+36 (1) 414-3065

Tudod, hogy mi az, ami a legtöbb embert visszatart attól, hogy olyan életet éljen, amelyről álmodik?

A PÉNZ!
INGYENESEN LETÖLTHETŐ

Töltsd le a Családi Kassza táblázatot, és vedd irányításod alá a személyes pénzügyeidet!

  • A Családi Kassza táblázat segít neked megtervezni költséidet.
  • Költéseid és bevételeid tervezéséval kontroll alatt tarthatod mire költesz és mikor, így automatikusan elkezdesz jobban bánni a pénzzel.
  • Tudatos és jó pénzügyi döntéseid eredményeképpen több pénz marad a zsebedben, amelyet befektethetsz!
  • A Családi Kassza használatával és a hozzá tartozó útmutatóban lévő tanácsok betartásával akár évi több tízezer forintot is megtakaríthatsz! Hogy hogyan? Részletek a regisztráció után.
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos gyereknevelési tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Alkér Orsolya

“Gyermekeinknek meg kell tanulni bánni a pénzzel."– vallja Orsolya. "Ehhez olyan egyszerű pénzügyi tapasztalatokra van szükségük, amelyeket minden gyermek akár már kiskorától megszerezhet. Fontos, hogy mielőbb megértessük a különbséget a hitel és a betét valamint az adósság és a vagyon között.”

„Alkér Orsolya és cége szakmai munkáját, a gyermekek és szülők pénzügyi oktatása és a tudatos nevelés terén, a VOSZ (Vállalkozók Országos Szövetsége) és az ERSTE Bank Hungary által létrehozott szakmai zsűri kimagaslónak ítélte meg, amely elismeréseképpen Budapest vállalkozása 2013 díjjal tüntették ki mikrovállalati kategóriában, amelyet a Prima díjkiosztó gálán vehetett át.

Letöltöm az ingyenes anyagot
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos pénzügyi  tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Copyright © 2017 Magánpénzügyi Akadémia: http://maganpenzugyiakademia.hu/penzugyiblog/