Tőzsde blog

Demo számla letöltése az FXCM brókercég weboldaláról

2016. 09. 20., szerző: Alkér Orsolya
demo-számla

Az FXCM amerikai brókercég 2 féle demo számlájának letöltésének útmutatója: A) Trading Station - ez egy webes kereskedési felület B) MetaTrader 4 kereskedési felüelt A) Az FXCM Trading Station demo számla letöltésének 4 egyszerű lépése: 1) Másod be a böngésződbe az alábbi linket:... Olvass tovább »

Tőzsde KVÍZ

2016. 03. 21., szerző: Alkér Orsolya

Tőzsde kvíz Ebben a bejegyzésben egy kis tőzsdei kvízre invitállak.  A válaszadók között sorsolást tartunk, amely során megnyerheted a legnagyobb újdonságunkat! Sorsolás: 2016. augusztus 31. A sorsoláson minden válaszadó részt vesz. A nyertest telefonon és emailen értesítjük.... Olvass tovább »

Tőzsde KVÍZ eredmények

2016. 03. 21., szerző: Alkér Orsolya

Ebben a bejegyzésben a TŐZSDE KVÍZ eredményeit ismerheted meg. Gyors összefoglalás: A kvíz eddig eredménye megdöbbentő volt számomra, mert a legfontosabb tőzsdei ismereteket tartalmazza, amelyre adott válaszok 50%-a volt csak jó válasz. Lehet, hogy te is kitöltötted ezt a kérdőívet, akkor is és... Olvass tovább »

A tőzsde szerencsejáték? – avagy martingale-stratégia veszélye

2016. 03. 21., szerző: Alkér Orsolya
martingale-stratégia

A legnagyobb tőzsdei kereskedési hibák Az korábbi blog bejegyzésekben már beszéltünk néhány tipikus tőzsdei kereskedői hibáról. Emlékszel? -    az egyik az, hogy mindig igazadnak kell lennie, -    a másik, hogy elemzői vagy mások véleményére hallgatsz, -    a harmadik, hogy a magad... Olvass tovább »

Egy profi tőzsdei kereskedő átlagos napja

2016. 03. 21., szerző: Alkér Orsolya
tőzsdei kereskedő

Birger Schäfermeier, a világ egyik legelismertebb és legsikeresebb tőzsdei kereskedője, betekintést adott hétköznapjaiba. Mi lenne izgalmasabb, mint betekintést nyerni, hogy mivel tölti a napjait egy profi kereskedő. Reggel 7-8 között elemzi a piacot. Micsoda??? Elemzi a piacot?? De hát... Olvass tovább »

Tőzsde kezdőknek – Miért nullázza le a kezdők többsége a teljes számlaösszegét?

2016. 03. 21., szerző: Alkér Orsolya
Tőzsde kezdőknek – Miért nullázza le a kezdők többsége a teljes számlaösszegét?

Van valami, ... ami csak kevesek által ismert,  és amely a teljes számlaösszegének elvesztéséhez vezet. Te tudod mi az? Ebben a bejegyzésben arról lesz szó, hogy mi az, amire sokan nem gondolnak, és amely igen gyorsan számlaösszeged teljes elvesztéséhez vezethet, akár te kereskedsz,... Olvass tovább »

A tőzsdei bukások oka – a demo számla jelentősége

2016. 03. 11., szerző: Alkér Orsolya

„Soha nem csináltam akkor pénzt, amikor féltem.” – mondta Birger.   Ez az egyik legfőbb ok, amiért az emberek veszítenek a tőzsdén. Mert félnek. Sok ok lehet, amiért veszteséget halmoznak fel, de az egyik ok a félelem. Ha azért mész tőzsdére, hogy ne veszíts, akkor veszíteni fogsz. Van... Olvass tovább »

A tőzsdei kereskedésben mennyire számítanak a tőzsdei hírek és a szakértői elemzések?

2016. 03. 11., szerző: Alkér Orsolya
tőzsde elemzés

„Szerintem ez fel fog menni…” – Ismerősen hangzik?   Nagyon sokan azt gondolják, és ez az egyik legnagyobb hiba, ami miatt olyan sokan veszítenek a tőzsdén, hogy el kell találni, merre megy a piac, felfele vagy lefele. Ezért figyelik az elemzői véleményeket is. Azonban lehet, hogy egyszer-kétszer... Olvass tovább »

Tőzsdei és befektetési lehetőségek – Kezeld a kockázatot!

2016. 03. 11., szerző: Alkér Orsolya
kockázatkezelés

Akár érdekel a tőzsdei kereskedés, akár csak úgy távolról szemléled a tőzsdét, biztosan találsz majd számodra is érdekes információt. Miért? Azért, mert ha te a pénzedet nem otthon a párnában, vagy a bankban akarod tartani, hanem magasabb hozamon szeretnéd kamatoztatni, akkor nem tud a pénzed nem... Olvass tovább »