+36 (1) 414-3065

5 végzetes pénzügyi nevelési hiba tanulmány
Vajon Te is elköveted ezeket a hibákat?
INGYENESEN LETÖLTHETŐ

A tanulmányból azonnal megtudhatod:

  • Mi az első és legnagyobb hiba, amelyet a szülők 99%-a elkövet? Vajon Te is elköveted?
  • Mire tanítja gyermekedet a helytelenül adott zsebpénz?
  • Miért nem érdemes, sőt tilos bankban tartani gyermeked pénzét?
  • Mi az az egyszerű gyakorlat, amellyel gyermeked vagyont építhet majd, illetve ha van családi vagyon, akkor azt nem herdálja el?
  • Mit gondolsz, kinek lesz nagyobb esélye az életeben? Aki tud bánni az pénzzel, vagy aki nem? A válasz egyértelmű.
arrow
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos gyereknevelési tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Alkér Orsolya

“Gyermekeinknek meg kell tanulni bánni a pénzzel."– vallja Orsolya. "Ehhez olyan egyszerű pénzügyi tapasztalatokra van szükségük, amelyeket minden gyermek akár már kiskorától megszerezhet. Fontos, hogy mielőbb megértessük a különbséget a hitel és a betét valamint az adósság és a vagyon között.”

„Alkér Orsolya és cége szakmai munkáját, a gyermekek és szülők pénzügyi oktatása és a tudatos nevelés terén, a VOSZ (Vállalkozók Országos Szövetsége) és az ERSTE Bank Hungary által létrehozott szakmai zsűri kimagaslónak ítélte meg, amely elismeréseképpen Budapest vállalkozása 2013 díjjal tüntették ki mikrovállalati kategóriában, amelyet a Prima díjkiosztó gálán vehetett át.

Letöltöm az ingyenes anyagot
50% Kész

A regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Csodasuli Kft hírlevelet, hasznos pénzügyi  tippeket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Copyright © 2017 Magánpénzügyi Akadémia: http://maganpenzugyiakademia.hu/penzugyiblog/