logo-tradac

Az egész napos Live Trading Day szeminárium felvételén Birger Schäfermeier 

  mester tréder felfedi minden részletét annak a rendszernek, amellyel NULLÁRÓL 1 millió eurós számlát épített fel... ez a tudást most a Tied is lehet!

A Trading Day felvételéhez most juthatsz legutoljára!
Kérd MOST!

Less bele az egész napos Trading Day felvételének
egy izgalmas részébe!
(időtartam: 40 perc)

Először ezt a fontos üzenetet olvasd el!

Birger Schäfermeier a tőzsdei kereskedésből él. Saját rendszerének kidolgozása és tesztelése 9 évig tartott.  Az elmúlt 15 évben a 9 év alatt létrehozott módszerét alkalmazza nap, mint nap tőzsdei kereskedésében.

Mit jelent ez számodra?

Hát azt, hogy nem kell Neked hosszú éveket töltened stratégiák kitalálásával és tesztelésével, mert itt van egy módszer, ami MŰKÖDIK, és ami MEGTANULHATÓ mindenki számára, és amit csak le kell MÁSOLNOD!

 

A legjobb az egészben, hogy aki akarja megtanulhatja, vagyis   

 • NEM KELL hozzá különleges pénzügyi előképzettség
 • NEM KELL, hogy különleges képességekkel legyél megáldva
 • NEM KELL, hogy nagy tőzsdei tapasztalatod legyen
 • NEM KELL rengeteg pénz hozzá
 • NEM KELL speciális szoftver hozzá


Mi a bizonyíték arra, hogy Birger Schäfermeier  által létrehozott kereskedési rendszer működik?

Birger minden tanfolyamán, szemináriumán és a napi gyakorisággal tartott tőzsdeklubjain élőben kereskedik saját számláján.  Sok emberben merül fel a kérdés, hogy ha sok képzést tart, akkor mikor kereskedik?

A válasz erre, hogy éppen akkor ott kereskedik, a képzéseken.

Birgernek ugyanis egy kidolgozott napirendje van, és az éppen adódó piaci helyzettől függően kereskedik a tesztelt  stratégiáival az aktuális hallgatósága előtt.  Ezt azt is jelenti számodra, hogy képzésein, és így a Live Trading Day szemináriumon is betekintést enged életébe, és legnagyobb titkaiba.

Ismersz hatékonyabb és értékesebb képzést, mint, amikor egy profi mellett ülhetsz és nézheted mit csinál, hallgathatod magyarázatát és tanításait, és még kérdezhetsz is tőle?  Mert én nem tudok ennél jobbat.

Azok, akik részt vesznek a Live Trading Day szemináriumon, és akik majd nap, mint nap rész vesznek a tőzsdeklubján (ami havonta összesen 99 euróba kerül) együtt léphetnek piacra vele, együtt menedzselhetik pozíciójukat, és együtt zárhatják pozíciójukat Birgerrel. Így már a Live Trading Day alatt is megtérülhet a pénzed, de ha tovább mész és kéred a minden napi tőzsdeklubján való részvételt (online webináriumon keresztül), akkor hétről hétre, hónapról hónapra együtt csinálhatsz pénzt vele.

Milyen termékekkel kereskedik Birger Schäfermeier?

Leginkább EURUSD, USDJPY, DAX német index, S&P500 amerikai index, BUND német kötvény termékekkel kereskedik. Azok, akik számára nem mond sokat, hogy hogyan lehet az EURUSD vagy USDJPY devizapárokkal kereskedni hadd mondjam el a lényeget.

Nap, mint nap rengeteg ember és cég váltja át saját országa pénzét egy másik pénznemre, például, amikor utaznak.  A legtöbb európai ország eurót (EUR) használ, míg Amerikában a dollárral fizetnek (USD). Tehát az amerikaiaknak euróra kell váltaniuk a pénzüket ha Európába mennek, vagy japán jenre (JPY) ha Japánba repülnek

Eddig minden világos, ugye?

A különböző pénznemek közötti átváltások a nap 24 órájában zajlanak a világon, naponta 2 trillió dollár értékben. (igen trillió) A bankok, országok és nagy nemzetközi vállalatok ugyanis nagy mennyiségben váltanak pénzt napjában többször is.

Van itt valami, amit tudnod kell!

Azt tudjuk, hogy az árfolyamok folyamatosan mozognak fel- le, fel- le. Ezeket a mozgásokat kihasználva lehet a tőzsdén pénz csinálni, akár emelkedik az árfolyam, akár süllyed (igen, ezt még mindig sokan nem tudják, hogy akkor is lehet a tőzsdén pénzt csinálni, ha éppen csökken az árfolyam - ugye milyen jó hír ez?)

A múlt nyáron például a dollár gyengélkedett több más devizával szemben is. Aztán, amikor az olaj ára elkezdett zuhanni, a dollár nagy erősödésbe kezdett.  Azok a tőzsdei kereskedők, akik tudják az ilyen pillanatokban mit kell csinálni, vagyis hogyan kell egy ilyen trendet lekereskedni, MILLIÓKAT kerestek.

...és ez amire ki akartam itt lyukadni.

Mert valójában mi is a tőzsdézéssel a legnagyobb probléma?

A legtöbb embernek, akik tőzsdéből akar pénzt csinálni, nincs egy kiforrott elképzelése, egy rendszere arról hogyan is csinálja azt. A legtöbben csak találomra adnak és vesznek minden koncepció nélkül, mert a megfelelő ismeretek és tudás hiányában bizonytalanok abban, hogyan is kellene kihasználni a piac adta lehetőségeket. Tetteiket nem a magabiztosság vezeti.  Persze a szerencse néha melléjük áll, és akkor csinálnak pénzt a tőzsdén, de azt időről időre visszaadják a piacnak...

...sőt annál többet is. Ezért van az, hogy a legtöbben hosszú távon veszítenek a tőzsdén. Mert ismeretek és tudás nélkül, találomra tőzsdéznek.

A Live Trading Day szemináriumon azonban azt fogod megtapasztalni, hogy Birger minden egyes lépését és döntését a tudatosság és előre végig gondolt terv  vezérli.  Ez magabiztosságot sugároz, és a módszere magabiztosságot fog adni Neked is. Ezért az ő módszertanával és kereskedési filozófiájával folyamatosan és hosszú távon tudsz majd Te is pénzt csinálni. (nemcsak pillanatnyi lesz a siker!)

Mindegy tehát, hogy egy régi öreg motoros vagy-e a tőzsdén vagy egy teljesen friss kezdő

...mert a tőzsdén való pénzkereset azzal kezdődik, hogy legyen egy módszertan a kezedben egy rendszer, amellyel meg tudod állapítani az optimális belépési és kilépési pontokat, a megfelelő pozícióméretet, és amely megszünteti a félelmet és az aggodalmadat pénzed elvesztésétől.

Ha komolyan gondolod a tőzsdén való pénzkeresetet, akkor egy ilyen tesztelt, bejáratott és 15 éve bizonyítottan működő rendszerre van hát szükséged, annak érdekében hogy magabiztosan és sikeresen tudj kereskedni a tőzsdén.

Egyszerűen nincs más út, ha tőzsdei kereskedésből akarsz pénzt csinálni.

Punktum.

Kinek való a Live Trading Day egész napos szeminárium?

 • Azoknak, akik most akarják elkezdeni megtanulni a tőzsdén való pénzcsinálást.
 • Azoknak, akik már elvégeztek egy vagy két tőzsdetanfolyamot, de még nem tudták készpénzre váltani az ott szerzett ismereteket.
 • Azoknak, akik szeretnének pénzt csinálni a tőzsdén.
 • Azoknak, akiket mindig is vonzott a tőzsde, de nem mertek még lépni.
 • Azoknak, akik csalódtak a tőzsdébe és veszítettek, mert ez valószínűleg azért következett be, mert nem volt még meg a megfelelő tudásuk.

 

Birger Schäfermeier 15 éve bizonyított módszerével nincs többé aggódás!

Amikor Birger 9 év munkája során tökéletesítette a saját rendszerét , minden megváltozott számára. Attól fogva folyamatosan épült a számlaegyenlege évről évre.

.. és ugyanez megtörténhet veled is, csak Neked nem kell beletenned azt a 9 év módszertan építési munkát. Neked csak le kell másolnod, és elsajátítanod, amit Birger csinál. Ennyi. Persze ehhez is kell idő, de nagyságrenddel kevesebb, mint amennyi időt ő beletett abba, hogy olyan életet élhessen, amire mindig is vágyott. Ennyit csak megér Neked is?!

Képzeld el egy percre, hogy egy filmcsillag vagy!

Egy sztár, akit az emberek szeretnek. Mindenki tisztelettel és szeretettel közelít feléd, az emberek kedvesek, és megértőek veled szemben és mindig mosolyognak Rád, amikor meglátnak.

Ha ez így lenne, akkor bármit kérhetnél bárkitől. Mindig magabiztos lennél, mert lassan hozzászoknál, hogy amit szeretnél azt mindig megkapod.

Nem lennének félelmeid, mert hozzászoknál, hogy a válasz mindig pozitív.

Most képzeld el ugyanezt a tőzsdei kereskedés esetén!

Hogyan éreznéd magad, ha olyan módszer lenne a kezedben, amellyel magabiztosan léphetnél piacra különböző piaci körülmények között, mert tudnád, (nem találgatnád és sejtenéd, hanem TUDNÁD) hogy a nyerési valószínűség nagyobb, mint  a vesztésé.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy soha nem lesz vesztes kereskedésed. Persze, hogy lesz, ez a tőzsdézés része.  Azonban összességében a nyereséged nagyobb lesz, mint a veszteséged, így hosszú távon folyamatosan nyersz! Ezért nem aggódsz majd!

A Live Trading Day szeminárium nem arról szól, hogy egy csillámporos, "tuti" stratégiát adjunk az kezedbe, hanem egy 15 éve működő, és bizonyított rendszer alapjait. A cél, hogy egy működő módszertant láss, ismerj meg, és próbáld ki ott helyben!

Isten hozott a sikeres kereskedők világában!

Birger Schäfermeier rendszerével a Te világod is lehet!

Trading Day FELVÉTEL
 • Live Trading Day teljes FELVÉTELE - amit később is megnézhetsz!
 • a Live Trading Day teljes anyagát (kereskedésekkel együtt), amelyet elektronikus formában küldünk el a szeminárium után
 • extra kedvezményeket Birger Schäfermeier és a Magánpénzügyi Akadémia tanfolyamaiból, konferenciáiból és termékeiből (ezzel azonnal megtérülhet a Live Trading Day ára)

Ára: 39 990 Ft

Megrendelem

De nézzük meg, képes-e bárki megtanulni a tőzsdézést?!

Sokan gondolják különböző okok miatt, hogy a tőzsdén való kereskedés valami bonyolult, úri huncutság és különleges képzettséget igénylő dolog. Legjobb bizonyíték ennek megcáfolására először az a kísérlet, mely 1983 végén - 1984 elején történt.

Richard J. Dennis és William Eckhardt két sikeres tőzsdei kereskedő 1983-ban fogadást kötöttek. Dennis arra fogadott, hogy be tudja bizonyítani, hogy bárki képes megtanulni a sikeres tőzsdei kereskedést, míg Eckhardt úgy gondolta, hogy nem. (Dennis annak idején 5000 dollárról indította számláját, amelyet 100 millió dollárra duzzasztott.) Elindították hát a kísérletet, amelyre első lépésként olyan embereket toboroztak, akik nem rendelkeztek semmilyen tőzsdei tapasztalattal. Dennis nem húzta az időt, összesen 14 napig képezte a szerencsés jelentkezőket. Annyira biztos volt igazában, hogy saját pénzéből éles számlákat nyitott a kísérletben résztvevőknek, akik így valódi pénzzel kezdték el tőzsdei kereskedéseiket az alapján, amit Dennis tanított nekik.

A kísérletet 5 év múlva fejezték be, és a kísérleti alanyok összesen 175 millió USD profitot értek el.

A híres fogadás neve "Teknőc kereskedők" (turtle traders) néven terjedt el, mert Dennis teknőcöknek nevezte el a kísérletben résztvevőket ezzel utalva arra, hogy olyan gyorsan és hatékonyan képes tőzsdei kereskedőket nevelni, mint ahogyan az ifjonc teknőcök nőnek egy teknőc farmon.

Az igaz történet 3 legnagyobb tanulsága:

bullet Ez a kísérlet bebizonyította, hogy viszonylag gyorsan és egyszerűen, szinte bárki el tudja sajátítani a sikeres tőzsdei kereskedés alapjait.

bulletbizonyos, előre felállított és bizonyítottan működő szabályok betartásával milyen hatalmas eredményeket lehet elérni a tőzsdén.

bulletegyetlen módon lehetsz sikeres: ha képzed magad. A tőzsdézni tőzsdei ismeretek nélkül extra kockázatvállalást jelent, mégis milyen sokan így vágnak bele.

 

...a fenti kísérlet óta eltelt 30 év, és most itt van a Te lehetőséged, amikor hasonlóan a fenti történethez a XXI. század világhírű tőzsdei kereskedője, egy mester tréder, Birger Schäfermeier mutatja meg Neked az által kidolgozott stratégiákat és a tőzsdei rendszerét!


Miért tenné ezt?

Azért mert Birgernek szenvedélye mind a tőzsdézés, mind a képzés. Szóval minden, ami tőzsde. Letisztult kereskedési rendszere alapján a piaci mozgások miatt néha egy-két óra telik el, addig, amíg piacra léphet. Ez az idő alatt dolgozta ki és tökéletesítette a 4 szintet tartalmazó tradAc képzési rendszerének tananyagát.

birger-schaefermeier2Birger nyereségesen kereskedik hallgatósága előtt és így elsősorban oktatási tevékenysége által vált ismertté egész Európában. Kereskedési stílusát Németországban, Franciaországban, Spanyolországban és számos más pénzügyi központban brókerek, befektetési tanácsadók és a kereskedés után érdeklődők tömegei igyekszenek elsajátítani.

Az általa használt sikeres kereskedési rendszerével számos élő kereskedési versenyen ért el kiemelkedő teljesítményeket és mutatta meg a világnak, hogy mitől sikeres egy valódi tőzsdei kereskedő.

2007-ben Schäfermeier megkapta a German Traders Award-ot. Ezzel a címmel Németországban a magán és hivatásos kereskedők kiemelkedő teljesítményét jutalmazzák. Ezen kiemelkedő szakmai teljesítmények lehetnek különleges szakpublikációk vagy könyvek, tudományos előadások vagy tanulmányi eredmények. Minden évben részt vesz a párizsi trader versenyen, ahol a versenyzők saját éles számlájukon kereskednek, és ahol minden évben előkelő helyen végez.


Miért van az, hogy sokan lelkesen vágnak bele a tőzsdézés megtanulásába, de csak igen kevesen érnek célba?

Ennek igen egyszerű oka az, hogy

1) általában a tőzsdei alaptanfolyamok nem elég hosszúak ahhoz az elemzés, a piacra lépés és a pozíciómenedzselés gyakorlati elsajátítására, csupán az alapok megismerésére szolgálnak.  De ha Te most élsz ezzel az exkluzív ajánlattal, (ami jó, ha egy évben egyszer van!) akkor nemcsak, hogy elsajátítasz több működő stratégiát, de azt gyakorlatba is tudod helyezni Birger mindennapi tőzsdeklubjain.

2) a legtöbb tőzsdei képzésen nem tanítanak kipróbált és bevált stratégiákat, csak a technikai elemzés alapjait mondják el. Ez olyan, mintha, amikor autóvezetést tanulnál, csak azt mondanák el, hogy hol van a fék, a kuplung stb., de nem tanítanák meg, hogy mikor és hogyan kell használni a féket és a kuplungot, és hogyan kell kormányozni az autót, akár a különböző időjárási viszonyok között... Birger által kidolgozott rendszere minden piaci környezetre megtanítja Neked, hogyan kereskedj.

3) az emberek nem elég fegyelmezettek, hogy betartsák akár egy olyan gyönyörűen letisztult kereskedési rendszer szabályait, amit Birger tanít. Birger oktatási rendszere erre is nyújt megoldást, amikor Birger saját maga ellenőrzi a kereskedéseidet és javítja ki a hibáidat! Ugye milyen nagyszerű?

Ragadd hát meg az alkalmat, amikor itt a lehetőséged arra, hogy a világ egyik legjobb tőzsdei kereskedőjével kereskedj együtt, aki saját éles számláján
mutatja be a stratégiáit.

Emlékszem, hogy annak idején 2008-ban, amikor elvégeztem egy tőzsde tanfolyamot, milyen elveszett voltam. Amikor otthon a chartokat néztem csak ültem próbáltam elemezni, de hiányzott valami. Valami, ami alapján a chartok bámulását követően tovább tudtam volna lépni.

Hiányzott egy rendszer, amely alapján megtalálom a belépést, a kilépést, kezelem a kockázatot, és hiányzott valaki... valaki, aki

bulletutat mutat nekem  a különböző piaci helyzetek felismeréséhez

bulleta kidolgozott stratégiákat ad a kezembe, amit csak gyakorlatba kell ültetnem

bulletmegmutatja, hogyan kezeljem a kockázatomat

bulletelmagyarázza, hogyan menedzseljem a pozíciómat.

bulletegy kész kereskedési napló mintát ad, amelybe belejegyezhetem a kereskedéseimet és amely révén felismerhetem a hibáimat

Ez most Neked mind itt van egy karnyújtásnyira

Nézz csak körbe! Magyarországon a legtöbb tőzsdetanfolyamon
1) NEM a saját éles számlájukon mutatják be a kereskedéseket az oktatók,
2) NEM kapod meg a bevált és működő stratégiák pontos receptjét,
3) NEM kapsz egy kulcsrakész, működő letisztult tőzsdei kereskedési rendszert, amelyet egyszerűen csak meg kell tanulnod és gyakorlatba kell helyezned.

Azonban a Birger Schäfermeier rendszerével ezt mind megkapod!
Kulcsrakész, letisztul tőzsdei rendszer, a stratégiák pontos receptjével. Semmit nem titkolunk el előled, hiszen éles kereskedési számlán mennek a kereskedések. Kell ennél több?

Mit mondanak azok, akik már kipróbálták?

Annyira egyszerűen magyaráz! Nem lehet elmondani milyen jól használható a tudás amit közvetít. Sok előadást láttam másoktól, de a különbség óriási. Őszintén kitér mindenre amire szükségünk lehet a kereskedéshez. Drága, de minden perce megéri. Annyira fontos, hogy profitól tanuljunk meg mindent, mert úgy is elveszítjük azt a pénzt amit megspórolunk az oktatáson".

Balla Gyöngyi

"Köszönöm a tegnapi hasznos információkat, mind amiket a szünetben mondtál,
mind pedig az egész projektet, hogy elhoztad Magyarországra Birgert."

Gere Tamás

"Mert itt tényleg megtanulhatja az alapoktól, felesleges más tanfolyamokra járnia"

Vadász Katalin

Erre csak ezt tudom mondani: a tőzsde számomra mindig is maga volt a fekete mumus. Fogalmam sincs honnan vettem a bátorságot de befizettem az 1 szintű tradAc képzést amihez kaptam 1 havi Livetradingroom-on való részvételt.

Nyitottam egy valós számlát 200€- val, ami most 1908.23€. Nem csinálok semmi különöset csak amit tanultam, mindig csak azt! Tételezzük fel, hogy így haladok akkor a 2 szintű képzést már ebből a jövedelemből fizetem ki és így tovább.

2000€ számlánál már használhatom a 20000 margint vagyis duplázhatom a jövedelmem. Vagyis elvégezhetem mind a 4 szintet csak az első szint kifizetésével. Miből telt az első kifizetésére? Nincs mobilom, 3 éves a télikabátom.”

Matula Zita

"A mai Trading Day-t javasolnám bárkinek. Mind az mellett, hogy egy európai nagy klasszis tartotta, érthető és könnyen követhető volt."

Matula Zita

"Mindenkinek ajánlom, akár kezdő akár haladó szinten szeretne foglalkozni a tőzsdék világával."

"... gyereknek és felnőttnek egyaránt ajánlom, mert ma nincs olyan ember a földön, akinek ne lenne erre szüksége."

"Ezt a profizmust csak élőben lehet átélni, ezért ez mindenkinek fontos, aki bármit is szeretne kezdeni a tőzsdén."

Azért jöttem el, hogy megnézhessem, hogy egy igazi profi hogyan tőzsdézik.

Igen, jól látod...

Ez egy igen kivételes, és csak egy egyszeri lehetőség, amikor egy tank benzin áráért olyan kivételes tudást kapsz, amellyel végre elkezdhetsz plusz bevételre szert tenni, és megteremtheted saját és családod biztonságának alapjait... elérheted amire mindig is vágytál.

Azt hiszem ennyit igazán megér egy alapos felkészülés a tőzsdézésre a Live Trading Day szemináriummal, amikor egy profi tőzsdei kereskedő minden mozdulatát, gondolatát és tettét  végigkövetheted egy teljes napon  keresztül. Hol kapsz még ilyen lehetőséget?

De tudod mit? Ennél sokkal többet is megér!

Tudod miért? 

Azért, mert azok a stratégiák, amiket a felvételből megtanulsz, és amelyek közül csak az egyikkel (a legegyszerűbbel) könnyen elérhetsz havi 300-400 euró (kb. 110 000 Ft) kiegészítő keresetet, ami egy évet számolva 1 323 000 Ft plusz bevételt jelent!

Ne várj hát tovább! Most ez a 39 990 forint befektetéssel egy év alatt több, mint 1,3 millió forint plusz bevételt teremthetsz magadnak! Add meg az esélyt magadnak, hogy használni tudd ezt a kincset érő tudást!

Mi történik, miután rákattintottál a “Megrendelem” gombra, és elküldted a megrendelést?

 Pár percen belül kapsz egy megrendelést visszaigazoló üzenetet az általad megadott e-mail címre, amelyben benne lesznek az utalási adatok.

Bármilyen kérdés esetén írj nekünk az info@maganpenzugyiakademia.hu e-mail címre, vagy hívj minket a +36 (1) 414-3065-ös telefonszámon!

Kérlek, most töltsd ki az alábbi űrlapot!
Juss hozzá Te is ehhez az egyedülálló lehetőséghez!

Kérjük válassz egy terméket!
Egy kis türelmet kérnénk...

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, amikor megkaphatod a Live Trading Day teljes felvételét és így tanulhatsz a legjobbtól. Ez olyan, mintha a Harvardra mennél... nem a legolcsóbb, de a LEGJOBB.      ...és utána a többi tőzsdén végzettnél magasan jobban "kereshetsz"