chartokat néztem és csak ültem próbáltam elemezni, de hiányzott valami. Valami, ami alapján a chartok bámulását követően tovább tudtam volna lépni.

...és pont ez hiányzott. Az hogy milyen lépéseket tegyek meg? Mi legyen az első, a második, a harmadik, és így tovább?

Hát ezért sikertelen az emberek többsége a tőzsdén vagy azért mert nem mer belevágni a tőzsdézésbe.

Mert nincs:

 • egy egyszerűen felépített napi rutinjuk,
 • nincsenek működő stratégiáik,
 • rutinszerűen elvégezhető piacra lépési rendszerük,
 • rutinszerűen elvégezhető kockázatkezelési rendszerük
 • rutinszerűen elvégezhető pozíciómenedzselési rendszerük
 • egy egyszerű naplózási módszerük
 • egy egyszerű rendszerük, amellyel statisztikát készíthetnek a kereskedéseikről.

Azonban a jó hír, hogy azokat a rutinokat, amelyekkel Birger Schäfermeier pofonegyszerűvé tette a tőzsdei kereskedést a vadonatúj Tőzsde Pofonegyszerűen 1.&2. oktatócsomaggal most Te is lemásolhatod és begyakorolhatod.

Ezért IGEN, Te is meg tudod tanulni.
IGEN, Te is meg tudod csinálni!

Ez azt jelenti, hogy akkor is érdemes megrendelned a Tőzsde Pofonegyszerűen 1.&2. biztos alapok oktatócsomagot, ha már foglalkozol a tőzsdével, vagy akkor is, ha nem akarsz a tőzsdével mélyebben foglalkozni, csak az alapokat akarod megtanulni és kipróbálni az egyik jól működő stratégiát, amihez pontos leírást és útmutatót kapsz a STRATÉGIA tervezővel és szenzációs segítéséget a Trade menedzsement segítő KALKULÁTORRAL.

Nézd meg mennyi mindent tartalmaz a
Tőzsde Pofonegyszerűen 1.&2. oktatócsomag! 

Tőzsde POFONEGYSZERŰEN
1. rész

2016_07_tozsde_pofonegyszeruen_latvanytervek-01A Tőzsde Pofonegyszerűen Piacelemzés és kockázatkezelés oktatócsomaggal:

 • megtanulod a tőzsdei chartok napról napra történő elemzési folyamatát egy profi 7 napját végigkísérve
 • tapasztalatot szerzel a DAX index, S&P500 index, BUND, Dow Jones, EURUSD, GBPUSD, arany, olaj elemzésében
 • olyan tudást szerzel, amellyel bármilyen tőzsdei chart elemzése gyerekjáték lesz számodra

Mit tartalmaz a Tőzsde Pofonegyszerűen
1. rész  oktatócsomag?

 • 150 oldalas Tőzsde Pofonegyszerűen  – Piacelemzés könyvét benne a válogatás Birger Schäfermeier írásaiból
 • 1 db DVD tele elemzésekkel, amelyek végigkövetik Birger Schäfermeier  profi kereskedő 7 napját és így végre te is profi lehetsz az elemzésekben
 • Az elemzéseket és kereskedéseket Birger Schäfermeier az FXCM kereskedési felületen mutatja be.

Ára: 24 990 Ft

(a szállítási költség: 1650 Ft, amit az ár
nem tartalmaz)

Külföldre is vállalunk szállítást.  Szomszédos országokba a szállítási díj 12 EUR.

Megrendelem

Tőzsde POFONEGYSZERŰEN
2. rész

2016_07_tozsde_pofonegyszeruen_latvanytervek-03

A Tőzsde Pofonegyszerűen Piacra lépés és trade menedzsment FOREX és FUTURES piacokon oktatócsomaggal:

 • megtanulod a piacra lépés alapszabályait egy profi újabb 7 napját végigkísérve
 • tapasztalatot szerzel abban, hogyan lépj piacra DAX index, S&P500 index, BUND, EURUSD, GBPUSD, arany, olaj esetében
 • megérted a pozíciómenedzselés lényegét, amelyet Te is alkalmazni tudsz kereskedéseidnél

Mit tartalmaz a Tőzsde Pofonegyszerűen
2. rész oktatócsomag?

 • 160 oldalas Tőzsde Pofonegyszerűen – Piacra lépés és pozíciómenedzselés könyvét, benne Birger Schäfermeier Kereskedj Pofonegyszerűen könyvének részlete (magyar nyelven most először!)
 • 1 db DVD tele piacra lépési és pozíciómenedzselési bemutatókkal, amellyel rájössz a hibáidra vagy ha kezdő vagy végre el tudod kezdeni a tőzsdézés helyes gyakorlását.
 • Az elemzéseket és kereskedéseket Birger Schäfermeier az FXCM kereskedési felületen mutatja be.

   Ára: 24 990 Ft
  (a szállítási költség: 1650 Ft, amit az ár
  nem tartalmaz
  )

Külföldre is vállalunk szállítást.  Szomszédos országokba a szállítási díj 12 EUR.

Megrendelem

Legjobb választás: Válaszd a Tőzsde Pofonegyszerűen 1. & 2. csomagot egyben, mert ekkor megkapod mind a 3 exkluzív BÓNUSZT és  CSAK 35 990 forintot fizetsz, amiért hatalmas értéket kapsz!

(A 35 990Ft-os ár a szállítási költséget már tartalmazza Magyarországon belüli szállítás esetén!)

Igen, jól látod...

Ez egy igen kivételes oktatócsomag, melynek nem találod párját a magyar piacon. Ráadásul 3 exkluzív bónusszal együtt csupán egy tank benzin áráért olyan kivételes tudást kapsz, amellyel megalapozhatod a plusz bevétel szerzési tudásodat és tőzsdei rutinodat egyaránt. Rájöhetsz hibáidra és amellett, hogy nagyon sok örömöd lesz,  megteremthetsz egy olyan jövőt, amire mindig is vágytál. .

Azt hiszem ennyit igazán megér egy alapos felkészülés a tőzsdézésre a Tőzsde Pofonegyszerűen oktatócsomaggal, amikor nemcsak elméletben, de gyakorlatban is akár kvázi együtt kereskedhetsz egy igaz tőzsdei guruval, azáltal hogy követed napi rutinját és végigköveted éles kereskedési felvételének 14 napját. Hol kapsz még ilyen mindenre kiterjedő tudásanyagot?

De tudod mit? Ennél sokkal többet is megér!

Tudod miért? 

Azért, mert az a stratégia, amit megtanulsz a Tőzsde Pofonegyszerűen 1.&2. oktatócsomagból, és amely profitja  négy hónap alatt akár 34,3% is, azaz kb. 8800 euró/hó is lehet, ami 2 700 000 forint.  Ez egy 100 000 eurós számla nyereség adatai, de ha Neked csak 10 000 eurós számlád van, vagy annyival vagy esetleg kevesebbel akarsz kezdeni, akkor is szép hozam érhető el egy ilyen egyszerű stratégiával, amit most megtanulhatsz, és amit szinte robot módjára lekereskedhetsz.

Ne várj hát tovább! Add meg az esélyt magadnak, hogy minél előbb elkezdd használni a kincset érő tudást!

 

Mi történik, miután rákattintottál a “Megrendelem” gombra, és elküldted a megrendelést?

Pár percen belül kapsz egy megrendelést visszaigazoló üzenetet az általad megadott e-mail címre, amelyben benne lesznek az utalási adatok. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk az info@maganpenzugyiakademia.hu e-mail címre, vagy hívj minket a +36 (1) 414-3065-ös telefonszámon!

Kérlek, most töltsd ki az alábbi űrlapot!
Juss hozzá Te is ehhez az egyedülálló tudásanyaghoz a
MOST még a legkedvezőbb áron!

Kérjük válassz egy terméket!
Egy kis türelmet kérnénk...

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, amikor még a legkedvezőbb áron juthatsz a Tőzsde Pofonegyszerűen oktatócsomaghoz!