+36 (1) 414-3065

7 Lusta Portfólió, amely minden piaci körülmények között jól teljesít!
INGYENES LETÖLTÉS

  • 7 portfólió, amellyel minden komolyabb befektetési tudás nélkül milliomos lehetsz.
  • A befektetés legegyszerűbb, Magyarországon csak kevesek által ismert módszere, amellyel 50-60, de akár 100 milliós vagyont épthetsz, megtakarítástól és a befektetési évek számától függően..
  • Szuper egyszerű módszer, amelyet egy 10 éves gyerek is végre tud hajtani.
  • Kis kockázatot tartalmaz.
  • Ezzel a módszerrel gazdagodott meg töb millió amerikai. Miért ne gazdagodhatna meg több millió magyar is, köztük, Te is?
arrow
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos gyereknevelési tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Alkér Orsolya

„Alkér Orsolya és cége szakmai munkáját, a gyermekek és szülők pénzügyi oktatása és a tudatos nevelés terén, a VOSZ (Vállalkozók Országos Szövetsége) és az ERSTE Bank Hungary által létrehozott szakmai zsűri kimagaslónak ítélte meg, amely elismeréseképpen Budapest vállalkozása 2013 díjjal tüntették ki mikrovállalati kategóriában, amelyet a Prima díjkiosztó gálán vehetett át.

Letöltöm az ingyenes anyagot
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos pénzügyi  tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Copyright © 2017 Magánpénzügyi Akadémia: http://maganpenzugyiakademia.hu/penzugyiblog/