Várj még!

Miért érdemes most regisztrálnod?

Regisztrálj 40%-os BEVEZETŐ áron + 2 BÓNUSSZAL, amellyel már a konferencia előtt megtérülhet a konferenciajegyed ára. Így olyan, mintha mi fizetnénk azért, mert eljössz.

FONTOS! A 2 BÓNUSZ csak a 2016. október 30-ig beérkező regisztrációkhoz jár!

VagyonTeremtő
SzuperKonferencia2016

Hogyan teremts akár kis megtakarítással vagyont?
-egy HATALMAS probléma, egy hiba, és egy NAGY HAZUGSÁG a pénzről -


A pénz megtakarítása és befektetése egy egyszerű és nagyszerű eszköz a pénz gyarapítására, de van vele egy HATALMAS probléma.

Emlékszel a "régi szép időkben"?

Senki nem fektette be a pénzét, maximum a bankban tartotta. Legtöbben bérből és fizetésből éltek és soha nem építettek vagyont, még akkor sem, ha a családjuk valaha vagyonos család volt. ... és soha nem lettek gazdagok.

Aztán megjelent a sokat idézett mondás. "Ebben a rendszerben a gazdagok egyre gazdagabbak lesznek, a szegények pedig egyre szegényebbek lesznek."

Ezzel magyarázzák a mai napig is sokan a szegénységük okát. Azzal, hogy hova születtek. "Jó helyre kell születni!" - ahogy a mondás tartja. Ezzel etettek be talán téged is,

...de ez nem igaz!

Na jó, persze lehetnek előnyben azok, akik jó helyre születnek, de nem ez az oka annak, hogy nincs vagyonod, és nem vagy gazdag... és nem is az, hogy  a gazdagok egyre gazdagabbak lesznek, a szegények pedig egyre szegényebbek lesznek, és mivel Te éppen nem vagy gazdag, ezért hát... így jártál.

Nem, szó sincs erről!
Ne dőlj be ennek!

Tudod, miért lesznek a gazdagok egyre gazdagabbak,
a szegények pedig egyre szegényebbek?

 

Nagyon egyszerű. Azért, mert a gazdagok MEGTAKARÍTANAK és BEFEKTETNEK. A befektetéssel gyorsabban nő a pénzük vagy tőkéjük, mint a gazdaság egésze nő, és ily módon az átlag ember fizetése. Óriási a különbség.

Tehát, a gazdagok nem azért lesznek egyre gazdagabbak, mert a jelenlegi rendszer nem tökéletes és minden rossz irányba megy. Neeem. Na jó persze nem tökéletes, de semmi nem tökéletes.   A gazdagok azért lesznek egyre gazdagabbak, mert MEGTKARÍTANAK és BFFEKTETNEK.

Az egyetlen egy út arra, hogy ne legyenek anyagi gondjaid és vagyont építs nem más, mint, ha eddig nem tetted, akkor megtakaríts, és ha eddig nem tetted, akkor fektess be. Ha pedig már vannak megtakarításaid, akkor képes legyél minél nagyobb hozamú befektetést kiválasztani.

Akik nem takarítanak meg csak fizetésükből élnek, és azt hiszik, hogy pusztán a jó fizetésből gazdagok lesznek, és azt vesznek majd, amit akarnak, akkor egy nagy HIBÁT követnek el.

A jó fizetéssel akkor lehetsz csak gazdag, ha egy nagy részét megtakarítod és befekteted.  Minél nagyobb részét. Ha ezt teszed, akkor nagy vagyont építhetsz!

A szegények NEM TAKARÍTANAK MEG  és NEM FEKTETNEK be...

 • Ne várj arra, hogy majd ha többet keresel, akkor kijössz a pénzedből és félre is teszel.
 • Ne várj arra, hogy Te majd jobban megélsz a nyugdíjból, mint a jelenlegi nyugdíjasok.
 • Ne várj arra, hogy ha majd visszafizetted az adósságodat jó sok év múlva, majd akkor...
  mert ez az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz.
 • Ne várj arra, hogy valaki majd megoldja helyetted,... hogy majd csak lesz valahogy,
  mert lehet, hogy az a valahogy az elszegényedés lesz, míg ha most kezded,
  akkor egy kisebb  vagyont is teremthetsz. 

Ideje hát lépned!

 • Ha 30 éves vagy, akkor még 420 alkalommal (35 év x 12 hónap) kapsz fizetést
  65 éves korodig.
  Ez a szám elég kicsinek tűnik, azonban 35 év alatt szép vagyont lehet építeni.
  Hogy mekkorát? A megtakarításod mértékétől függően 60 millió és 225 millió forint között van.
  Igen jól látsz, minél korábban kezded, annál nagyobb vagyont tudsz építeni.
 • Ha 40 éves vagy, akkor még 300 (25 év x 12 hónap) alkalommal kapsz fizetést
  65 éves korodig.
  Ez a szám igen kicsinek tűnik, azonban 25 év alatt szép vagyont lehet építeni.
  Hogy mekkorát? A megtakarításod mértékétől függően 25 millió és 100 millió forint.
  Érdemes hát minél többet félre rakni és befektetni.
 • Ha 50 éves vagy, akkor még 180 (15 év x 12 hónap) alkalommal kapsz fizetést
  65 éves korodig.
  Ez a szám meglehetősen kicsinek tűnik, azonban 15 év alatt még mindig van lehetőséged kisebb vagyont lehet építeni. Hogy mekkorát? A megtakarításod mértékétől
  függően 10 millió és 40 millió forint. Igen, a rövid idő alatt is érdemes minél többet
  megtakarítani és befektetni.

Készítsd el vagyonépítési pénzügyi tervedet
a konferencia felvételének első előadás alatt!

A konferencia felvételének első előadása során a saját körülményeidet figyelembevéve, személyre szabottan elkészítheted vagyonépítési pénzügyi tervedet. Tehát már rögtön az első előadás megéri a befektetett összeget, mert személyre szabott pénzügyi terved lesz.

A konferencia felvételének megnézése után nemcsak, hogy egy kész pénzügyi terved lesz, hanem az előadások folyamán megkapsz minden olyan eszközt és ismeretet, amely ahhoz kell, hogy el is kezd megvalósítani tervedet.

Sőt, ha van gyermeked, akkor egy vadonatúj dolgot tanulsz a gyermekek pénzügyi neveléséről, ami a legeslegfontosabb gyermeked pénzügyi nevelésében. Amit nem szabad elrontani, mert erre épül minden. Ha 18+ éves gyermeked van, akkor feltétlenül hozd el őt is, mert pontos útmutatót kap életkezdési tervének elkészítéséhez.

Nélkülözhetetlen pénzügyi ismereteket,  és tudást kapsz

A konferencia felvételén semmilyen pénzintézeti ajánlat nem hangzik el. Semmi hókusz pókusz tehát, semmi trükk, csak sok élő példa, esettanulmány és tapasztalat olyan emberektől, akik hosszú évek óta saját maguk kezelik a pénzüket, akik sikeresek, akik elkövettek már minden kezdő befektetői hibát, akik a nulláról indultak és mára megteremtették vagyonukat. Ezért pontosan értik te hol tartasz és  konkrét segítséget tudnak adni.

Persze tudom, hogy mindig vannak és lesznek olyanok, akik ezt soha nem képesek megtanulni, hogy kevesebbet költsenek, mint amennyit keresnek. Akik elcsábulnak minden reklámnak, a legújabb márkájú telefonnak, a sokadik divatos ruhának és így tovább...

Ha Te képes vagy kevesebbet költeni, mint amennyit megkeresel, akkor képes vagy vagyont építeni, és akkor a Vagyonteremtő Szuperkonferencia éppen NEKED szól.

Ha azonban Te azok közé tartozol, akik többet költenek, mint amennyit keresnek, akkor nem fogsz tudni soha vagyont építeni és nyugdíjas korod is szegénységben telhet.

Komolyan ezt akarod? Vagyon helyett szegénység?

És itt mindegy, hogy mekkora vagyonról beszélünk, egy-két millió, 10 millió 100 millió vagy több száz millió. Mert az alapja miden vagyonépítésnek ugyanaz. Ez az első lépés vagy mondhatom azt is, hogy ez az első lecke.

Ezért ez a konferencia azoknak szól, akik kevesebbet
költenek, mint amennyit keresnek.

Ha ilyen vagy, akkor gratulálok, a vagyonteremtés első leckéjén túl is vagy.  Amíg valaki erre nem képes, annak nem vagyonépítést kell tanulnia, hanem vagy önmérsékletet, vagy jobb munkát kell keresnie. A vagyonépítés ugyanis ilyen egyszerű lépésekből épül fel.

Kérd a konferencia felvételét hát, és mi megmutatjuk neked a vagyonépítés lépéseit és lehetőségeit attól függően, hogy mennyi pénzed van és hogy te milyen típusú ember vagy: óvatos vagy vállalkozó szellemű, kockázatkerülő  vagy kockázatvállaló.

A konferencia megnézésének az ára a tudásodba történő befektetés,
ami FONTOS, és ami nélkül, nincs vagyonépítés,...

azonban a mi célunk, hogy a Te zsebedben minél több pénz maradjon, és minél többet tudj félretenni, hogy vagyont építhess.  Ezért most egy igen különeges bónuszt kapsz a 2016-os Vagyonteremtő Szuperkonferencia felvételéhez, ami nem más, mint a ...dobpergés.... INGYEN jegy a 2017.12.02-án megtartásra kerülő Vagyonteremtő Szuperkonferencia 2017-re. Ugye látod, hogy ezek igen nagyértékű tudásanyagok, amelyek Magyarorszgáon egyedülállóak és amelyekkel vagyont építhetsz és meggazdagodhatsz? Egyetértesz? Akkor klikk a regisztrációhoz, regisztrálj, nézd meg a 2016-os felvételt és találkozzunk december 2-án!

Videó Blokk

Hat izgalmas videót nézhetsz meg, amelyből ízeltőt kapsz a Vagyonteremtő Szuperkonferencia 2016 előadásaiból. Nézd bele a videókba!

Hogyan teremts akár kis megtakarítással vagyont?
Vagyonépítési alkalmassági teszt
Stabil, tervezhető bevétel osztalékból
Hogyan fogj hozzá a vagyonépítéshez?
Zsebpénzből milliók
Mikor érdemes aranyat venni?

Kinek való ez a konferencia?

 

Ez a konferencia nem való mindenkinek. Semmiképpen nem való azoknak, akik lottó ötösre várnak, vagy arra, hogy majd megoldja helyettük valaki, hogy legyen sok pénz és szép nyugdíj.

Ez a konferencia azoknak való, akik már rájöttek arra, hogy ők teremtik meg saját "happy end"-jüket és ezért tudni akarják, hogyan kell gyarapítani a pénzüket, hogyan kell befektetni és vagyont építeni. Vagyis ez a konferencia azoknak való:

Akik már megjárták...

Feltétlenül nézd meg a konferenciát, ha Te már fektettél be pénzt valahova, de nem jól sült el. Megjártad, mert kevesebbet kaptál vissza, mint, amit befizettél. Ha ez történt, egyet tudnod kell: Nem a Te hibád! Hiszen senki nem tanította ezt Neked. Honnan tudhattad volna, mire kell figyelni, hova érdemes tenni a pénz, és hova nem? A jó hír, hogy  most olyanoktól tanulhatod meg, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek.  Gyere! Ne kövesd el ugyanazt a hibát még egyszer!

Akik szeretnek befektetni, mert befektetni jóóóó!

Ha Te azok közé tartozol, akik már elkezdtek befektetni, és talán évek óta saját magad kezeled a pénzed, amit élvezel, azaz  nem vagy teljesen kezdő, akkor ez a konferencia kihagyhatatlan számodra, mert itt olyan hús-vér befektetőkkel találkozhatsz, akik kicsiben kezdték és akik nagy vagyont építettek. Ezért van mit tanulni tőlük. Most itt lesznek és elmondják, ők hogyan csinálták. Kérdezd meg tőlük a legégetőbb kérdéseidet!

Akik éles eszűek

Ha neked már van befektetésed, mert azonnal megértetted mennyire fontos ez, vagy ha vannak megtakarításaid, de csak most kezdtél el ismerkedni a vagyonépítés témájával, mert tudod, hogy ez bárki számára lehetséges, akkor a legjobb helyen vagy most! A konferenciáról sok-sok olyan új ismeretet és ötletet fogsz hazavinni, amit  gyakorlatba ültetve "vagyonra" válthatsz, miközben azt is megtudhatod, hogyan add át ezt a gyermekeidnek, vagyis a következő generációnak.

Akik nem szeretik a pénzt, de pénzből élnek.

Jó hír: végre megszabadulhatsz ettől a nyűgtől! A konferencián segítünk összeállítani a személyes pénzügyi tervedet, majd minden útmutatót megkapsz ahhoz, hogy  megvalósítsd azt. Csak egyszer kell rászánni magadat, elintézni a legfontosabbakat és aztán már szinte semmit nem kell vele foglalkoznod, mégis gyarapodni fog a pénzed. Egyszer egy nap megér ennyit!

Előadások

Web
Alkér Orsolya Családi és gyerekpénzügyi szakértő
Előadás címe
Vagyonteremtési terv az alapoktól
A vagyonteremtés sokban hasonlít ahhoz, ahogyan az elvetett magból gyümölcsfa később bőven termő gyümölcsös lesz. Pont így lesz a megtakarításból gyümölcsöző befektetés, majd a befektetésből vagyon. Az előadásban esettanulmányokon keresztül pontosan megtudhatod, hogy mennyi idő alatt és hogyan építhetsz fel akkora vagyont, amire vágysz.
 
Igazából mindegy, hogy a vagyonod egy kis szépen termő gyümölcsös vagy egy nagy birtok. Az alapelvek ugyanazok.  Mert ha igazán vágysz valamire és hajlandó vagy tenni is érte, akkor nincs lehetetlen cél - legfeljebb irreális határidők. Egy valami azért fontos. A nulláról kezded vagy van már a kezedben egy kis "föld",  azaz van már megtakarításod vagy befektetésed. Megmutatom mindkét esetben, hogyan valósítsd meg célod.
 
A vagyonteremtés onnan indul, hogy nincs egy kanyi vasad sem, majd tied a világ összes pénze.
Te hol vagy ezen az úton? 100 millió forintig bárki el tud jutni, aki kevesebbet költ, mint amennyit keres és időben elkezd megtakarítani és befektetni.  Magyarországon a középosztálynak megfelelő jövedelme van ehhez, csak nem tanította meg senki a vagyonteremtés alapjait. Bárki képes ide eljutni, aki rendszeresen megtakarít és befektet.
Alkér Orsolya a Magánpénzügyi Akadémia megalapítója, családi és gyerekpénzügyi tanácsadó, számos pénzügyi oktatóanyag szerzője, szakmai cikkek szerzője, a média által szívesen megszólaltatott szakértő. 2013-ban a pénzügyi oktatói és nevelői munkájáért Budapest Vállalkozása 2013 mikrovállalati kategóriában szakmai díjjal ismerték el.
vt2016_eloadok_hild-imre
Hild Imre Startup szakértő és befektető
Előadás címe
Befektetés, ami kamatozik mint a kisangyal
A legnagyobb hozamot, egyszer majd óriásira növő, de ma még kis startupokba való befektetéssel lehet elérni. A Facebook, az Apple és a Prezi is valamikor garázsból, kollégiumi szobából induló startup volt. Az angyal befektető ilyen, egyszer majd sikeres, kezdő cégekbe fektet be. A hozam akár sok százszoros is lehet, persze a kockázatot tudni kell kezelni. Igen ám, de honnan lehet tudni, hogy melyik stratupba érdemes befektetni? Hogyan ismerd fel az ígéretes céget és hogyan, akit el kell kerülni? Hogyan és mennyit fektess be? Mikor és hogyan érdemes kiszállni? Erről beszél Magyarország egyik legtapasztaltabb startup szakértője és angyal befektetője Hild Imre.
 
Hild Imre a Global Traction ügyvezető igazgatója, a Hild Életjáradék nevű portfólió alapú cég létrehozója. Imre a Magyar Kockázati Töke Egyesület vállalkozói nagykövete, a Magyar Innovációs Szövetség választmányának tagja és a 9 tagú startup panel ügyvivője, számos nemzetközi akcelerátor mentora, partnere illetve magyar és régiós startup tanácsadója, és mentora. Mindezek mellett Imre 5 egyetemen gyakran ad elő a helyes startup gondolkodásról, a helyes befektetői magatartásról.
 
Imre az elmúlt időszakban közel 500 startupot és projektet látott és megosztja tapasztalatait, hogy mikor érdemes egy startup-ba magánbefektetőként beleugrani.
Légy angyalbefektető és légy részese csodás sikereknek!
vt2016_eloadok_solyomi-david
Sólyomi Dávid Befektető
Előadás címe
"100 helyről fizetés"
Szeretnél világcégektől fizetést kapni? Mit szólnál, ha olyan világcégtől kapnál fizetést, mint a Coca-Cola, a McDonald's, a Microsoft vagy éppen az iPhone gyártója az Apple - és anélkül, hogy be kellene járni dolgozni...
 
Sólyomi Dávid már tízéves korában arról álmodozott, hogy egyszer sok pénze lesz, és simán megél a kamataiból. Ma 34 évesen mindez valóság.
Dávid már az egyetem alatt a portfolio.hu-nál dolgozott. 2008-ban saját céget alapított, de egyre jobban érdekelték a befektetések: minden fellelhető angol szakkönyvet elolvasott, többek között Warren Buffett összes Letters to Shareholders, azaz részvényeseknek írt levelét egészen 1965-től napjainkig! 2014-ben vette az első osztalékalapú részvényét és mára csak a befektetéseinek osztalékaiból él. Szerzője az első magyar nyelvű osztalékportfólióról szóló könyvnek. A tények magukért beszélnek. Dávid pedig arról fog beszélni, hogyan építs fel osztalékalapú portfóliót.
 
Miért jó dolog az osztalékot fizető cégbe fektetni? Mert stabil világcégek nyereségéből részesedhetsz osztalék fizetés formájában évente többször is.
Te milyen cégektől szeretnél "fizetést" kapni?
Web
Alkér Orsolya Családi és gyerekpénzügyi szakértő
Előadás címe
Így tedd a gyermeked pillecukorállóvá!
A hatvanas években a Stanfordi egyetemen végezték el a világ egyik leghíresebb pszichológiai kísérletét. Óvodás gyermekeknek adtak egy szem pillecukrot azzal, hogy ha nem eszi meg rögtön és vár, akkor kap kettőt. Majd magára hagyták a gyerekeket a pillecukorral. Szerinted mi történt?
Évekkel később megvizsgálták a kísérletben részt vevő gyermekeket és nagyon érdekes dolgot tapasztaltak: akik nem ették meg a pillecukrot, sikeresebbek lettek és több pénzük lett felnőtt korukra, mint akik azonnal megették.
 
A mai gyerekeknek nem pillecukornak kell ellenállni, hanem iPhone-nak, Nike cipőnek és még ezernyi csábításnak. És a pénzügyi siker alapja is ez: ne edd meg azonnal a pillecukrot, azaz ne költsd el azonnal az összes pénzed és akkor kapsz még egyet. A jó hír, hogy a "pillecukorállóság" tanulható. Orsolya bemutatja hogyan tedd pillecukorállóvá a gyermeked és hogyan alakíts ki benne olyan szemléletet, amivel soha nem lesz gondja a pénzzel - legfeljebb az, hogy hová tegye.
 
Az előadásból kiderül, hogyan tanítsd meg okosabban bánni a pénzzel gyermeked. Tippek, esettanulmányok óvodás, iskolás és egyetemista gyermekeknek. Útmutató önállósodó, de még támogatásra szoruló "nagygyerekhez"... Minden sikeres ember életében elérkezik a pillanat, amikor ellen tud állni a pillecukornak. Hozd elérhető közelségben ezt a pillanatot a gyermekednek.
vt2016_eloadok_birger
Birger Schäfermeier Mester tréder
Előadás címe
Nézd meg hogyan csinál pénzt egy profi tőzsdei kereskedő
Aki tőzsdézik, annak nem kell bemutatni Birger Schäfermeiert, aki Európa egyik legelismertebb tőzsdei kereskedője. De ha még nem értesz a tőzsdéhez, akkor is nézd meg ezt a 10 percet. Ami ott elhangzik aranyat, vagy többet ér azok számára akik már akár alapszinten értik a tőzsde nyelvét. Ha eljössz a Vagyonteremtő Szuperkonferenciára, akkor Te is érteni fogod és hamarosan akár profitálhatsz belőle.
 
Az általa használt sikeres kereskedési rendszerével számos élő kereskedési versenyen ért el kiemelkedő teljesítményeket és mutatta meg a világnak, hogy mitől sikeres egy valódi tőzsdei kereskedő.
 
2007-ben Schäfermeier megkapta a German Traders Award-ot. Ezzel a címmel Németországban a magán és hivatásos kereskedők kiemelkedő teljesítményét jutalmazzák. Ezen kiemelkedő szakmai teljesítmények lehetnek különleges szakpublikációk vagy könyvek, tudományos előadások vagy tanulmányi eredmények. Minden évben részt vesz a párizsi trader versenyen, ahol a versenyzők saját éles számlájukon kereskednek, és ahol minden évben előkelő helyen végez. Birger Schäfermeiernek szenvedélye mind a tőzsdézés, mind a képzés. Szóval minden, ami tőzsde. Birger nyereségesen kereskedik hallgatósága előtt saját éles számláján. Ez a tény igen hitelessé teszi tanítványai előtt és kiemeli a többi tőzsde oktató közül.
 
Fogadd el egy profi segítségét, nézd meg ezt a 10 percet és less be a tőzsdei kereskedés kulisszái mögé.
vt2016_eloadok_meszaros-zoltan
Mészáros Zoltán Befektető
Előadás címe
Az amerikai nagybácsi aranyszabályai
 
Mészáros Zoltán a tavalyi konferencia egyik legnépszerűbb előadója volt. Ezer dollárral a zsebében vándorolt ki Amerikába 21 évesen. A Miamiban élő magyar származású befektető, aki megvalósította az amerikai álmot. 21 évesen 1000 dollárral a zsebében, minimális angol nyelvtudással szállt le a repülőről New Yorkban.
 
Focista múltja segített az indulásban, de hamarosan az üzleti életben találta magát. A Lotto Sport Italia amerikai leányvállalatánál kapott állást az első évben. Kereskedelmi Képviselőként az USA-ban a legnagyobb forgalmat érte el a Lotto-val, így megbízták a Kelet-Európai piac felépítésével. 10 év után ekkor jött haza Magyarországra, ahol bevezette a Lotto sportruház márkát. Ezután visszatért Amerikába, ahol ma is él. Mára amerikai mércével is sikeres vállalkozó, vállalkozások finanszírozásával és befektetésekkel foglalkozik. Igazi self-made man. Ő sem gondolta volna akkor még, hogy  egyike lesz azoknak, akik megvalósítják  az amerikai álmot és dollármilliomos befektető és vállalkozó lesz.
 
Most elmondja hogyan csinálta. Mit tegyen egy kezdő befektető? Hogyan építhető fel egy portfólió? És hogyan védhető meg egy nagyobb piaci esés esetén - ami bármikor bekövetkezhet. Erről beszél előadásában. Meg arról, hogy vajon megéri-e aranyba fektetni? Tizenöt év aranykereskedési tapasztalatát osztja meg veled.
 
Amikor a befektetésekről van szó, akkor kevesen beszélnek hitelesen: a többség a szavak embere. Mészáros Zoltán nem ilyen. Ő a tettek embere: csinált mesés nyereséget, és nagy veszteséget. Végigjárta a siker útját, a szegénységtől dollármilliókig. Ennek az útnak a tapasztalatait osztja meg Veled. Lépj a nyomában!
 
Mészáros Zoltánt idén egy videóinterjú formájában hallgathatjuk meg, mert személyesen nem tud itt lenni. Az előadása után élő kapcsolásban Miamiból válaszol a kérdésekre.

A Vagyonteremtő Szuperkonferencia 2016 felvételéhez, most INGYEN jegyet kapsz a 2017.12.02-én megrendelésre kerülő Vagyonteremtő Szuperkonferencia 2017-re, ha 2017.03.01. éjfélig leadod rendelésed!

"Akkor is érdemes megrendelnem a felvételt, ha már voltam valamelyik előző konferencián?"

 

IGEN, akkor is érdemes, mert új előadók és új témák voltak konkrét befektetési stratégiákkal és módszerekkel és tippekkel, és az első előadás felvételének nézése közben a személyes pénzügyi tervedet is elkészítheted. Így, akkor is érdemes megnzéned, ha már hallottál néhányat az előadók közül.

Másrészről, akkor is hasznos neked ennek a konferenciának a tudásanyaga, ha még nem voltál a Magánpénzügyi Akadémia rendezvényein,  mert nélkülözhetetlen pénzügyi és befektetési információk hangzottakel nem szaknyelven, hanem konyhanyelven és szájbarágósan. Az előadások alatti fórum részen pedig kérdezhetsz is.

Ezen a konferencián elhangzott előadások máshol nem hanzganak már el. Ezért feltétlenül kérd a felvételt, mert olyan információk hangzottak el, amelyek sehol máshol.

Nézd meg mit mondanak azok, akik ott voltak a 2016-os Vagyonteremtő Szuperkonferencián!

Miért érdemes feltétlenül kérned a felvételt?

 • 1

  A konferencia felvétele már csak néhány napig rendelhető (ha addig nem rendelsz kizárva maradsz)

  Ha több pénzt szeretnél, sőt szeretné vagyont építeni, akkor a klucs, hogy jó helyre kell befektetned a megtakarításaidat. Most több egyszerű módszert ismerhetsz meg. Neked is tudnod kell ezekről, ez nem kérdés! Évente néhány órát csak rászánhatsz, igaz?

 • 2

  Az előadók nagy tapasztalattal rendelkező vagyonépítők

  A konferencia előadói különböző utakon jutottak el jelenlegi vagyonuk felépítéséhez, mégis van amiben teljesen egyetértenek. Ha csak ezt megtudod, máris a sikeres vagyonépítők útjára léptél.

 • 3

  Személyes vagyonépítési terved lesz!

  Már az első előadás végére egy személyre szabott vagyonépítési tervvel gazdagodsz. Ebben figyelembe lesz véve mennyi kezdőtőkéd van, mennyi megtakarításod és milyen típusú ember vagy, kockázatvállaló vagy kockázatkerülő. Mindezt úgy, hogy rajtad kívül ezeket az információkat senki nem tudja meg. Egy ilyen terv elkészítéséhez egy pénzügyi tanácsadó 60 000 forintos óradíjat kér. És ez a terv még csak a kezdet...

 • 4

  Értékpapír számlanyitási útmutató

  Ha Te a teljesen kezdő vagyonépítők, azaz befektetők közé tartozol, vagy brókercéget akarsz váltani akkor egy komplett útmutatót kapsz az egyik legmegbízhatóbb és legolcsóbb nemzetközi brókercégben történő számlanyitáshoz.

 • 5

  Vagyonépítés ALAPJAI kiadvány

  Egy vadonatúj kiadvány is jár a konferencia felvételéhez, amelyben minden fontos információ benne lesz a vagyonépítésről, és amelyet online küldünk el neked.

 • 6

  BÓNUSZ: A legnagyobb befektetők 20 legnépszerűbb részvénye

  Mibe fektet Warren Buffett, és a többi nagy befektető? Ebből a bónuszból most megtudhatod. Ez az ismeret további mintákat és példákat ad a konferencia előadásaihoz, amely segítségedre lesz a vagyonépítési terved finomításához.

 • 7

  Készülj átlagon felüli évekre!

  A Vagyonteremtő Szuperkonferencia 2016 felvételén olyan információkat hallhatsz, amelyeket ha megfogadsz, és gyakorlatba ültetsz, akkor átlagon felüli évekre számíthatsz. Éppen úgy, ahogyan az amerikai emberek és nyugdíjasok. Ők sem tudnak többet az átlagnál, nem tudnak többet nálad. ...de csinálnak egy valamit, amit te még nem, és ami sok-sok pénzt és gazdag nyugdíjat hoz nekik...de hamarosan már Neked is.

A Vagyonteremtő Szuperkonferencia 2016 felvételének legnagyobb durranásai

persely-iconÉletkezdési terv lépésről lépésre útmutató 18+ éves gyermekednek, amellyel nemcsak jövőbeni vagyonát, de első lakását, autóját is megteremtheti hitel nélkül! Hozd magaddal 18+ éves gyermekedet!

diagram-iconSzemélyre szabott vagyonéptési pénzügyi terv konkrét számokkal, és a megvalósításhoz szükséges eszközökkel. Ennek elvégzéséhez hozz magaddal laptopot vagy mobileszközt!

Ugye, hogy kihagyhatatlan?

 

Minden, de minden forint busásan megtérül, amit a konferencia megnézéséért adsz. Sőt!

Tudod mi erre a garancia?

Egyrészt: Gondolj csak bele, hány könyvet kellene elolvasnod, hogy a konferenciá elhangzó összes ismeretet megkapd? A konferencia előadói mániákus önképzők, akik az elmúlt 15-20 évben rengeteg, de rengeteg befektetéssel és vagyonépítéssel kapcsolatos könyv olvasása során építették fel, fejlesztették és finomították befektetési módszerüket, miközben rengeteg tapasztalatot szereztek. Gondolj bele, mennyibe kerülne neked 10-20-30 könyv megvásárlása és mennyi idődbe kerülne azok elolvasása?  Ha csak 3500 forintos könyv árral számolunk, akkor 10 könyv esetén máris 35 000 forintot költöttél...és nem biztos, hogy a legjobb könyveket sikerült megvenned.

Másrészt: Ha el is olvastad őket, a bennük foglalt ismeretek feldolgozásától és a megvalósítástól igen távol állsz még.

Amit a konferencián kapsz: GARANTÁLTAN KÖNNYŰ FELHASZNÁLÁSA az ismereteknek

Mi biztosítja ezt?

Először is a saját személyes pénzügyi terved, amit az első előadás alatt elkészíthetsz.

Másodszor pedig, hogy a konferencia előadásai úgy épülnek fel, hogy azok alatt tovább finomíthatod a pénzügyi tervedet. Ezért a konferenciáról egy kész megvalósítási tervvel állsz majd fel útmutatókkal és csekklistákkal, amelyek megkönnyíti annak az eldöntését, hogy hova tedd a pénzed, hogyan építsd a vagyonodat, és ha még nincs értékpapírszámlád, akkor hogyan nyiss egyet.

Kérd a konferencia felvételét,
mert ez a lehetőség elszáll!

Egy kis türelmet...
Biztonságos
fizetési rendszer

100 %-os pénzvisszafizetési garancia!

 

Ne kockáztass: kérd a felvételt, és ha nem azt kaptad, amit vártál, akkor csak írj nekünk egy emailt és garantáltan visszafizetjük a pénzed*. Nincs kockázat, nálunk vagy elégedett vagy azzal, amit kaptál, vagy ragaszkodunk hozzá, hogy visszaadjuk a pénzedet!

2016. DECEMBER 3. szombat, 9:00-19:00 LURDY HÁZ, BUDAPEST 1097 Budapest,
Könyves Kálmán körút 12-14. Telefon: +36 (1) 414-3065
BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013
© 2016 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatvédelmi nyilatkozat