Várj még!

Miért érdemes most regisztrálnod?

Regisztrálj 40%-os BEVEZETŐ áron + 2 BÓNUSSZAL, amellyel már a konferencia előtt megtérülhet a konferenciajegyed ára. Így olyan, mintha mi fizetnénk azért, mert eljössz.

FONTOS! A 2 BÓNUSZ csak a 2017. október 30-ig beérkező regisztrációkhoz jár!

VagyonTeremtő
SzuperKonferencia2017

"A Vagyonteremtő Szuperkonferencia a legnagyobb magánpénzügyi konferencia Magyarországon" 

A konferencia véget ért. Kérd az ONLINE FELVÉTELT!

 Szexi pénzcsináló újdonságok és
jól bevált vagyonépítő módszerek


Ezen a konferencia felvételén azt mutatjuk meg, hogyan lesz sok pénzed. Nincs ezen mit szépíteni, azt mutatjuk meg, hogyan építhetsz vagyont, és hogyan leszel gazdag - bármit is jelentsen ez számodra.

Nem csodát ígértünk, a meggazdagodásért tenned kell.  Ezen a konferencián megtudhatod, mit.


Mi ez a Vagyonteremtő Szuperkonferencia?

Most találkozol ezzel a konferenciával  életedben először?
Egy gyors bemutatkozás:  A Vagyonteremtő Szuperkonferencia a legnagyobb magánpénzügyi konferencia Magyarországon, ami 2011 óta több, mint 5000 embernek mutatott utat pénzének kezeléséhez és a vagyonépítéshez.

Kerülj hát Te is képbe a vagyonteremtő befektetésekkel, válassz a saját kockázattűrésednek megfelelő befektetést, és ne aprózd el pénzed a sokféle, nem neked való befektetésekkel és tőzsdei kereskedéssel!

A befektetési lehetőségek többet változtak
az elmúlt évben, mint valaha...

Magyarországon a bankbetétek kamata a mélyponton, a három hónapos kincstárjegy kamata nemrég 0% volt - jól látod nulla százalék!  Egyre jobban terjed a Bitcoin és a kriptovaluták. Egyre jobban kezd decentralizálódni a pénzügyi rendszer, és egyre  többen kezdik saját maguk menedzselni a befektetéseiket, hiszen ma az online könyvvásárlás szintjére egyszerűsödött az indexkövető alapok és a részvények vásárlása. Így erre bárki képes. Te is! 

Ma már egy részvényt mobil eszközödről is megvásárolhatsz akár bevásárlás közben. A befektetési alapok kezdenek leszorulni a második helyre, mert az elmúlt év botrányai miatt egyre többen fordulnak el a "szakemberek" által kezelt  portfólió választástól... Másrészről az ingatlanpiac fellendülőben. A házak úgy nőnek ki a földből, mint a gomba, és egyre nagyobb a befektetés céljából vásárolt ingatlanok aránya.  Még hosszan sorolhatnánk a változásokat...

A jó hír az, hogy soha nem volt még olyan egyszerű a pénzt gyarapítani és vagyont építeni, mint a mai világban. Ráadásul ez már nemcsak az úri elit kiváltsága, hanem mindenki számára lehetséges, így SZÁMODRA is!


A sok lehetőség mellett a Te vagyonod nem épül...?

A mai világban a pénzügyi termékek hatalmas választéka áll rendelkezésedre, a szexi pénzcsináló újdonságoktól kezdve a jól bevált vagyonépítő módszerekig a kispénzűek és nagypénzűek számára egyaránt. Sőt, a kispénzűeknek jóval több lehetőségük van!

A rossz hír, hogy a hatalmas választék között sokan eltévednek. Nem tudják, hogyan és mibe fektessenek. A sok bróker botrány és a saját önbizalomhiányuk miatt félnek elindulni. Ezért aztán megtakarításaik évről évre lassacskán elértéktelenedik, amit észre sem vesznek....

Pedig akár gyarapodhatna is!

NE FÉLJ A VÁLTOZÁSOKTÓL, mert a változások  sok jót hoztak és hoznak. Amikor ennyi minden változik, akkor egyidejűleg nagyszerű lehetőségek is nyílnak, amiket csak észre kell venned és kihasználnod. Nem kell befektetési szakembernek vagy pénzügyi professzornak lenned.

Ne hagyd, hogy a sok információ félrevigyen Téged és végül rossz helyre tedd a kemény munkával megkeresett pénzed! A legtöbb pénzt azok veszítik, akik  - mivel jobbat nem tudnak - a párnában és a bankban tartják pénzüket. Azok is komoly kockázatnak teszik ki magukat és megtakarításaikat, akik másokra hallgatva vesznek valamit, illetve olyan emberekre bízzák a pénzüket, akik ugyan magukat "szakembernek" nevezik, valójában azonban a saját érdeküktől vezérelve adnak tanácsokat. 

A vakon történő pénzbefektetés ritkán sül el jól.

A megoldás szerencsére sokkal könnyebb és egyszerűbb, mint gondolnád.

Nem kell hozzá befektetési szakemberré válnod. Nem drága. És nem bonyolult... ráadásul azonnal, kis pénzzel is elkezdhető.

Azért, hogy a lehető legtöbbet profitálhass belőle, december 9-én -  a Magánpénzügyi Akadémia által szervezett konferenciák történetében most ELŐSZÖR -  Alkér Orsolya végigvezet Téged azon a befektetési folyamaton, aminek a legtöbb esetben pénzügyi áttörés a vége. Egyszerű lépések a részvénykiválasztástól a részvény megvásárlásig - amit otthon már csak le kell másolnod.

Így akár  kis megtakarításból évről évre egyre nagyobb és nagyobb vagyon kovácsolódik. Gondold el, micsoda öröm lesz ezt nézned!

Előrelépés: ez a 2017-es Vagyonteremtő Szuperkonferencia ígérete. Pénzt akarsz? Vagyont akarsz? Akkor meg kell nézned a konferencia felvételét - exkluzív, vadonatúj előadások várnak rád az online felvételben!

Ne habozz hát! Kérd az ONLINE FELVÉTELT és legyen sokkal jobb életed! Számíts mostantól átlagon felüli évekre!

 • Ne várj arra, hogy majd ha többet keresel, akkor kijössz a pénzedből és félre is teszel.
 • Ne várj arra, hogy Te majd jobban megélsz a nyugdíjból, mint a jelenlegi nyugdíjasok.
 • Ne várj arra, hogy ha majd visszafizetted az adósságodat..
 • Ne várj arra, hogy valaki majd megoldja helyetted...

Nézd meg a konferencia felvételét, ahol megmutatjuk neked a vagyonépítés lépéseit és lehetőségeit ahhoz igazítva, hogy mennyi pénzed van és milyen típusú ember vagy: óvatos vagy vállalkozó szellemű, kockázatkerülő  vagy kockázatvállaló.

A konferencia ONLINE felvételének ára a tudásodba történő befektetés, ami FONTOS, és ami nélkül nincs vagyonépítés...

A mi célunk azonban az, hogy a Te zsebedben minél több pénz maradjon, és minél többet tudj félretenni, hogy vagyont építhess.

FIGYELEM! Az ONLINE felvétel 2017. december 20-ig kerül fel a www.maganpenzugyivideok.hu oldalra, amely időponttól korlátlan ideig elérhető a felvételt rendelők számára.

 

Miről szól a konferencia?

Mi a világ legnagyobb befektetőinek észjárása?

Hogyan lettek gazdagok? Milyen szokásaik vannak? És milyenek nincsenek? Mibe fektetnek? Mit kerülnek? Hogyan viszonyulnak az új befektetési formákhoz? Figyelem! Másolni ér. Alkér Orsolya végigvezet Téged azon a befektetési folyamaton, aminek a legtöbb esetben pénzügyi áttörés a vége.

Melyek a ma működő, jól bevált befektetési módszerek?

Ismerd meg a ma működő és jól bevált befektetési módszereket. Bemutatjuk a legújabb, legtrendibb pénzügyi konstrukciókat és, hogy megérni, vagy nem éri? Megmutatjuk mibe érdemes most befektetni és hogyan kell megtenni az első lépéseket.

Hogyan ismered fel a becsületes brókercégeket?

Egyáltalán van olyan, hogy becsületes brókercég? Megtudhatod hogyan szúrd ki a gyanús ajánlatokat és üres ígéreteket, hogy ne verhessenek át egykönnyen.

Hogyan lehet nulláról vagyont építeni ingatlannal?

A 2017-es év lehet a válság utáni legforgalmasabb időszak az ingatlanpiacon. Mi működik most az ingatlanpiacon és mi nem? ...Mi várható? Milyen ingatlanokba érdemes most fektetned? Konkrét ötletek.

Bitcoin és a többi kriptovaluta - Mik ezek? Megéri vajon? Hogyan profitálhatsz belőlük?

Mi a virtuális pénz? Hogyan működik? Megéri? Nem éri? Milyen kockázatai vannak? Hogyan profitálhatsz belőlük?  A Bitcoinnak extrém mértékben ment fel az ára az elmúlt időszakban. És ami így terjed, és így nő, arról tudnod kell...

 

Tudod miért nem várhatsz tovább? Gondold ezeket végig!

 • Ha 30 éves vagy, akkor még 420 alkalommal (35 év x 12 hónap) kapsz fizetést
  65 éves korodig.
  Ez a szám elég kicsinek tűnik, azonban 35 év alatt szép vagyont lehet építeni.
  Hogy mekkorát? A megtakarításod mértékétől függően 60 millió és 225 millió forint között van.
  Igen jól látod, minél korábban kezded, annál nagyobb vagyont tudsz építeni.
 • Ha 40 éves vagy, akkor még 300 (25 év x 12 hónap) alkalommal kapsz fizetést
  65 éves korodig.
  Ez a szám igen kicsinek tűnik, azonban 25 év alatt szép vagyont lehet építeni.
  Hogy mekkorát? A megtakarításod mértékétől függően 25 millió és 100 millió forint.
  Érdemes hát minél többet félre rakni és befektetni.
 • Ha 50 éves vagy, akkor még 180 (15 év x 12 hónap) alkalommal kapsz fizetést
  65 éves korodig.
  Ez a szám meglehetősen kicsinek tűnik, azonban 15 év alatt még mindig van lehetőséged kisebb vagyont lehet építeni. Hogy mekkorát? A megtakarításod mértékétől
  függően 10 millió és 40 millió forint. Igen, a rövid idő alatt is érdemes minél többet
  megtakarítani és befektetni.

Ugye, hogy nem várhatsz tovább?

Videó Blokk

Nézd meg a videókat!

1 Másolj és gazdagodj!
2 A vagyonépítés egyik jól bevált módszere az ingatlanbefektetés
3 Hogyan építhetsz fel 100 milliós vagyont kis megtakarításból?
4 Stresszmentes befektetés: BIZTOS pénz osztalékból
5 Bitcoin és a kriptovaluták - Hogyan működnek?
6 Hogyan ismered fel a 'becsületes' brókert?

Kinek való ez a konferencia?

 

Ez a konferencia nem való mindenkinek. Semmiképpen nem való azoknak, akik lottó ötösre várnak, vagy arra, hogy majd valamilyen "szakember" majd jól befekteti a pénzüket.

Ez a konferencia azoknak való, akik már rájöttek arra, hogy ők teremtik meg saját "happy end"-jüket és ezért tudni akarják, hogyan kell gyarapítani a pénzüket, hogyan kell befektetni és vagyont építeni. Vagyis ez a konferencia azoknak való:

Akik már megjárták...

Feltétlenül legyél ott, ha Te már fektettél be pénzt valahova, de nem jól sült el. Megjártad, mert kevesebbet kaptál vissza, mint, amit befizettél. Ha ez történt, egyet tudnod kell: Nem a Te hibád! Hiszen senki nem tanította ezt Neked. Honnan tudhattad volna, mire kell figyelni, hova érdemes tenni a pénz, és hova nem? A jó hír, hogy  most olyanoktól tanulhatod meg, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek.  Gyere! Ne kövesd el ugyanazt a hibát még egyszer!

Akik már befektetnek, de szeretnék jobban csinálni!

Ha Te azok közé tartozol, akik már elkezdtek befektetni, és talán évek óta saját magad kezeled a pénzed, amit élvezel, azaz  nem vagy teljesen kezdő, akkor ez a konferencia kihagyhatatlan számodra. Akkor is itt a helyed, ha eddig inkább spekuláns voltál,  vagy tőzsdei kereskedéssel próbálkoztál nem sok sikerrel. Nem csoda, mert a tőzsdei kereskedést csak profitól lehet elsajátítani. De a jó hír, hogy van ezeknél egyszerűbb, kevesebb időt igénylő és biztosabb út is a kiemelkedő hozamok eléréséhez. A konferencián olyan hús-vér befektetőkkel találkozhatsz, akik kicsiben kezdték és akik nagy vagyont építettek. Ezért van mit tanulni tőlük. Most itt lesznek és elmondják, ők hogyan csinálták.

Akik éles eszűek

Ha neked már van befektetésed, mert azonnal megértetted mennyire fontos ez, vagy ha vannak megtakarításaid, de csak most kezdtél el ismerkedni a vagyonépítés témájával, mert tudod, hogy ez bárki számára lehetséges, akkor a legjobb helyen vagy most! A konferenciáról sok-sok olyan új ismeretet és ötletet fogsz hazavinni, amit  gyakorlatba ültetve "vagyonra" válthatsz, miközben azt is megtudhatod, hogyan add át ezt a gyermekeidnek, vagyis a következő generációnak.

Akiket érdekel a Bitcoin és a kriptovaluták

Napjainkban a privát szféra (a pénzügyem a magánügyem) védelme érdekében és a pénzügyi és bankrendszer teljes centralizációjának ellenpólusaként pénzügyi decentralizáció indult el a kriptovalutákkal, amely első megjelenési formája a Bitcoin. Ezek értéke egyre nő, ahogy a globális érdeklődés erősödik. Ezért ez egy olyan dolog, amiről tudnod kell, ismerned kell.  Ha Te azok közé tartozol, akiket érdekelnek az új szelek és részese akarsz lenni, akkor ez  a konferencia Neked szól, mert a Bitcoin az elmúlt évek egyik legnagyobb pénzügyi innovációja.

Előadók

Alkér Orsolya A Magánpénzügyi Akadémia megalapítója, értékalapú befektető, családi és gyerekpénzügyi szakértő
Előadás címe
A világ legnagyobb befektetőinek észjárása
Van valami ami mindannyiukban ami közös és amit mindenkinek követni kellene aki vagyont akar építeni. Az előadásból ellesheted az észjárásukat.

Hogyan lettek gazdagok? Milyen szokásaik vannak? És milyenek nincsenek? Mibe fektetnek? Mit kerülnek? Hogyan viszonyulnak az új befektetési formákhoz? Hogyan csökkentik a kockázatukat? És milyen egyszerű dolgot másolnak le tőlük a sikeres befektetők? - és másolj le Te is.

Orsolya végigvezet Téged azon a befektetési folyamaton, aminek a legtöbb esetben pénzügyi áttörés a vége. Egyszerű lépések a részvény-kiválasztástól a részvény megvásárlásig - amit otthon már csak le kell másolnod.

Alkér Orsolya a Magánpénzügyi Akadémia alapítója, családi és gyerekpénzügyi tanácsadó, számos pénzügyi oktatóanyag szerzője, szakmai cikkek szerzője, a média által szívesen megszólaltatott szakértő. 2013-ban a pénzügyi oktatói és nevelői munkájáért Budapest Vállalkozása 2013 mikrovállalati kategóriában szakmai díjjal ismerték el.
Sólyomi Dávid Osztalékalapú befektető, az Osztalékból szabadon könyv szerzője
Előadás címe
Stresszmentes befektetés: biztos pénz osztalékból
Sólyomi Dávid befektetési módszere pofonegyszerű: osztalékfizető cégekbe fektet, mint a Coca-Cola, az Apple vagy McDonald's.  Majd minden negyedévben felveszi az osztalékát. Ennyi. Az a titka, hogy nincs titka. Azaz, hogy valami mégis: mi alapján dönt, hogy melyik cégbe fektet? Erről fog beszélni az előadásában.

Elmondja például, hogy ne az érzelmeidnek és ne másoknak higgy, hanem a számoknak. Megmutatja, melyeknek. Így történt, hogy amíg mások kiszálltak a Microsoft és Gap részvényekből, ő vásárolt. Mert a számok mást mondtak, mint amit az újságok írtak. És míg az újságok sokszor tévednek, a számoknak szinte mindig igaza van.

Gyakorlati példákon és valós esettanulmányokon keresztül mutatja be az osztalékalapú portfólió építésének lépéseit. És nem a levegőbe beszél: a befektetéseit bárki nyomon követheti a honlapján.

Dávid egyébként már tízéves korában elhatározta, hogy a befektetéseiből fog élni. Alig múlt 30, mire sikerült is neki. Dávid fiatal kora ellenére tapasztalt szakember. Dolgozott a portfolio.hu-nál, 2008-ban alapította meg saját cégét, minden fellelhető amerikai befektetési szakkönyvet elolvasott. Szerzője az első magyar nyelvű osztalékbefektetésről szóló könyvnek.
Mogyorósi Attia Bitcoin befektető, a Coincash cég vezetője és társalapítója
Előadás címe
Bitcoin és a többi kriptovaluta: minden, amit a virtuális valutáról tudni érdemes
A világ legdrágább pizzája közel 12,5 milliárd forintba került. Igen, jó olvastad! Egy magyar informatikus, Hanyecz László ette 2010-ben, az amerikai Jacksonville-ben.

Lászlónak akkoriban volt tízezer Bitcoinja, amiért pizzát akart rendelni, de nem tudott. Majd valaki átváltotta neki 25 dollár értékben. Meg is kapta a két pizzát, olaszos ízesítésben. Mára a 25 dollárért elkótyavetyélt Bitcoin 12,5 milliárd forintot érne.

Ugye hihetetlen? Márpedig a Bitcoinnak ilyen extrém mértékben ment fel az ára. És ami ilyen növekedést képes produkálni, arról mindenképp érdemes többet megtudni.

Mi ez az egész virtuális pénz dolog? Hogyan működik? Megéri? Nem éri? Milyen kockázatai vannak? Erről beszél az, aki Bitcoin váltó startup céget indított.

Mogyórósi Attila közel 20 évnyi multi karrier után lett vállalkozó. Amikor megismerte Bitcoint és megértette a benne rejlő lehetőségeket, úgy érezte ez meg fogja változtatni az emberiség pénzügyekhez való viszonyát és a részese akart lenni ennek. Attila érthetővé és kézzelfoghatóvá teszi ezt a távolinak tűnő témát. Olyannyira, hogy akár a konferencián is lehet tőle Bitcoint venni - csak nehogy pizzára költsd…
Sándor Zsolt Tréder, oktató, aki ismeri a brókercégek kulisszatitkait.
Előadás címe
A becsületes bróker
Sándor Zsolt megfizette a tanulópénzt. Helyetted is.

2006-ban, 24 evesen ismerkedett meg a tőzsdével. 5 milliót fektetett be a Budacash Brókerénél, amiből 1820 forintja maradt, ami már a számlavezetési díjra sem futotta. A Questorral már óvatosabb volt és egy profinak tűnő tanácsadóra hallgatva 1 milliót fektetett be, amiből végül kamatokkal együtt 130 000 forintja lett.

Ekkor lett elege és elhatározta, hogy megtanulja a tőzsdei kereskedést: hosszú évek alatt sikeres főállású tréderré vált.

Megismerte a brókerek életét is, hiszen saját maga is  sikeres befektetési bank tulajdonos és vezető volt. Olyan tudást szerzett, hogy később a XM Bróker hivatalos oktatójává vált. Ezreknek tanította meg a tőzsdei kereskedést, messziről kiszúrja a felismeri a "becsületes" bórkert

Zsolt betekintést enged a brókercégek boszorkánykonyhájába, pontos útmutatást ad, hogyan szúrd ki a kutyaütőket, akik elveszítenék a pénzed és ahhoz is, hogyan ismerd fel a jó brókercéget, hogy Neked ne kelljen újra és újra súlyos tanulópénzeket kifizetni.
Máté Ferenc Duna House Csoport vezigazgató-helyettese, ingatlanbefektetési szakértő
Előadás címe
Ingatlanbefektetés egy bennfentes szemével
"Egyre azt olvasom mindenhol, hogy kevés az albérlet Budapesten és egyre emelkednek az albérleti díjak. Pénzt szimatolok. Bevallom, önző voltam amikor meghívtam a konferenciára Máté Ferencet. Arra szerenék választ kapni, hogy megéri-e budapesti ingatlanban fektetni, ha kiadom albérletben?" - Alkér Orsi

A 2017-es év lehet a válság utáni legforgalmasabb időszak az ingatlanpiacon. De vajon mi mozgatja a piacot? Az újra reneszánszát élő újépítésű szektor? A lankadni nem látszó befektetői körök? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk választ az előadásból, illetve arra, milyen új befektetési lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik nem akarnak kimaradni az ingatlanpiac fellendüléséből.

Máté Ferenc Kelet-Közép -Európa legnagyobb ingatlanközvetítői csoportja a Duna House vezérigazgató-helyettese, amely 2016. novembere óta tőzsdei cég. Ha ingatlanbefektetésről van szó, keresve sem lehetne nála hitesebb szakértőt találni.

Máté Ferenc a közgazdász, okleveles könyvvizsgáló. Jelentős üzleti karrier után 2008-ban saját tanácsadó céget alapított, amely számviteli folyamatok ellenőrzésével, üzleti tervezéssel és befektetési tanácsadással foglalkozott. Egyik legfontosabb partnere a Duna House cégcsoport, ahol 2009-től kezdődően több leányvállalatnál ügyvezető igazgató volt, míg 2016 június óta vezérigazgató-helyettesi pozíciót tölt be. 2015-től igazgatósági tag és a Duna House Holding Zrt. gazdasági igazgatója.

"Akkor is érdemes megrendelnem az  ONLINE FELVÉTELT, ha már voltam valamelyik előző konferencián?"

 

IGEN, akkor is érdemes, mert új előadók és új témák voltak konkrét befektetési stratégiákkal, módszerekkel és tippekkel, valamint személyes pénzügyi tervedet is elkészítheted. Így akkor is érdemes ott lenned, ha már hallottál néhányat az előadók közül.

Másrészről, akkor is hasznos neked ez a konferencia, ha még nem voltál a Magánpénzügyi Akadémia rendezvényein,  mert nélkülözhetetlen pénzügyi és befektetési információk hangzanak el nem szaknyelven, hanem konyhanyelven és szájbarágósan. Az előadások alatti fórum részben pedig kérdezhetsz is.

Ezen a konferencián elhangzott előadások máshol nem hangzanak már el. Ezért feltétlenül kérd az ONLINE felvételt, mert olyan információk hangzanak el, amelyek sehol máshol.

Korábbi konferenciák

Az első Házi Pénzgyár konferencia 2011

Amikor beteszed egy pénzintézetbe a pénzedet, az olyan, mintha elküldenéd a pénzedet más gyárába dolgozni. A konferencián arról volt szó, hogy ne más gyárába küldd a pénzedet dolgozni, hanem a sajátodéba. Díszvendégünk, Dr. Bogár László közgazdász arról beszélt, milyen külső körülményeket kell figyelembe venned pénzgyárad építése közben. A konferenciát több, mint 800 ember követte végig.

Pénzcsinálás Alapjai konferencia 2012

Ez a konferencia volt a Magánpénzügyi Akadémia nyitókonferenciája. A konferencián bemutatásra kerültek a pénzcsinálás legfontosabb alapjai és az a szemléletmód, amellyel önerőből el lehet érni az anyagi függetlenséget. Szó volt ingatlanbefektetés alapjairól, a tőzsdei alapokról és az egyik legfontosabb témáról a gyerekek pénzügyi neveléséről. 

Milliomos Ötletek konferencia 2012

Pénzteremtő tettek és szokások, 50 üzleti és pénzteremtő ötlet, gyerekpénzügyek, kezdőtőke a gardróbból, egy dokumentumfilm a Mannaszappan megálmodójával arról, hogyan indíts vállalkozást a konyhaasztal mellől, végül pedig a gazdasági kilátások, amelyekről a konferencia díszvendége, a Budapesti Értéktőzsde volt vezetője, Szalay-Berzeviczy Attila beszélt.

Házi Pénzgyár konferencia 2015

Sokszor kaptuk kritikaként, hogy nagyon jó, hogy felhívtuk a figyelmet a befektetés fontosságára, jó, hogy elmagyarázzuk, hogyan kell befektetni, de arról keveset beszélünk, hogy mibe. 2014-ben összegyűjtöttük a bevált ötleteket, bemutattuk az "intelligens befektetési tesztet", és minden résztvevő megalkotta az egyoldalas befektetési tervét... mert akinek nincs egyoldalas befektetési terve, annak befektetései csak morzsákat hoznak, vagy a pénzét viszik.

Házi Pénzgyár konferencia 2014

A konferencián szó volt a robotpilóta befektetésről, startup befektetésekről,  egy mesterkereskedő mesterfogásairól. A gyerekek és az ifjúság pénzügyi neveléséhez pedig bemutattuk az egyre többet érő ajándékot és az Életkezdési tervet. Majd jött Mészáros Zoltán Miamiban élő magyar származású befektető, aki megmutatta, mi a különbség a magyar és a világ élvonalát jelentő amerikai befektetői szemlélet között.

Vagyonteremtő Szuperkonferencia 2016

A konferencia arról szólt, hogy  Hogyan teremts akár kis megtakarítással vagyont? A konferencia végén mindenki egy személyre szabott vagyonépítési tervvel mehetett haza.  konferencián szó volt a startupokba való befektetésről (Hild Imre előadása), az osztalék alapú portfólió működési elvéről (Sólyomi Dávid előadása), az értékalapú befektetésről (Alkér Orsolya). A nap végén Miamiból kapcsoltuk Mészáros Zoltánt, aki 21 évesen 1000 dollárral szállt le New Yorkban, és már befektetéseiből dollár milliomos lett.

Nézd meg mit mondanak azok, akik már voltak a konferencián!

"Támpontokat kaptam, hogy ilyen fiatalon is lehet vagyont teremteni, csak tudni kell mit kell tenni..."
"Nem az számít, hogy mennyit adunk, hanem, hogy mit tanítunk vele... és ez egy nagyon fontos mondat volt."
"A megtakaírtásaimat szeretném befektetni, és ahogyan a Sólyomi Dávid passzív bevételre szert tenni."

7 ok, amiért mindenképpen érdemes  kérned az ONLINE FELVÉTELT:

 • 1

  Évente 1 nap

  Ha több pénzt szeretnél, és szeretnél vagyont építeni, akkor a kulcs, hogy hova teszed a kemény munkával megkeresett pénzt. A konferencián több egyszerűen lemásolható módszert ismerhetsz meg. Ér másolni! Neked is itt a helyed hát, ez nem kérdés! Évente egy napot csak rászánhatsz, igaz?

 • 2

  Az előadók nagy tapasztalattal rendelkező vagyonépítők

  A konferencia minden előadója nulláról indult, és különböző utakon jutottak el jelenlegi vagyonuk felépítéséhez. Egy dologban azonban teljesen egyetértenek. Hogy mi ez? Gyere is tudd meg! Ha ezt megérted, Te is a sikeres vagyonépítők útjára lépsz.

 • 3

  Áttörés a pénzügyeidben

  Alkér Orsolya végig fog vezetni Téged azon a befektetési folyamaton, aminek a legtöbb esetben pénzügyi áttörés a vége. Lépésről lépésre mutatja meg a sikeres befektetés útját a részvény, vagy indexalap kiválasztástól a vásárlásig - ezt aztán otthon már csak le kell másolnod.

 • 4

  Hogyan válassz brókercéget csekklista

  Ha Te teljesen kezdő vagy, netán brókercéget akarsz váltani akkor egy olyan csekklistát kapsz, amelynek segítségével könnyen kiszúrod a kutyaütő brókercégeket, amelyeket jobb ha elkerülsz. Csak ez a csekklista többszörösét éri a konferencia jegy árának. Máshol ilyen csekklistát nem találsz!

 • 5

  Szexi pénzcsináló újdonságok és jól bevált vagyonépítő módszerek KIADVÁNY

  Ez a vadonatúj kiadvány is jár a konferencia ONLINE FELVÉTELÉHEZ, amelyet pdf formátumban tölthetsz majd le, és amelyben minden fontos információ benne lesz a vagyonépítésről.

 • 6

  E-mailben kérdezhetsz

  A Vagyonteremtő Szuperkonferencián elhangzó előadásokhoz kapcsolódóan e-mailben kérdezhetsz is. Küldd el kérdésedet az info@maganpenzugyiakademia.hu email címre és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk, az is lehet, hogy a színpadról! Ezért kövesd végig az előadásokat!

 • 7

  Készülj átlagon felüli hozamokra!

  A Vagyonteremtő Szuperkonferencián olyan információkat hallhatsz, amelyeket ha megfogadsz, és gyakorlatba ültetsz, akkor átlagon felüli hozamokra számíthatsz. Éppen úgy, ahogyan az amerikai emberek és nyugdíjasok. Ők sem tudnak többet az átlagnál, nem tudnak többet nálad. ...de csinálnak egy valamit, amit te még nem, és ami sok-sok pénzt és gazdag nyugdíjat hoz nekik...de hamarosan már Neked is.

Ugye, hogy kihagyhatatlan?

 

Minden, de minden forint busásan megtérül, amit a konferencia megtekintéséért adsz. Sőt!

Tudod mi erre a garancia?

Egyrészt: Gondolj csak bele, hány könyvet kellene elolvasnod, hogy a konferencián elhangzó összes ismeretet megkapd? A konferencia előadói mániákus önképzők, akik az elmúlt 15-20 évben rengeteg, de rengeteg befektetéssel és vagyonépítéssel kapcsolatos könyv olvasása során építették fel, fejlesztették és finomították befektetési módszerüket, miközben rengeteg tapasztalatot szereztek. Gondolj bele, mennyibe kerülne neked 10-20-30 könyv megvásárlása és mennyi idődbe telne azok elolvasása?  Ha csak 3500 forintos könyv árral számolunk, akkor 10 könyv esetén máris 35 000 forintot költöttél...és nem biztos, hogy a legjobb könyveket sikerült megvenned.

Másrészt: Ha el is olvastad őket, a bennük foglalt ismeretek feldolgozásától és a megvalósítástól igen távol állsz még.

Amit a konferencián kapsz: CSEKKLISTÁK, ÚTMUTATÓK? LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE MEGVALÓSÍTÁSI TERV, GARANTÁLTAN KÖNNYŰ FELHASZNÁLÁSA az ismereteknek

Mi biztosítja ezt?

Először is a folyamat, amin az első előadás során végigvezetünk, hogy pénzügyeidben áttörés jöjjön létre.

Másodszor pedig, hogy a konferencia előadásai úgy épülnek fel, hogy egyre jobban összeálljon  a kép. Így a konferenciáról egy kész megvalósítási tervvel állsz majd fel, útmutatókkal és csekklistákkal, amelyek megkönnyítik annak az eldöntését, hogy hova tedd a pénzed, hogyan építsd a vagyonodat, és ha még nincs értékpapírszámlád, akkor hogyan nyiss egyet.

Kérd az ONLINE FELVÉTELT és készülj kiemelkedő évekre!

Egy kis türelmet...
Biztonságos
fizetési rendszer

100 %-os pénzvisszafizetési garancia!

Ne kockáztass: kérd az ONLINE felvételt, és ha nem azt kaptad, amit vártál, akkor 3 hónapon belül írj nekünk egy emailt és garantáltan visszafizetjük a pénzed. Nincs kockázat, nálunk vagy elégedett vagy azzal, amit kaptál, vagy ragaszkodunk hozzá, hogy visszaadjuk a pénzedet!

 

2017. DECEMBER 9. szombat, 8:30-18:00 LURDY HÁZ, BUDAPEST 1097 Budapest,
Könyves Kálmán körút 12-14. Telefon: +36 (1) 414-3065
BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013
© 2017 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatvédelmi nyilatkozat